Ljusdesign_2021.jpg
Södra Skeppsbron 4, Gävle, Sverige

PERSONAL – Ljusdesign är för närvarande arton fast anställda kulturarbetare. Vi har funktioner för projektledning, ljusdesign, interaktiva lösningar, elektronik, konstruktion, elarbeten, tillverkning och administration. 

LJUSSÄTTNING – Ljusdesign ljussätter kyrkor, arkitektur och antikvariskt känsliga miljöer. 

KONSULTATION  – Ljusdesign fungerar som idégivare till kunder, arkitekter och konsulter. Vi föreläser och utbildar i ljus och bevarande, ljussättning och styrning.

PRODUKTION, FÖRSÄLJNING – Ljusdesign utvecklar, tillverkar och säljer egna produkter inom belysning. Produktionen sker i samverkan med mindre företag, företrädesvis i Sverige. Vi skräddarsyr och specialanpassar ljusutrustning för kreativ ljussättning av kyrkor, muséer och känsliga miljöer.

Ljusdesign har kontor, fabrik och lager i Gävle samt en liten filial i Stockholm. Verksamhet bedrivs i hela landet.

Antal anställda:
18
Grundat år:
1989
Omsättning:
40 MSEK
VD:
Stefan Wiktorsson
Försäljningschef:
Stefan Gemzell
Kontakt mot Kyrkan:
Stefan Wiktorsson
Sweco_2021.jpg
Södra Mariegatan 18E, 791 19 Falun, Sverige 83.93 km

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energi-system, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

”Sweco Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.”

VD:
Åsa Bergman
Sontax_2021.jpg
Vittulsberg 40, 755 94 Uppsala, Sverige 88.99 km

Sontax har sedan bolagets start 2003 blivit synonymt med god hörbarhet i svåra akustiska miljöer. Företaget är unikt på svensk marknad tack vare utveckling och tillverkning av sin unika Line Source högtalarteknologi. Denna ger användaren en High-End ljudkvalitet som överträffar de flesta andra högtalarsystem på marknaden av idag.

Bolaget är idag specialiserat på högtalaranläggningar och hörslingor i kyrkor. Sontax utför kontinuerlig utveckling och tillverkning av högtalare samt försäljning, installation och utbildning av ljudanläggningar, hörslingor, ljus- och bildsystem. Sontax har sitt huvudkontor i Uppsala och utför uppdrag i hela landet med hjälp av erfarna och serviceinriktade
installatörer.

”Jag förstår inte hur det går till. Under min tid som präst har jag inte hört något liknande. Utifrån det jag hört med egna öron kan jag därför varmt rekommendera Sontax för alla kyrkor som vill åtgärda ett dåligt ljud.”

Hans Lindholm – präst

VD:
Dag Bergkvist
Recover_2021.jpg
Libro ringväg 18, 752 28 Uppsala, Sverige 91.47 km

Recover Sverige omsätter 1 miljard årligen i affärsområdena Industriservice, Skadeservice och Riv & Håltagning och levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

Vi hjälper dig med:
• Regelbundna underhåll och förebyggande åtgärder på ditt avloppssystem.
• All slags sanering tex från en brandskada, vattenskada eller kanske ett oljeutsläpp.
• Säkerställer att din inomhusmiljö är sund.

Du når oss dygnet runt, alla dagar på året via: 0771 – 103 500

VD:
Andreas Tengelin
Visar 3 resultat