Hestra_2024.jpg
Hestra, Sverige

Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande
handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål. 

Vi erbjuder snabba leveranser från Malmö i söder till Karesuando i norr, från vårt lager i Hestra. Våra representanter finns tillgängliga om ni är i behov att expertrådgivning eller behöver prova olika modeller och storlekar. För oss är händerna huvudsaken.

Företagstyp
Produkter
Grundat år:
1936
VD:
Anton Magnusson
Försäljningschef:
Andreas Håkansson
Marknadschef:
Jeanette Arvidsson
Kontakt mot Kyrkan:
Mikael Lammi (mikael.lammi@hestragloves.se)
Renta_2024.jpg
Vagnvägen 5, Varberg, Sverige 86.62 km

Maskinuthyrning hos Renta

Aldrig har det varit enklare att hyra maskiner. Hos Renta finns vi där du är, från Trelleborg i söder till Boden i norr. Vi erbjuder maskinuthyrning i total världsklass. Och det bästa av allt är att vi älskar det vi gör. Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta.

VD:
Joacim Johansson
Maskinring_Småland_2024.jpg
Brogårdsgatan 22, Vetlanda, Sverige 89.21 km

MR Smålands verksamhetsområde är Småland, Öland och Blekinge. Vi utför allt från inventering till säkring av gravstenar enligt CGKs krav. Vi har utfört dessa tjänster sedan kraven kom från CGK. De som utför arbetet finns lokalt hos Er. 

Tveka inte att kontakta oss för beställning och eventuellt mer information! 

MR Småland erbjuder utöver detta även tjänster inom Jord, Skog, Entreprenad och Bemanning. 

MR Småland – En resurs att räkna med! 

VD:
Peråke Nilsson (070-849 04 75)
Grönt-Rent_2024.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 89.5 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö. 

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm. 

Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

VD:
Håkan Ljunggren
Nilton_2024.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige 94.24 km

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan. Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Hullert_2024.jpg
Torggatan 56, 534 50 Vara, Sverige 97.83 km

Hüllert Maskin är det gedigna familjeföretaget från Vara som är den svenska generalagenten för Merlo teleskoplastare.

Huvudkontoret är beläget i Vara, 10 mil norr om Göteborg intill E20. Vi har ett rikstäckande nät av både säljare och serviceverkstäder. Tillsammans jobbar vi ständigt på att leverera bästa tänkbara service till dig som kund, oavsett om det är support över telefon eller service ute på fält. Våra medarbetare besitter en stor kunskap, erfarenhet och spets-kompetens när det kommer till teleskoplastare.

Oavsett om man väljer en el- eller dieseldriven teleskoplastare från Merlo kommer ett multiverktyg för otaliga användningsområden. Man får en maskin som lyfter vilken verksamhet som helst. Tillsammans levererar vi ett tryggt maskinägande och det har vi gjort sedan 1945. Välkommen till oss på Hüllert Maskin!

VD:
Andreas Tagesson
MRON_2024.jpg
Kungsporten 4A, Billdal, Sverige 98.46 km

Hos MRON hittar du effektiva produkter och lösningar, såsom odörsanering, kalkborttagning, fordonsvård, specialrengöringsprodukter, handskar, tejp, kap/slip, lim och mycket annat . Vi har varit leverantör till kyrkor runt om i Sverige i över 20år. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund. Blev du nyfiken att veta mer? Kontakta oss idag 031-700 17 80 eller besök http://www.mron.se

Med nyfiket sinne jobbar vi för att förenkla och förbättra våra kunders sortiment av kemitekniska produkter med fokus på människa och miljö.

Vi jobbar varje dag efter våra ledord,
KVALITET, KUNSKAP & ENGAGEMANG

Showing 21 - 26 of 26 results