Kasthall_2021.jpg
Fritslavägen 42, 511 23 Kinna, Sverige
42 Fritslavägen Kinna Västra Götalands län 511 57 SE

Kasthall har sedan starten 1889 tillverkat vävda och handtuftade mattor i den egna fabriken i Kinna, i Västsverige, där all tillverkning sker än idag. Under åren har Kasthall blivit ett av de världsledande företagen inom design av högkvalitativa mattor i finaste naturmaterial. Mattorna används ofta i offentliga rum på grund av dess unika design och höga slitstyrka.

”Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk och kan genom sin långa erfarenhet skräddarsy både vävda och tuftade mattor gällande färg och form utifrån kundens behov.”

Exempel på kyrkor där vi finns representerade: Göteborgs Domkyrka, Dalstorps Kyrka, Vintrosa Kyrka, Älvestad Kyrka, Holms kyrka, Nässjö Kyrka, Bredaryds kyrka, Angelstads Kyrka, Byarums Kyrka, Grebbestads Kyrka, Krokstads kyrka, Munkfors Kyrka, Umeå
Stadskyrka, Visby domkyrka, Braendkjaerkirken Kolding, Stor-Elvdal Kirke Koppang.

Antal anställda:
83
Grundat år:
1889
Omsättning:
130 MSEK
VD:
Johan Bergh
Styrelseordförande:
Åsa Jamal
Försäljningschef:
Magnus Fahlén
Huvudägare:
Karnell
Kontakt mot Kyrkan:
Anna Rydén 070-552 94 85
Unigraphics_2021.jpg
Borås, Sverige 26.51 km

UniGraphics AB är en av Sveriges största leverantörer av skyltar till kyrkogårdar. Företaget startade 1934 och har lång erfarenhet av gravering och tillverkning av skyltar och andra grafiska produkter.

Hos oss hittar ni:
* Askgravskyltar
* Informationstavlor
* Vägvisare
* Gravskötsel och gravnummerskyltar
* Smidesskyltar av olika slag

Art_Elektronik_2021.jpg
Almedalsvägen 147, 439 63 Frillesås, Sverige 37.22 km

Vi levererar och installerar ljud- och bildanläggningar samt hörslingor för kyrkor och offentliga lokaler. Vår huvudsakliga produkt är att sälja en funktion, inte en viss utrustning. Vi sätter ihop en anläggning utifrån kundens behov och önskemål samt lokalens akustiska förutsättningar. Våra kunder finns från Pajala i norr till Trelleborg i söder.

”50 år i branschen! Fler än 1000 ljud- och bildinstallationer i kyrkor, teatrar, hörsalar, konferensrum, arenor, idrottshallar!”

Strihl_2021.jpg
Magasinsgatan 6B, 434 37 Kungsbacka, Sverige 38.45 km

STRIHL är sedan 2004 en ledande tillverkare och leverantör av professionella belysningslösningar. Huvudkontor, produktion och lager finns på den svenska västkusten i Kungsbacka. 

Sortimentet är heltäckande och består av belysningsarmaturer, master och stolpar samt mängder av tillbehör. Våra belysningsarmaturer passar flera olika applikationer och kommer i många varianter och utföranden.

”Vi erbjuder alltid kostnadsfri belysningsplanering för att säkerställa lägsta möjliga investeringskostnad och driftsekonomi.”

Lukas Wahlberg, 0708-30 20 64
Innesälj

Jan Nordh, 0708-30 20 57
Innesälj

Nilton_2021.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige 41.18 km

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan.

Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Confex_2021.jpg
Kungsportsavenyen 37, 411 36 Göteborg, Sverige 48.54 km

Confex är Sveriges ledande utbildningsleverantör och har sedan starten 2003 utbildat närmare 500 000 medarbetare, både i privat och i offentlig sektor. I tillägg skräddarsyr vi kurser anpassade just efter era behov. Vi har landets bredaste kursutbud och när ni väljer oss får ni en certifierad och dokumenterad kursleverantör. Då vårt mål är att ni alltid ska få den kompetens ni efterfrågar, har vi 100% nöjdhetsgaranti på alla våra kurser.

”Confex är Nordens största kursleverantör och Sveriges enda utbildningsföretag som är certifierat i enlighet med kraven för den internationella standarden för kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015. Vi erbjuder marknadens största kursutbud och dokumenterad kompetens.”

VD:
Halvdan Nicolaysen
Yamaha_2021.jpg
Göteborg, Sverige 49.13 km

YAMAHA PIANO CENTER är Yamahas egna showrooms på tre platser i Sverige i tätt samarbete med lokala, högt respekterade fackmän. Vi säljer direkt till privatpersoner, institutioner och företag och levererar det valda instrumentet direkt från butik eller från vårt lager. Du får fördelen av att handla direkt med producenten, både avseende det stora utbudet och fördelaktiga priser.

”YAMAHA PIANO CENTER är en stolt leverantör till ett antal kyrkor och församlingar i Sverige, bland annat Göteborgs Domkyrka.”

VD:
Mats Udd
Tiid_2021.jpg
Tunnlandsgatan 11, 421 38 Västra Frölunda, Sverige 50.25 km

Hos oss är varje medarbetare unik, där varje person är en viktig kugge av företaget. Vår filosofi är att med ansvar och trivsel på arbetet presterar vi goda och långsiktiga resultat. Vi utför reparationer, skötsel och underhåll av den yttre miljön i parker, grönområden, lekplatser och trädgårdar. Vi utför allt från gräsklippning, ogräsbekämpning, beskärning av buskar och träd. 

Yrkesmässig beskärning i över trettio år Vi kan utföra de flesta arbeten med handverktyg och miljövänliga elmaskiner. 

• Beskärning av buskar och Träd
• Trädfällning
• Plantering av växter
• Rensning  och Bortforsling av skräp både trädgård och annat skräp
• Omhändertagning av stormfällda träd
• Häck
• Gräsytor så som nyanläggning och underhåll med vertikalskärning, luftning
• Plattläggning & Stensättning
• Vi är Godkända planskötare av Svenska Fotbollförbundet Svff

VD:
Anna-Lena Karhusola Johansson
Irisity_2021.jpg
Lindholmspiren 7a, 417 56 Göteborg, Sverige 50.83 km

Irisity är ett modernt säkerhetsbolag som arbetar för ett tryggare samhälle. Vi levererar heltäckande säkerhetslösningar baserade på intelligent kamerabevakning för att upptäcka och förebygga bland annat inbrott, brand och vandalisering.

IRIS™ är vår bevakningslösning som på ett etiskt sätt ser till att kyrkan, kyrkogården och församlingen alltid är skyddade. Den larmar omedelbart vid intrång, upptäckt av brand eller aggressivt beteende, samt olyckor där någon blir liggande på marken. Tack vare anonymisering i realtid skyddas den personliga integriteten och inga tillstånd behövs för att komma igång.

”Det känns tryggt att veta att Irisitys system larmar direkt när någonting inte är som det ska. Dessutom är det skönt att slippa alla falsklarm.”

VD:
Marcus Bäcklund
Karcher_2021.jpg
Tagenevägen 31, 425 02 Hisings Kärra, Sverige 51.98 km

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG är en världsomspännande koncern med över 11 000 anställda i 60 länder och agenter som täcker snart samtliga nationer. Kärcher är världsledande tillverkare av innovativa rengöringsprodukter för både professionella och som privata användare. Sortimentet omfattar bland annat högtryckstvättar, grovdammsugare, fönstertvättar, skur- och sopmaskiner, biltvättar och redskapsbärare
för markvård. Kärcher AB är ett helägt dotterbolag till det tyska moderbolaget, Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. Företagets huvudkontor finns i Göteborg och med säljare, återförsäljare och servicepartners i hela landet.

VD:
Nils Kloster
Oregon_2021.jpg
Varberg, Sverige 53.22 km

Svenska Blount AB är ett helägt dotterbolag till Blount International, Inc, USA. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernens varumärke OREGON® på den svenska marknaden. Blount är en ledande tillverkare av bland annat sågkedjor,sågsvärd och gräsklipparknivar. Varumärket OREGON® finns representerat i över 100 länder. All försäljning sker via våra lokala återförsäljare.

”I Oregons sortiment finns ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel såsom: sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, 36V redskap, gräsklippar-knivar, trimmertråd och trimmerhuvuden. Vi sätter alltid användaren i fokus, och utvecklar kontinuerligt nya innovativa produkter för att underlätta det dagliga arbetet.”

VD:
Björn Freytag
Garo_2021.jpg
Södergatan 26, 335 33 Gnosjö, Sverige 63.79 km

Svenska GARO utvecklar och tillverkar laddboxar och laddstationer för såväl hemmabruk som arbetsplatser och andra publika miljöer. Våra produkter är alltid enkla och smarta både för installatören och användaren. Detta har gjort GARO till ett ledande varumärke. En elbilsladdare från GARO är därför alltid ett tryggt och hållbart val med pålitlig och kunnig support på nära håll.

VD:
Patrik Andersson
Everled_2021.jpg
Gnejsvägen 8, 335 32 Gnosjö, Sverige 64.29 km

Everled Europe AB ett Gnosjö-företag, som tillsammans med Termo Gnosjö AB ingår i moderbolaget Termev AB i Gnosjö. Med mångårig erfarenhet av utveckling, produktion och försäljning av offentlig effekt- & julbelysning. 

Med vår verkstad i Gnosjö finns vi i er närhet för korta ledtider vid nytillverkning, service och leverans.

”Våra flexibla i hopkopplingsbara system gör det enkelt att skapa ett stämningsfullt, tryggt dekorations & effektljus såväl ute som inomhus.  Välkommen att höra av er!

VD:
Lars-Göran Hansson
Byarums_Bruk_2021.jpg
Byarum, 567 92 Vaggeryd, Sverige 78.28 km

Ett industriellt hantverk för denna generationen och nästa.

Våra produkter gjuts i Småland av återvunnen aluminium, vilket är bra för miljön och ger en mycket lång hållbarhet. Vi är stolta över att våra produkter finns i de flesta stads och miljöer runt omkring i Sverige. Möjligheten att också gjuta Svenska Kyrkans emblem i papperskorg och planteringskärl är ett enkelt sätt att bygga mervärdet. 

I sortimentet finns både klassiska och nya möbler ritade av några av Sveriges kändaste formgivare. 

Byarums Bruk tillverkar ett sortiment av papperskorgar, parkmöbler och planteringskärl som är anpassade för det nordiska klimatet, krav på miljö och återvinning, samt att formgivning som passar till kyrkornas klassiska miljöer. Besök vår hemsida och se vad vi gör:  http://www.byarumsbruk.se

VD:
Joakim Ståhl
Objektlyft_2021.jpg
Hermes väg 6, 567 32 Vaggeryd, Sverige 85.7 km

Vi tillverkar lyftanordningar som riktar in sig på höjning och sänkning av objekt för service och rengöring, exempelvis belysningsarmaturer i höga utrymmen. 

Objektlyften gör det enkelt att höja och sänka ljuskronorna i kyrkan eldrivet – detta i syfte att säkra och förbättra arbetsmiljön. 

När vi installerar Objektlyften föreslår vi de åtgärder som ger minimal påverkan på kyrkans interiör. Vi utför även säkerhetsbesiktning av ljuskonor, upphängningslänk och infästning. 

Tänk på säkerheten och kontakta oss innan du beger dig upp på höga höjder. 

VD:
Tomas Gustavsson
Gipeco_2021.jpg
Kabelvägen 8, Jönköping, Sverige 90.41 km

Gipeco AB tillverkar desinfektionsmedel, rengöringsmedel, och golvvårdsprodukter i egen fabrik i Jönköping. Bolaget har stor erfarenhet av att hjälpa kyrkor miljöanpassa sin städning med skonsamma städprodukter. Flera av våra produkter är miljömärkta med Svanen. 

Vi tillverkar bland annat: Handdesinfektion, ytdesinfektion, rengöringsmedel, golvvårds-produkter, tvättmedel, städvagnar, golvmoppar och städdukar. Vi erbjuder även: Mopptvättmaskiner och städsystem som minskar smittspridning av bakterier och virus. 

”Vi är tacksamma för det förtroende våra kunder ger oss. Låt oss hjälpa Er att minska riskerna för smittspridning. Ring 036-18 19 00!”

VD:
Leif Carlsson
Elmia_Garden_2021.jpg
Elmiavägen, Jönköping, Sverige 95.09 km

Elmia Garden är en attraktiv branschmässa där du möter de ledande aktörerna inom växtmaterial, odlingsteknik, krukor och trädgårdsdekorationer och allt annat som intresserar dig som jobbar inom trädgårdsbranschen.

Mässan är en nationell trädgårdsmässa som erbjuder ett stort utbud av grönt material och produkter. Du möter inte bara de ledande företagen utan kan även lyssna till intressanta föreläsningar och uppleva inspirerande miljöer. Välkommen till en mötesplats där du kan knyta nya kontakter, få kunskap och idéer och utbyta erfarenheter.

Elmia är ett av Nordens ledande mässbolag som årligen arrangerar olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event.

”Elmia Garden – Inspiration, passion & knowledge”

http://www.elmia.se/garden

Visar 16 resultat