Weland_2024.jpg
Malmgatan 34, Smålandsstenar, Sverige
34 Malmgatan Jönköpings län 333 30 SE

Weland Design™ är ett varumärke som tillverkar planteringskärl, avskärmare, kantstål, sopkärlsskydd, robothus, eldstäder, utemöbler m.m. Vi tillverkar även specialdesignade produkter som gravramar till gravstenar samt minnesträd där varje alster är unik. Vi har vår produktion i Småland och känslan för entreprenörskap, kreativitet och viljan att alltid finna lösningar bär vi med oss i allt vi gör.

Med stor kunskap inom plåt och med en modern maskinpark i världsklass levererar vi produkter av hög kvalitet. Vi skapar förutsättningar för en effektiv, energisnål och hållbar produktion. 

– Sophie Albinsson

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
330
Grundat år:
1947
Omsättning:
1,2 MDSEK
VD:
Jonas Welandson
Huvudägare:
Familjeägt
Kontakt mot Kyrkan:
Sophie Albinsson (0734-425 458)
Nilton_2024.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige 95.18 km

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan. Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Stihl_2024.jpg
Glimmervägen 6, Stenkullen, Sverige 95.94 km

STIHL erbjuder maskiner och produkter för trädgård, skog och grönytor. Via certifierade återförsäljare tillhandahålls bland annat batteridrivna trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, häcksaxar och grästrimmers samt högtryckstvättar, motorsågar, röjsågar och smarta lösningar för såväl konsumenter som professionella användare. 

STIHL är en global koncern med kvalitet och säkerhet som ledord och arbetar för att bidra till en mer hållbar framtid. Koncernen har omkring 20 000 medarbetare och
omsatte 5,06 miljarder euro år 2021. Det nordiska huvudkontoret finns i Sverige med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på http://www.stihl.se.

MRON_2024.jpg
Kungsporten 4A, Billdal, Sverige 97.15 km

Hos MRON hittar du effektiva produkter och lösningar, såsom odörsanering, kalkborttagning, fordonsvård, specialrengöringsprodukter, handskar, tejp, kap/slip, lim och mycket annat . Vi har varit leverantör till kyrkor runt om i Sverige i över 20år. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund. Blev du nyfiken att veta mer? Kontakta oss idag 031-700 17 80 eller besök http://www.mron.se

Med nyfiket sinne jobbar vi för att förenkla och förbättra våra kunders sortiment av kemitekniska produkter med fokus på människa och miljö.

Vi jobbar varje dag efter våra ledord,
KVALITET, KUNSKAP & ENGAGEMANG

Woods_2024.jpg
Maskingatan 2-4, Alingsås, Sverige 98.34 km

Wood’s är ett expertvarumärke inom avfuktning och luftvård. Vi räddar ekonomiska värden med ett komplett utbud inom fukt, sanering av lukter och luftrening. Wood’s avfuktare förebygger fukt och mögelskador på ett snabbt och energieffektivt sätt utan krånglig installation. Oavsett om behovet är att bli av med fukt, rena luften, sanera lukter eller allt sammantaget har vi produkterna för att kunna sammansätta punktinsatserna där de behövs. Wood’s har genom åren sålt över 800 000 stycken avfuktare i Europa i över 25 olika länder. Vi har kunskapen och produkterna för att effektivt förebygga och åtgärda inomhusmiljön på ett kostnadseffektivt sätt. 

Välkommen att kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information: woods.se

”Jag kan verkligen rekommendera Wood’s avfuktare för att effektivt skydda våra historiska byggnader.”
Lars Vernersson
Norra Gotlands Pastorat

VD:
Patrik Tedsjö
Showing 21 - 24 of 24 results