Piano-Jussi_22.jpg
Nynäsvägen 354A, Enskede, Sverige
354A Nynäsvägen Stockholms län 122 34 SE

Flygelshopen i Enskede levererar allehanda tillbehör till flyglar i hela Sverige:

Det är justerbara flygelbänkar, överdrag, vagnar, speciella hjul för känsliga golv, klimatanläggningar, lås, reservdelar, Flygeltrimning med mera. Även inköp och försäljning av flyglar. 

Antal anställda:
1
Grundat år:
1997
Omsättning:
1 MSEK
VD:
Jussi Karjalainen
Sela_22.jpg
Skebokvarnsvägen 135, Bandhagen, Sverige 3.37 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.”

VD:
Lennart Johansson
TGross_22.jpg
Partihandlarvägen 1, 120 44 Årsta, Sverige 3.59 km

Tgross är Stockholms största trädgårdsbutik för yrkesfolk inom ”gröna sektorn”. Vi erbjuder professionella varor som t.ex. redskap, jord, bevattning, växtvård, gräsfrö,
gödning, arbetskläder, granar, planteringskärl, gräskanter mm. Vi har ett brett utbud av lökar samt utför lökmaskinplantering i egen regi. Vi har 30 år i branschen och säljer
via två butiker i Stockholm samt via vår webbshop.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning”

VD:
Rickard Söderberg
Flinks_22.jpg
104 25 Stockholm, Sverige 4.4 km

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat stenverktyg, Stihl Trädgårds­maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00–17.00 året runt. Telefon 08-131210 

http://www.flinks.se

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

VD:
Claes Lundqvist
Monoplus_22.jpg
Heleneborgsgatan 17, Stockholm, Sverige 5.22 km

SoundCop/Mono+ erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, och bild, vilket även omfattar interiör- och exteriörbelysning, talat utrymningslarm och hörhjälpmedel. 

Aktuella referenser:
Maria Magdalena kyrka, Stockholm, 2018,
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019, vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.
Staffanskyrkan i Gävle, 2021
Sollentuna kyrka, 2021

Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.”

VD:
Jacob Tormod-Julin
Alimo_22.jpg
Stockholm, Sverige 5.49 km

Min föreläsning ”Varför går hon inte?” handlar om våld i nära relationer. Varför går hon inte är inte bara en titel utan också en fråga som många ställer sig i samhället. Ansvaret läggs många gånger helt och hållet på den utsatta individen vilket förhindrar rätt hjälpinsats.

Jag är utbildad jourkvinna med mångårig erfarenhet av att möta kvinnor och barn på skyddade boenden. Jag är också utbildad forensisk undersköterska med stor kunskap kring sexuellt våld då jag också arbetar på en akutmottagning för våldtagna.

Mitt mål är att öppna upp för en dialog samt sprida kunskap i samhället för att
möjliggöra för en livsviktig förändring.

Några av de som redan bokat föreläsning:

Tyresö församling • Falkenbergs församling • Friskis & Svettis • Kvinnojouren Huddinge • Ung Fritid Nynäshamn • Västermalms församling • Katrineholm & Vingåkers socialförvaltning • Haninge Kvinnojour • Tyresö tjej- och kvinnojour • Skeppsholmens Folkhögskola • Skärgårdhotellet • Akutmottagningen för våldtagna, SÖS • Länsföreningen för tjej- och kvinnojourerna i Dalarna • Handens sjukhus, Geriatriken • Stadsmissionens folkhögskola • Abortmottagningen SÖS • Brännpunkten • Sunnerbyskolan • Café Bonza • Tyresö kampsport • Gustaf Vasa församling • S-kvinnorna Tyresö • Advokatbolaget Opus AB • Beroendecentrum, LARO mottag. i Luleå • Plushögskolan, utb. Våld i nära relationer
• Karolinska Institutet, ambulans utb. 

EnergiEngagemang_22.jpg
Stockholm, Sverige 5.49 km

EnergiEngagemang installerar solcellsanläggningar åt Svenska Kyrkan i hela Sverige. Vi är en certifierad installatör av solel enligt krav från Energimyndigheten och är registrerade hos Elsäkerhetsverket. 

Vi är specialiserade på större solcellsparker och fastighetsinstallationer. Varje byggnad och läge är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån fastighetens
specifika förutsättningar. 

”Det har varit ett mycket gott samarbete och EnergiEngagemang har hjälp oss hela vägen från idé till färdig anläggning. Alla kontakter vi haft med dem har varit positiva och vi kommer vända oss till dem igen när vi är redo att bygga ut fler paneler.” 

– Johan Ernstson, kyrkoherde i Tjörns pastorat.

VD:
Johan Skördare
KA_Jonsson_22.jpg
Birger Jarlsgatan 90, 114 20 Stockholm, Sverige 7.33 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. 

Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten vidare i dom nya lokalerna på Birger Jarlsgatan 90 i Stockholm.

”Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.”

VD:
Robert Ahlqvist
Black_22.jpg
Roslagsgatan 11, Stockholm, Sverige 7.44 km

Black Ljusdesign är ett oberoende konsultföretag med specialitet inom ljusdesign med vana att arbeta inom konsultteam i både större och mindre projekt. Huvudsätet är Stockholm men projekten spänner mellan Skåne och Norrbotten.

Företaget arbetar med kreativ och lösningsorienterad ljusdesign och belysningsplanering för arkitektur exteriört och interiört. Uppdragen varierar från parker, torg och fasadbelysningar till interiöra ljussättningar av byggnader, kyrkor och kontor.  Företaget arbetar även med produktformgivning av armaturer vilket mestadels sker inom kulturhistoriska projekt. 

Black Ljusdesign arbetar både teoretiskt och praktiskt. Arbetet produceras till stor del digitalt i form av beskrivande handlingar, ritningar och illustrationer. Företaget gör också många praktiska tester av ljuslösningar för att säkerställa en hög kvalitetsnivå. Detta kan ske på kontoret där armaturer jämförs och utvärderas men även fullskaliga prover byggs för att testa integrerade lösningar. Provbelysningar utförs också på plats, ofta i exteriöra projekt som tex fasader och test av prototyper.

VD:
Alexander Cederroth
Entrebolaget_22.jpg
Åvägen 40A, Huddinge, Sverige 7.87 km

Vi säljer och monterar hållbara modeller av skrapgaller, skrapmattor och torkmattor till fastighetsbolag, flygplatser, sjukhus, skolor, ambassader och kyrkor. Vår Centrummatta, ersätter främst lösa s.k. bytmattor, men passar utmärkt i alla gångstråk och offentliga rum. Städbolagens givna favorit och anpassningsbar i storlek och färg. Vi arbetar även med taktila stråk i offentliga miljöer.

”Tiden är mogen för att sluta skjutsa runt lösa bytmattor i ett negativt kretslopp. Om vi kan vara snällare mot vår miljö samtidigt som vi sparar pengar, så blir det lätt att välja rätt.”

Kontakta Entrebolaget när ni vill ha en hållbar helhet.

VD:
Olle Forsberg
Intersonic_22.jpg
Gustavslundsvägen 137, Bromma, Sverige 8.02 km

Intersonic AB är distributör av professionella ljud- ljus- och bildlösningar för installation, scen, studio och broadcast. Sedan starten 1997 har vi varit en leverantör av kvalitetsprodukter – det vi levererar skall fungera under lång tid och ge våra kunder en god avkastning. Vi erbjuder våra kunder en hög nivå av support och konsultation. 

Intersonic har kunskapen och ett stort utbud av ljud, ljus och bildlösningar som passar perfekt till kyrkomiljö.

”Flera av våra kunder har installerat framför allt Nexo högtalare i varierande storlek med ett fantastiskt resultat och för de går att välja i vilken RAL-färg man vill så de smälter fint  in i miljön. Några av våra referenser är Betlehemskyrkan i Göteborg och Ansgarskyrkan i Västerås.”

Kontakt mot Kyrkan – Ljud: Gösta Hjelmqvist, Anders Schärer, Stefan Ljungkvist
Kontakt mot Kyrkan – Video: Ulf Almersson
Kontakt mot Kyrkan – Ljus: Peter Schough, Jim Rasmussen

VD:
Mika Pynnönen
Electrosound_22.jpg
Grindstuvägen 44, 167 33 Bromma, Sverige 9.19 km

Electrosound AB.

Med rötterna i musiken.

Levererar med mångårig tradition förstklassiga Ljud-/Musik-system och styrningar för fasta installationer och mobila lösningar i offentliga miljöer som: 

Konserthus, Teatrar, Kyrkor, Konferensrum, Bakgrundssystem, m.fl.

Trevliga tekniker med lång yrkeserfarenhet av högklassiga ljud-lösningar för Tal & Musik, med stark prioritet på en nära kundkontakt. 

VD:
Håkan Brollan Söderström
Arva_Trading_2021.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige 9.43 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige

Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var
d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på SoundCop Consulting.”

VD:
Olof Arvidsson
Plus_montage_22.jpg
Lagervägen 56, Skogås, Sverige 10.5 km

Plus Montage AB är ett privatägt företag som grundades 1999. Vi levererar byggnadsställningar, väderskydd, bygghissar och hängställningar. Vi utför alla olika typer av montage och har utfört flertalet specialanpassade montage vid komplicerade och värdefulla miljöer. Kyrkor och andra kulturhistoriska miljöer är något av vår specialitet och vi har många referensprojekt.

Vi använder oss av ett byggnadsställningssystem som heter PlusEight, vi har mindre personhissar från Geda och stora 2 tons hissar från Alimak & Scanclimber. Våra hängställningar kommer från Altrex och är anpassningsbara efter kundens behov. Vi är en STIB auktoriserad ställningsentreprenör. Vi har lång branscherfarenhet och hög kompetens inom bolaget och arbetar mycket med specialprojekt, kyrkor ligger extra varmt om hjärtat för oss alla i bolaget. Vi eftersträvar alltid att arbeta efter våra ledord: kvalité, kunskap och resultat. 

Vi har två depåer och är verksamma i Stockholm och Uppsala län. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Skogås. Vid specialprojekt åker vi landet runt, dit vi behövs. 

VD:
Rolf Strindberg
Ambisonic_22.jpg
Fredsgatan 23, 172 33 Sundbyberg, Sverige 11.91 km

Ambisonic hjälper er församling att välja rätt teknik när ni ska investera eller komplettera er ljudanläggning, bildutrustning, streaming och belysning.

Drömmer ni om att utveckla församlingens musikliv? Vi har mångårig erfarenhet av allt från kör och orkestermusik till popmusik och musikaler.

Vill ni webbsända? Botanisera bland våra färdiga paket på tekniktillkyrkan.se eller kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd lösning just för er.

Vi fokuserar på hög användarvänlighet och levererar utrustning från några av världens ledande tillverkare. Dessutom erbjuder vi utbildningar, support och gedigen erfarenhet
inom teknik till kyrkan. 

Vi ser fram emot att få hjälpa just er verksamhet!

VD:
Joseph Persson
Marbit_22.jpg
Järnvägsgatan 5, Sundbyberg, Sverige 12.18 km

Marbit är ett entreprenörsföretag som utför total- & generalentreprenader inom mark & anläggning. Bland kunderna finns ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare. Anläggningsverksamheten sträcker sig över ett brett spektrum, från total- & generalentreprenader till löpande arbeten. Vi projekterar och utför projekt både under och ovan mark, alltifrån komplexa VA-anläggningar till prisbelönta parker i stadsmiljö. Marbit är certifierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt BF9K.

”Marbit har i mer än trettio år framgångsrikt förbättrat Stockholms parker, gator och torg. Vi gör det genom att alltid ge våra uppdragsgivare kvalitet och kunnande.”

VD:
Hans Ahlquist
Naturlek_22.jpg
Järnvägsgatan 5, Sundbyberg, Sverige 12.18 km

Naturlek® tillverkar lekredskap & parkutrustning för offentliga miljöer och privata rum. Våra produkter är svenska, naturvänliga, återvinningsbara, lättskötta och hållbara. De tillverkas i Sverige. Vi tar successivt fram nya lekredskap och vi tillverkar gärna produkter efter era egna önskemål och idéer. En av våra bästsäljande produkter är vår LEKBARK, ett fallskyddsmaterial av svensk tallbark som är en bra produkt att använda under/kring lekutrustning. 

”PARKUTRUSTNING &  LEKREDSKAP – för offentliga & privata rum i utomhusmiljöer.”

VD:
Hans Ahlquist
Daikin_22.jpg
Svärdvägen 19, Danderyd, Sverige 13.7 km

Daikin, ett världsledande företag inom kyla och värmepumpar. Vi har lång erfarenhet av energibesparing i svenska kyrkor. Med respekt för unika behov erbjuder vi optimala lösningar med modern värmepumpsteknik som flexibelt kan anpassas för optimal energibesparing och klimatstyrning. Tyst och diskret låter vi värmeanläggningen göra sitt jobb. Utedelen kan placeras hela 50-65 meter från byggnaden.

”Kyrkor är ofta stora energislukare. Kostnaden för uppvärmning, utslaget på den tid lokalerna verkligen används, är hög. Modern värmepumpteknik som flexibelt kan anpassas för hållbar, optimal energibesparing och klimatstyrning sänker
kostnaderna och ökar komforten avsevärt.”

VD:
Tom Decuypere
KH_Maskin_22.jpg
Rudanvägen 2, Haninge, Sverige 14.27 km

KH-Maskin AB är ett av Nordens ledande företag inom maskiner till: bygg, anläggning, industri, lantbruk, kyrka och kommun. Där våra maskiner från Wacker Neuson, Kobelco & Kramer tillsammans med ett komplett service-program säkrar upp behoven för din verksamhet. Vi har huvudkontoret beläget i Jordbro, Haninge söder om Stockholm. Med regional service & försäljning i Järfälla, Jönköping & Göteborg (Kungälv). Genom ett rikstäckande nätverk av återförsäljare kan vi serva dig där du är. 

”För dig som jobbar inom kyrkan, vill vi varmt rekommendera våra produkter i Wacker Neusons Zero Emission sortiment. Utvecklat för att klara arbetsdagen helt utan buller, maskinljud och omvägar för att slippa störa omgivningen. Helt el-drivet från Wacker Neuson är valet för dig som värnar om miljö och arbetsplats.”

Kontakt mot Kyrkan, Södra Sverige:
Alexander Carlberg, 070-285 18 19, alexander.carlberg@kh-maskin.se

Kontakt mot Kyrkan, Mellan & Norra Sverige:
Anton Holmstrand, 073-322 11 13, anton.holmstrand@kh-maskin.se

VD:
Martin Lindén
Aquagate_22.jpg
Danderyd, Sverige 14.34 km

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro. 

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark – alltid redo hjälpa dig med din anläggning. 

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara den, till gagn för dig som kund och miljön.”

Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
Ocab_22.jpg
Hantverkarvägen 1, 145 63 Norsborg, Sverige 15.53 km

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning och finns på ett 50-tal orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand
och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. I våra tjänsteområden finns helhetslösningar inom skadeservice och vår jour finns tillgänglig dygnet runt för åtgärder av akuta skador. 

Vi har rätt kompetens, resurser och utrustning för att effektivt förebygga, begränsa och åtgärda skador på ett kostnadseffektivt sätt.

Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information: http://www.ocab.se 

VD:
Ola Spetz
Showing 1 - 20 of 32 results