Hallbara_Utemobler_Pelusa_2021.jpg
Kanalgatan 113, 603 65 Norrköping, Sverige
113 Kanalgatan Östergötlands län 603 65 SE

Företaget har funnits i Sverige sen 2016. Hållbara utemöblers verksamhet består av import och försäljning av Polywood utemöbler från USA. Produkterna är tillverkade av återvunnen plast från livsmedelsindustrin samt hav. De klarar att stå ute året runt där produkterna är anpassade att motstå vädrets makter samt har 20 års garanti.

För oss är det viktigt att förmedla ett klimatsmart sätt att tänka när det kommer till utemöbler. Referenskunder från Svenska Kyrkan finns.

Unika fördelar med produkterna:
– 20 års garanti
– Kan stå ute året runt
– Inget underhåll
– UV-beständiga

Patrik Wirro
Maskinia_2021.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige 40.19 km

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraul-hammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping & Stockholm/Järfälla.

I övriga Sverige samarbetar vi med återförsäljare som säljer produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist
Artex_2021.jpg
Industrigatan 2, 595 41 Mjölby, Sverige 71.88 km

Artex AB finns i Mjölby  och Trollhättan med ca 50 anställda i Sverige respektive ca 200 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkdynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

Mats Rydsund
Virbela_2021.jpg
Nibble 12, 153 91 Järna, Sverige 96.03 km

Virbela Ateljé har en lång erfarenhet och kunskap av att formge fontäner och konstruera estetiskt utformade och ekologiska vattenanläggningar.

Ett stilla porlande vatten, en fontän eller en strömmande bäck i minneslunden förstärker den sinnliga upplevelsen och skapar en estetiskt tilltalande och meditativ oas.

Vatten är centralt i skapelseberättelserna, vi föds och döps i vatten. Vatten är livets grundläggande beståndsdel och förutsättningen för den biologiska mångfalden.

”Några av våra anläggningar hittar man i Mariefreds församling, Ströveltorps församling Starby Kyrka, Bräcke-Revsunds Pastorat,
Åhls församling Insjön och Frustuna Församling Gnesta.”

Torbjörn Frisö
Stiga_2021.jpg
Tranås, Sverige 98.29 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Jakob Hägerström