Smalandsgran_2024.jpg
SIGGESBO 103, Bergkvara, Sverige
103 SIGGESBO Kalmar län 385 94 SE

Smålandsgran – största granleverantören i Sverige. Ekologiska certifierade granar. Sedan 1974. Alla gransorter och längder. Snabba leveranser.

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
50
Grundat år:
2013
Omsättning:
12 MSEK
VD:
Anna Benson
Kontakt mot Kyrkan:
Otto Grandin
HiUnity_2024.jpg
Drottninggatan 5, 374 35 Karlshamn, Sverige 76.78 km

Hej! Jag heter Linda Åkesson och jag jobbar som formgivare. Jag har skapat ett sortiment för bland annat begravningsverksamheten med produkter som är anpassade för kyrkor, kapell och för kyrkogårdar. Utöver arbetet med att utveckla användbara ceremoni-produkter anpassade efter era behov så erbjuder jag även hjälp med gestaltning av minneslundar, askgravlundar och askgravplatser. 

Nuvarande sortiment: Urnbord, urnpiedestal, ceremoniurna, ljus- och blombärare, golvljusstakar, mullfat, gravlykta, vasbärare, dekorationer, gravstenar, dopljusstake, dopglob.

Har du egna önskemål om en produkts utformning, färg eller funktion? 

Kontakta mig. Varma hälsningar Linda 

VD:
Linda Åkesson
Gravlyktan_2024.jpg
Villavägen 4, 374 50 Asarum, Sverige 77.48 km

Företaget är beläget i det vackra Blekinge, och har specialiserat sig på design och produktion av ljusträd och vashållare för minneslundar och askgravlundar. 

Vårt ledord, bra produkt nöjd kund.

Att tända ett ljus
Så enkelt men ändå …
Med en ljusbärare från Gravlyktan erhåller ni en produkt som håller under mycket lång tid, till glädje för alla besökare som kommer för att tända ett ljus.

VD:
Ewe Nilsson
Visar 2 resultat