CADO.jpg
Limavägen 5A, 236 31 Höllviken, Sverige
5A Limavägen Skåne län 236 31 SE

CADO är ett svenskt lekplatsföretag som finns representerat i hela Skandinavien med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. Vi marknadsför bland annat lekredskap, multibanor, vattenlek och utomhus fitness från flera av Europas ledande tillverkare. Då vi har flera års erfarenheter från branschen kan vi genom rådgivning och ett unikt produktsortiment, hjälpa från idé till verklighet.

CADO har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige.

Vi har alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet.

En värld i rörelse

Antal anställda:
5
Grundat år:
2013
Omsättning:
34 MSEK (2018)
VD:
Kjell Parmborn
Styrelseordförande:
Carsten Jörgensen
Försäljningschef:
Mats Parmborn
Huvudägare:
Cadiform/Cado dk
Kontakt mot Kyrkan:
Kjell Parmborn
Honda.jpg
Malmö, Sverige 21.09 km

Honda är världens största motortillverkare. Oavsett på vilket sätt du vill ta dig fram så finns det ett omfattande utbud från Honda att välja mellan. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, gräsröjare, multifunktionsredskap, elverk, vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer. Senaste verksamhetsåret såldes ca 5 900 000 Power Equipment-produkter över hela världen.

”Hondas produkter är kända för sin tillförlitlighet, slitstyrka, låga utsläpp och långa livslängd. Alla Power Equipments produkter har fyrtaktsmotorer.”

Lantmännen.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige 23.95 km

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk.

Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 760 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,9 miljarder kronor.

VD:
Leif Thorwaldsson
Söderberg-Haak.jpg
Staffanstorp, Sverige 29.57 km

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, Bomag, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, Dal-Bo och Geringhoff.

Söderberg & Haak – din trygga samarbetspartner
Förutom bra service, har våra anläggningar även välsorterade butiker där det finns förbrukningsmaterial såsom handskar, spolarvätska, verktyg m.m. Allt som kan behövas för att underlätta arbetet.

VD:
Jonas Jaenecke
Cadabra.jpg
Skiftesvägen 2, 247 51 Dalby, Sverige 37.11 km

Cadabra Design erbjuder frosttåliga planteringskärl i stengods och robusta parkbänkar i certifierad kärnteak för att skapa trivsamma publika miljöer. Tack vare att vi direktimporterar från tillverkare utan mellanhänder har vi full kontroll på att hög kvalitet och hållbarhet efterlevs. Dessutom genom låga overheadkostnader kan vi sälja gedigna produkter i hög kvalitet till en mycket prisvärd nivå.

”Vi sadlade om för 9 år sedan drivet av hobbyn och passionen att få hålla på med noga utvalda hantverksmässigt tillverkade planteringskärl i terrakotta och stengods och gedigna utemöbler för vackra miljöer. Därför startade vi Cadabra Design 2010. Vi drivs till fullo av våra kontakter med kunderna och förstår efter 40 år vardera i yrkeslivet att kunden skall vara i fokus.”

VD:
Dan Andersson
Veksö.jpg
Terminalvägen 7a, 246 42 Löddeköpinge, Sverige 39.47 km

VEKSØ är en av Skandinaviens ledande aktörer när det gäller design, tillverkning och försäljning av möbler för stadsmiljö, produkter för cykelparkering och hållplatsutrustning. Företaget sysselsätter ca 100 medarbetare och är representerat i en rad europeiska länder med showroom i Stockholm, samt tillverkning i egen regi i Danmark och Lettland.

Huvudkontoret finns i Kolding i Danmark.

I Veksö’s sortiment finns ett brett urval av möbler till offentlig miljö, bland annat; bänkar, bord, cykelställ, cykeltak, pollare, trädskydd, klängväxtstativ och papperskorgar. Gå in på http://www.vekso.se och beställ idag. 

Kontakter mot kyrkan:
Carina Charalambidis/Östra/073-096 08 82/cac@vekso.com
Ann Sundvall/Västra/070-204 41 67/asu@vekso.com
Tommy Leinonen/Södra/070-556 00 81/tol@vekso.com
Lars Magnusson/Norra/073-082 88 89/lma@vekso.com

Stångby.jpg
225 91 Lund, Sverige 41.49 km

Stångby plantskola är en av Sveriges främsta leverantörer av växter när det gäller kvalitet, kompetens och service. Vi arbetar professionellt och fokuserar på växter av hög kvalitet samtidigt som vi arbetar nära våra kunder och leverantörer. Företaget är starkt expanderande med ca 40 fast anställda.

Stångby odlar huvudsakligen företablerade alléträd och fruktträd samt buskar ur E-plantssortimentet. Huvudkontor och odling finns i Stångby utanför Lund och två säljkontor i Stockholm.

Försäljningen sker mot företag inom gröna sektorn och kundkretsen är i första hand trädgårdsanläggare, kommuner och kyrkogårdsförvaltningar.

VD:
Jörgen A Warpman
Swescan.jpg
Kapplöpningsgatan 14, Helsingborg, Sverige 68.98 km

Swescan använder ny teknik och nytt tänkande för att skapa kartor och GIS-lösningar. Flygfotografering med hjälp av drönare samt avancerad 3D-kartering är Swescans specialitet. Kyrkogårdskartering ligger oss varmt om hjärtat och vi har gedigen kunskap inom området. Swescan samarbetar Eniac, Agrando, LJ- system och andra programleverantörer för bästa tänkbara totallösning till kunden.

Vår 3D skanning av hela fastigheter med drönare och laser ger mycket grundinformation om era fastigheter. Vi har även verktygen för att ni ska kunna jobba effektivt med total översikt. Mycket av ert arbete kan sedan ske med några klick med musen och spara värdefull tid. Tillsammans med våra tjänster från Addbrain får ni tillgång till en unik helhet som underlätta drift, underhåll och utveckling av era fastigheter.

”Det har varit en fröjd att jobba med Swescan. De är kostnadseffektiva, samarbetsvilliga och har utfört ett gott arbete med god kvalitet. En underbar samarbetspartner som varmt rekommenderas. /Kalle Hansson, Nyköping församling”

VD:
Fredrik Hansson
Gärsnäs.jpg
Gärsnäs, Sverige 78.08 km

Gärsnäs är ett av Sveriges äldsta möbelföretag grundat 1893. Vi tillverkar kvalitetsmöbler i nära samarbete med olika formgivare, bland annat med inredningsarkitekt Åke Axelsson vars möbler och stolar flitigt förekommer i många av Sveriges kulturbyggnader inte minst kyrkor.
Med funktion, kvalité och form i främsta rummet är vi besjälade av en kultur där detaljerna gör helheten. En kultur där vi tycker det vi gör är viktigt. Vi ser vår uppgift i samhället som betydelsefull. Möbler skall få människor att må bra, vara miljövänliga och vackra.

Åke Axelsson om sin skapelseprocess:
”Det är resultatet av ett ibland långvarigt och alltid intensivt arbete. En idé kommer inte flygande så där… Det är också olika från gång till gång. Vissa produkter arbetar jag med i tio år. Ständigt bär jag dem med mig tills jag känner att de mognat. Det är en komplicerad process, jag väger in alla förutsättningar och aspekter. Funktion, form, miljö, ekologi- allt skall fogas samman till en helhet.”

VD:
Dag Klockby
KulturBelysning.jpg
Kulla Gunnarstorp, Helsingborg, Sverige 80.08 km

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar belysningsarmaturer för utomhusmiljöer, i klassiska material som gjutjärn och koppar/mässing samt smide. Ett brett sortiment av nytillverkade klassiska gjutjärnsstolpar med sitt ursprung från sekelskiftet 1800-1900-talet. Armaturer godkända där höga antikvariska krav ställs. Parksoffa med gjutjärnsgavlar samt obehandlade eller målade lärkplank. Möjligt med ”namn” i gjutgodset. Förberedda för fastgörning i markjärn.

Rådgivning och förslag gällande restaurering av befintliga antika belysningsbestånd. Framtagning av nya gjutformar för nytillverkning/komplettering av befintliga belysningsstolpar mm.

VD:
Berth-Inge Lundberg
Skånefrö.jpg
Storgatan 1, 272 93 Tommarp, Sverige 81.66 km

Den verksamhet som idag är Skånefrö startades redan under 1910-talet av Nils Svensson. Då bestod verksamheten av odling av specialfröer till lantbruket och Nils Svensson diplomerades för fröodling av bland annat foderbeta, rädisa, sockerbeta, rova och hundäxing. Denna lyckosamma verksamhet ledde till starten av företaget 1928. Under 1940-talet utökades verksamheten med utsädesspannmål (korn, vete, havre) och 1962 blev Skånefrö aktiebolag. Produktion och försäljning av grönytefrö tillkom under 1980-talet och under 1990-talet bildades Scandinavian Seed (www.scandinavianseed.se) som man idag är delägare i.

”Skånefrö skall drivas med sunt förnuft, hög etik och moral samt med långsiktig lönsamhetstillväxt. Fastställda varumärken skall vara grundpelare i det fortsatta varumärkesuppbyggandet. Varumärket Skånefrö skall vara starkt och ledande inom vår bransch. Skånefrös mål är att alla produkter till 100% skall vara våra egna, dvs Skånefrö skall vara självförsörjande.”

VD:
Sven-Olof Bernhoff
Svensk_Uppdragsutbildning.jpg
Logementsvägen 4, 281 35 Hässleholm, Sverige 93.97 km

Svensk Uppdragsutbildning är utbildningsföretaget som hjälper till att hålla det svenska arbetslivet uppdaterat med relevant kompetens för varje uppdrag. Idag utbildar vi stift, pastorat och församlingar.

Vi utbildar i hela Sverige och erbjuder marknadens bredaste utbud av ämnesområden och ett nätverk av specialiserade utbildare.
Vi genomför 1.700+ utbildningsdagar och har 20.000+ deltagare om året.

”När det är dags att vässa kompetensen, gå till dem som har den.”

VD:
Ola Persson
Visar 11 resultat