Hammargrens_2023.jpg
Östra Förstadsgatan 20, 211 31 Malmö, Sverige
20 Östra Förstadsgatan Skåne län 211 31 SE

Hammargrens har sedan starten 1905 levererat skyltar, namnbrickor, stämplar och andra märkprodukter till Sveriges kyrkor och församlingar.

Kontakta oss när Ni önskar beställa:
• Gravskyltar i graverad mässing eller annan metall.
• Namnskyltar med eget tryck i flera varianter.
• Informations- och upplysningsskyltar.
• Stämplar med valfri text till administrationen.
• Övriga märk- och grafiska produkter. 

I över 115 år har vi förenat hantverk & tradition med kvalitét & personlig service. Det är vi stolta över! 

Välkommen till oss på Hammargrens. 

Antal anställda:
6
Grundat år:
1905
Omsättning:
10 MSEK
Huvudägare:
Invesko AB
Kontakt mot Kyrkan:
Johan Gunn
Honda_2023.jpg
Malmö, Sverige 0.9 km

Honda är världens största motortillverkare. Oavsett på vilket sätt du vill ta dig fram så finns det ett omfattande utbud från Honda att välja mellan. Honda Power Equipments utbud består av gräsklippare, robotgräsklippare, åkgräsklippare, trimmers, gräsröjare, multifunktionsredskap, elverk, vattenpumpar, jordfräsar, snöslungor och båtmotorer. Senaste verksamhetsåret såldes ca 5 900 000 Power Equipment-produkter över hela världen.

Hondas produkter är kända för sin tillförlitlighet, slitstyrka, låga utsläpp och långa livslängd. Alla Power Equipments produkter har fyrtaktsmotorer.

E-On_2023.jpg
Carl Gustafs väg 4, 211 46 Malmö, Sverige 2.03 km

E.ON Sverige är en del av den internationella energikoncernen E.ON SE med huvudkontor i Essen, Tyskland. Inom koncernen jobbar runt 70 000 personer i 15 länder. I Sverige arbetar drygt 2 000 medarbetare både nationellt och lokalt, med vår verksamhet som sträcker sig från Skåne i söder till Lappland i norr. Vi driver energiomställningen mot ett hållbart samhälle. Det gör vi genom distribution och genom att möjliggöra för människor, företag och städer att använda energi på smartast möjliga vis. Den svenska verksamheten utgörs i huvudsak av två områden: smarta distributionsnät och innovativa energilösningar. I Sverige levererar vi el, värme och smarta energilösningar till ungefär 1 miljon privat- och företagskunder.

Det lönar sig att ställa om
Med rätt avtal och våra skräddarsydda, integrerade energilösningar kan ni energi-effektivisera er verksamhet för att minska förbrukningen och kostnaderna. Vi erbjuder alltid elavtal med förnybar el och gasavtal med förnybar biogas och lösningar för bland annat solceller, fordonsladdning och energilagring. Som företagskund hos oss får ni kostnadsfri tillgång till vår tjänst E.ON Navigator. Ett enkelt verktyg som samlar allt om företagets energianvändning på ett och samma ställe för att ge en bättre överblick som kan spara både tid och pengar.

Som kund hos oss får ni dessutom:
• Löpande utbildningar i E.ON Navigator som lär er optimera företagets energiförbrukning
• Digitala informationsträffar kvartalsvis om status på den nordiska energimarknaden
• En egen personlig rådgivare till ert företag 

Läs mer på eon.se/foretag om hur vi kan hjälpa er att ställa om. 

Lantmannen_2023.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige 2.52 km

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. 

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 750 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,7 miljarder kr. 

VD:
Leif Thorwaldsson
Bastec_2023.jpg
Hästvägen 4A, 212 35 Malmö, Sverige 4.82 km

Att installera, eller byta till, ett lättanvänt och effektivt styrsystem är en av de bästa och viktigaste investeringarna som fastighetsägare kan göra just nu. Med höga energikostnader och nya klimatmål ökar behovet av att styra, reglera och övervaka kyla, värme och ventilation på smartast möjliga sätt. 

Med Bastecs produkter och tjänster inom fastighetsautomation kan användare ta kontroll över sina fastigheter, för att uppnå optimal energieffektivisering och förbättrat inomhusklimat till lägst totalkostnad. Vi finns där hela vägen för er och för våra Bastec-partners och återförsäljare över hela landet.

Användare av BAS2 uppskattar att de inte har några löpande kostnader samt att de fritt kan välja vilken leverantör som ska sköta och ”drifta” anläggningen utan att binda upp sig i dyra avtal eller bli låsta till en
leverantör om anläggningen ska göras om eller utökas.

VD:
Jonas Greberg
Alnarp_Cleanwater_2023.jpg
Kungsgårdsvägen 8C, Alnarp, Sverige 7.23 km

Alnarp Cleanwater har utvecklat ett bioreningsverk för enskilt avlopp med naturlig rening i form av växter och mikroorganismer. Utöver att ta hand om de ämnen det finns reningskrav på i dagsläget så renar bioreningsverket även läkemedelsrester. Med vårt bioreningsverk slipper du kemikalier och minimerar behovet av slamtömning. Underhållsmässigt är det enkelt med få rörliga delar och en låg elförbrukning. Dessutom ser det trevligt ut med vackra vattenväxter. Kontakta oss för mer info eller bokning av ett kostnadsfritt rådgivningsmöte!

Vi har flera bioreningsverk installerade vid kyrkor.

En stabil, lättskött anläggning för enskilt avlopp där naturen gör jobbet!

VD:
Lars Hultman
Rosengren_Nilsson_2023.jpg
Limhamn, Malmö, Sverige 7.54 km

Rosengren & Nilsson Group är två familjeägda gjuterier i Småland och Skåne. Vi lever med hantverket och levererar brons- och aluminiumprodukter med hållbara materialval till kyrkorna i hela Sverige.

Vi producerar bland annat följande i brons eller aluminium:
• Gravskyltar
• Askgravskyltar och informationsskyltar
• Bokstäver i brons
• Gravdekorationer
• Vägvisare

… och mycket mer!

Förutom gjutning så är vi även specialister på 3D-graverad kristallskyltar för askgravlunden.

Välkommen till det nära och familjära företaget. 

VD:
Sören Rosengren
Soderberg-Haak_2023.jpg
Staffanstorp, Sverige 12.78 km

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Amazone, Dalbo, Deutz-Fahr och Krone.

Söderberg & Haak – din trygga samarbetspartner
Förutom bra service, har våra anläggningar även välsorterade butiker där det finns förbrukningsmaterial såsom handskar, spolarvätska, verktyg m.m.
Allt som kan behövas för att underlätta arbetet.

VD:
Jonas Jaenecke
Dahlrum_2023.jpg
Malmövägen 154, 233 75 Klågerup, Sverige 14.02 km

Välkommen till Dahlrum AB. Vi är producent och återförsäljare av kvalitetsprodukter till kyrkogårdar – allt från planteringslådor till bänkar och maskiner. Med våra produkter vill vi underlätta ditt underhållsarbete, hjälpa dig att spara tid och pengar, men även skapa en attraktiv miljö. Därför består vårt sortiment av en mängd produkter där ergonomi, ekonomi och enhetlig design går hand i hand. Förutom vårt standardprogram producerar
vi speciallösningar och produkter till framför allt minneslundar och servicestationer. Vi kan med utgångspunkt i er idé ta fram ritningar och leverera färdiga lösningar. 

Vi kommer gärna på besök till Er kyrkogård, och ni är också välkomna att besöka oss. 

VD:
Thor Dahl
Granit_Parts_2023.jpg
Handelsvägen 24, Staffanstorp, Sverige 14.16 km

GRANIT Parts ingår i den tyska familjeägda koncernen FRICKE Group. GRANIT har sitt lager för Europa i orten Heeslingen. Lagret är 90 000 m2 under tak där ca 230 000 delar lagerhålls. Vi erbjuder delar och tillbehör inom områdena Lantbruk, Skog/Trädgård, Entreprenadmaskin och Hydraulik. 

Kontakta en av våra återförsäljare runt om i landet för att höra mer.

Vi har ett brett sortiment som exempelvis innehåller;
– Handhållna redskap som sekatörer, grepar och räfsor
– Motorsågskedjor, svärd, trimmertråd och klingor
– Vattenslangar, kopplingar och vattenspridare

Stangby_2023.jpg
VALLKÄRRATORN 424, 225 91 Lund, Sverige 16.74 km

Stångby Plantskola levererar både växter och kunskap till professionella växtanvändare. Inom vår egen odling har vi specialiserat oss på att producera och förädla parkträd, alléträd, solitärbuskar samt större fruktträd som vi säljer och marknadsför under varumärket Stångby Premium. Vi levererar i hela Sverige. 

2020 introducerade vi Stångby Akademi som syftar till att öka kunskapen i branschen där vi bland annat erbjuder skräddarsydda kurser och
rådgivning. Besök vår hemsida eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad!
http://www.stangbyakademi.nu

VD:
Jörgen A Warpman
CADO_2023.jpg
Brädgårdsvägen 28, 236 32 Höllviken, Sverige 20.32 km

CADO är ett svenskt lekplatsföretag som finns representerat i hela Skandinavien med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. Vi marknadsför bland annat lekredskap, multibanor, vattenlek och utomhus fitness från flera av Europas ledande tillverkare. Då vi har flera års erfarenheter från branschen kan vi genom rådgivning och ett unikt produktsortiment, hjälpa från idé till verklighet.

CADO har i många år designat, producerat och levererat lekplatser, sport- och rörelseprojekt och utemiljö med professionell och kompetent rådgivning, hög service, unika produkter och exakt leverans i Sverige. Vi har alltid fokus på våra grundvärderingar: trovärdighet, innovation & hållbarhet. 

En värld i rörelse

VD:
Kjell Parmborn
Milwaukee_2023.jpg
Stamholmen 147, Hvidovre, Danmark 34.21 km

MILWAUKEE® har ett brett sortiment av kraftfulla professionella trädgårdsverktyg som levererar den kraft, hastighet, vridmoment och hållbarhet som krävs som kedjesågar och häcksaxar, till branschens första utbytbara tanksystem i vår M18™ SWITCH TANK™. Våra batteridrivna skog och trädgårdsmaskiner bidrar till bättre miljö, inga avgaser, tystare miljö för användaren och omgivningen.

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör, handverktyg, personligt skydd och verktygsförvaring för yrkesanvändare över hela världen. 

Ett batteri till flera verktyg – Alla batteriverktyg inom samma system kan användas med samma batteri. M12™ och M18™ är två olika system bestående av verktyg, batterier och andra produkter. Milwaukees REDLITHIUM™-batterier har längre driftstid, högre kraft och färre laddningar än konventionella litiumjonbatterier.

VD:
Thomas Jacobsson
LMI_2023.jpg
Långebergavägen 40, 256 69 Helsingborg, Sverige 49.53 km

LMI är Sveriges största tillverkare av flytande växtnäring och stolt leverantör till några av de viktigaste aktörer på den svenska marknaden, så som Lantmännen, DLA Swedish Agro och Svenska Foder. Vi även representerar välkända leverantörer Haifa Chemicals, Lebosol Dünger och Angus Horticulture. 

Vi vänder oss till yrkesodlare inom trädgård, grönytor, lantbruk och skogsplantskolor. Behöver du en egen samansättning av näring till dina växter, hör av dig till oss så diskuterar vi just dina behov. (min. beställning 6 ton)

LMI har eget växtnäringslaboratorium som utför analyser på jord, växt och vatten samt levererar svar redan dagen efter på våra vanligaste analyser. (arbetsdag)

Vi jobbar för en växande framtid

”Den som tar reda på mest levererar bäst”

VD:
Anders Bruce
Trygg_2023.jpg
Videgatan 20, 271 33 Ystad, Sverige 54.32 km

Vår personal är kollektivanslutna genom Trygg Kyrkogårdskonsvervatorn AB medlemskap i IKEM och Svenskt Näringsliv för schyssta arbetsvillkor. Företaget har baser i Norrtälje, Ystad och Köpenhamn (http://www.tryggsten.dk och Trygg ApS). Vi har två erfarna produktionsteam för gravstenssäkerhet och två fullt utrustade stenmursteam med vår egen maskinpark. Trygg är medlemmar i http://www.sten.se Sveriges Stenindustriförbund.

”Trygg – företaget där kyrkogården är en passion och inte bara en arbetsplats.” 

Andreas Sundbom (070-286 35 59, andreas@tryggsten.se)
Digitala inventeringar, gravstenssäkerhet och stenmurar

Lisette Jespersen (073-544 57 67, lisette@tryggsten.se)
Kyrkogårdsbelysning

Brian Sibola (+45 501 98 398, brian@tryggsten.dk)
Stenhuggeri och järnstaket

Kulturbelysning_2023.jpg
Kulla Gunnarstorp, Helsingborg, Sverige 61.23 km

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar belysningsarmaturer för utomhusmiljöer, i klassiska material som gjutjärn och koppar/mässing samt smide. Ett brett sortiment av nytillverkade klassiska gjutjärnsstolpar med sitt ursprung från sekelskiftet 1800-1900-talet. Armaturer godkända där höga antikvariska krav ställs. 

Parksoffa med gjutjärnsgavlar samt obehandlade eller målade lärkplank. Möjligt med ”namn” i gjutgodset. Förberedda för fastgörning i markjärn. 

Rådgivning och förslag gällande restaurering av befintliga antika belysningsbestånd. Framtagning av nya gjutformar för nytillverkning/komplettering av befintliga belysningsstolpar mm.

VD:
Berth-Inge Lundberg
FOFAB_2023.jpg
Prinsessvägen 7, 297 72 Everöd, Sverige 73.93 km

Med ledorden kemikaliefritt och miljövänlig erbjuder FOFAB yt- och fasadtvätt med en metod som är helt kemikaliefri och utförs med lågt tryck. Metoden är skonsam mot ytan men tuff mot smutsen. Genom att regelbundet tvätta fasaderna ökar man livslängden på ytan och kan därigenom förlänga tiden för underhållsbehov.

Metoden fungerar på alla ytor som t.ex. trä, puts, glas och plåt. Upp till c:a 16 meters höjd kan vi tvätta från marken utan behov av ställning vilket minskar kostnaden för kunden. 

Vi tvättar fasader, murar, gravstenar och konstverk, allt med ett rent resultat och en ren miljö.

Fasad och fönstertvätt med rent vatten är sedan många år tillbaka en metod som enligt tester har visat sig vara det effektivaste sättet att hålla ytor rena. Att dessutom tvätta helt utan kemikalier och med lågt tryck är en vinst för miljön, bra för ytan och prisvärt. Våra kunder omfattar idag stora företag, industrier, kommuner och privatpersoner.

Katarina Klöfverskjöld, VD

VD:
Katarina Klöfverskjöld
Garsnas_2023.jpg
Malmövägen 16-18, 272 61 Gärsnäs, Sverige 74 km

Gärsnäs AB grundades 1893 och har bedrivit möbeltillverkning i 130 år. Gärsnäs historia utgör en viktig del av vårt gemensamma kulturarv vad avser möbler och inredningar och våra möbler finns representerade inom de flesta sektorer i vårt samhälle, såväl på vår riksdag som i kyrkor, bibliotekt, skola vård och omsorg. Vi samarbetar med en rad välrenomerade formgivare och utvecklar möbler med högt ställda krav på kvalité, funktion och miljö.

Hållbarhet med lång livslängd kännetecknar våra möbler som vi tillverkar på vår möbelfabrik, lokaliserad på Österlen i sydöstra Skåne. Våra kärnvärden är det gedigna, genomtänkta och medvetna. Nestorn i Sverige inom möbelformgivning ark. professor Åke Axelsson har en central roll i Gärsnäs dels som formgivare och som delägare tillsammans med dotter Anna Klockby och Dag Klockby. 

Vår VISION 2030 för miljö och hållbarhet säkerställer vår tillverkning av möbler lokalt i Sverige idag och för framtiden. 

VD:
Magnus Eriksson
Gat-Kantsten_2023.jpg
Wrangels allé 78, 291 75 Färlöv, Sverige 84.53 km

Gat & Kantsten Sverige AB har levererat och utfört stenarbeten åt Svenska kyrkan över hela landet i mer än 20 år. Bred kompetens om alla typer av granit så som gatsten, hällar, murar och trappor. Vi har lång erfarenhet och har hög kapacitet när det gäller montering av alla typer av stenarbeten. Vi har en komplett maskinpark för hantering och lyft av alla typer och storlekar på sten. 

Fagerhults_Garden_2023.jpg
Snapphaneallén 12, Skånes Fagerhult, Sverige 88.72 km

Jord har varit vår huvudsyssla sedan i slutet på 60-talet. Vi är 4 delägare med stor kompetens inom olika områden vilket gör att vi kan leverera produkter av högsta kvalité. 

Vi kan från Fagerhults Garden erbjuda lösvolymer, storsäck och storbalar i olika sammansättningar och specialblandningar. Tack vare vår paketeringsanläggning kan vi även erbjuda leveranser i säck från 8 liters till 300 liter. 

För att möta våra kunders efterfrågan arbetar vi ständigt med produktutveckling och utökar vårt sortiment för att underlätta våra kunders inköp. Vi kan även erbjuda ett flertal KRAV-certifierade jordar, samt även återvunna jordar. 

Visar 19 resultat