Heatweed_22.jpg
Moreneveien 12, Slitu, Norge
12 Moreneveien Viken 1859 NO

”’Himmelsk teknologi’”  för alla som jobbar på kyrkogårdar.” Prisvinnande teknologi: kemikaliefri ogräsbekämpning med endast hetvatten.

Mid-maskin: 350 kg + 500 liter vattentank på släp, el-bil, pick-up. Perfekt till kyrkogårdsunderhåll. Tvättfunktion för mossa och alger till gravstenar. Högst kapacitet och lägst m2-pris samt längst tid för återväxt av ogräset. Marknadsledande i Europa och nu också i Sverige.

Norsk kyrkgårdförvaltning: ”Vi har tjänat in vår investering på 39 dagar”.
Nationellt svenskt grönytebolag: ”Vi har tjänt in Mid-serien på 8 veckor, allt vi gör efteråt är ren vinst.
Ergonomiska lanser som är lätta och effektiva att jobba med.
Ta kontakt med våra duktiga ÅF. http://www.heatweed.com

Johan Rud
Försäljningschef:
Cecilie Ruud
Huvudägare:
Fortitude Holding AS
Marknadschef:
Cecilie Ruud
Johan Rud
Ariens_22.jpg
Ordfører Utnes Vei, Rygge, Norge 36.38 km

Ariens Scandinavia AS för traditionen vidare efter Søvde AS, som i över 50 år har varit en ledande leverantör av trädgårds- och parkmaskiner och snöslungor i Norden.

Vi är exklusiv importör av flera mycket starka varumärken med kvalitet och innovation i fokus och våra kvalitetsprodukter finns runtom i Sverige. Våra återförsäljare har lång
erfarenhet och är mycket kunniga. De finns till hands för att hjälpa dig.

Ariens – När du köper en produkt från Ariens blir du ägare till en maskin som är känd för sin höga kvalité och långa hållbarhet.

Frank Brenn
Bison_22.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige 49.88 km

BISON har i 40 år tillverkat och tillhandahållit mobila körtrappor, musikerstolar, notställ och mobila scener. Med vår 10års garanti på produkterna har vi en långsiktig relation till våra kunder och vi arbetar med hållbarhet i alla led från produktion till leverans. Våra produkter är lättanvända och smidiga att montera och justera. Vi har alltid ett personligt bemötande och många av våra kunder är kyrkor världen över. Vi skräddarsyr lösningar så att det passar just era behov.

Både stolar och podium fungerar utmärkt under vår konsertsäsong”
Henrik Appeltofft, Storkyrkan

”Bison levererar exakt den lösningen som vi behövde”
Erik Kolind Store Magleby Kirke (DK)