Krima.jpg
Stenevägen 710, 692 93 Kumla, Sverige
710 Stenevägen Örebro län 692 93 SE

Krima Trading AB är ett väletablerat företag inom grönytebranschen som grundades 1982, då med inriktning på försäljning av stora gräsklippare till kommuner och golfen. Nu är vi specialiserade på reservdelar och tillbehör till grönytemarknaden. Vi är generalagent för Amerikanska R&R Products, ett av världens största tillverkare av reservdelar med hög kvalité. Vår affärsidé är att tillhandahålla reservdelar till alla typer av professionella gräsklippare och grönytemaskiner till konkurrenskraftiga priser. Vi saluför kvalitetsfilter från Baldwin Filters till de flesta maskiner och fordon.

Välkommen att kontakta oss! Det finns inga för små eller stora för stora problem för att lösas, då vi har ett gediget tekniskt kunnande. Vi har även ett stort antal delar i lager till äldre maskiner.

Antal anställda:
3
Grundat år:
1982
Omsättning:
6,5 MSEK
VD:
Svante Törnqvist
Kontakt mot Kyrkan:
Svante Törnqvist
Kåbemattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 15.77 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!

VD:
Anders Åberg
Hasselfors.jpg
Örebro, Sverige 17.97 km

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet som främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matprouktion, gröna städer och hållbar odling.

Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne: anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor. Vi tillverkar även jord efter eget recept.

Läs mer om våra produkter och återförsäljare av anläggningsjordar på hasselforsgardenpark.se

Byggcombo.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan 72.78 km

Byggcombo AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten. Vi har upp till 40 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
Filterteknik.jpg
Dagvindsgatan 2, 652 21 Karlstad, Sverige 92.22 km

Vi hjälper er med rätt filterlösningar av hög kvalitet, oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering. Vi samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande och besitter stor teknisk kompetens. Vår roll är att vara en partner som genom kunskap, kvalitativa produkter och serviceinriktade tjänster gör er vardag trygg och enkel.

Vi har över 80 återförsäljare i Sverige, med egen lagerhållning. De har självklart tillgång till vårt webbaserade system LFS, som hjälper er att hålla ordning på vilka maskiner som finns i er maskinpark och vilka filter som används. Du hittar alla våra återförsäljare på filterteknik.se.

VD:
Per-Arne Forsman
Visar 4 resultat