IMI_2024.jpg
Falköpingsvägen 2, Ljung, Sverige
2 Falköpingsvägen Västra Götalands län 524 42 SE

IMI Hydronic Engineering är ledande inom hydronisk injustering, tryckhållning och rumstemperaturreglering, med erfarenhet från 100 000-tals VVS-installationer världen över. Vi hjälper våra kunder driftoptimera sina VVS-system genom att tillhandahålla de produkter och den kunskap som krävs för att skapa rätt inomhusklimat till minsta möjliga energikostnad. Vi erbjuder även kurser och webinarier.

Största delen av en fastighets energikostnad kommer från uppvärmning. Vårt uppdrag är att se till att varje kWh energi som tillförs i VVS-systemet gör nytta. När VVS-systemet är rätt trycksatt, fritt från luft och korrekt injusterat ger det optimal komfort till minimal energiomsättning.

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
300
Grundat år:
1897
Omsättning:
890 MSEK
VD:
Samuel Levin
Styrelseordförande:
Samuel Levin
Försäljningschef:
Henrik Siverbrant
Huvudägare:
IMI plc
Marknadschef:
Cecilia Viljanen
Kontakt mot Kyrkan:
Martin Nylund
Weland_2024.jpg
Malmgatan 34, Smålandsstenar, Sverige 93.42 km

Weland Design™ är ett varumärke som tillverkar planteringskärl, avskärmare, kantstål, sopkärlsskydd, robothus, eldstäder, utemöbler m.m. Vi tillverkar även specialdesignade produkter som gravramar till gravstenar samt minnesträd där varje alster är unik. Vi har vår produktion i Småland och känslan för entreprenörskap, kreativitet och viljan att alltid finna lösningar bär vi med oss i allt vi gör.

Med stor kunskap inom plåt och med en modern maskinpark i världsklass levererar vi produkter av hög kvalitet. Vi skapar förutsättningar för en effektiv, energisnål och hållbar produktion. 

– Sophie Albinsson

VD:
Jonas Welandson
Aneby_Bark_2024.jpg
Larstorp 5, Aneby, Sverige 94.9 km

Aneby Bark AB (ABAB) är ett företag som specialiserat sig på Svensk fraktionsbestämd och certifierad furubark. Används främst som täckbark i olika planteringar för att minska ogräsuppkomst men även i odlingssubstrat och lekplatsunderlag. Sätet finns i Aneby och produktionen ligger i Hörle, Värnamo. 

Referenser:

Aneby Pastorat, Bredaryds Pastorat, Byarums Pastorat, Eksjö Församling, Lekeryds Församling, Nässjö Pastorat, Norra Mo Församling, Sävsjö Pastorat, Vetlanda Pastorat m. fl. 

Besök oss gärna på Instagram: anebybark

SMD_2024.jpg
Idrottsvägen 4, 333 75 Reftele, Sverige 95.15 km

Välkommen till SMD och Svensk MöbelDesign!

Vi tillverkar designmöbler och inredning i nära samarbete med formgivare som delar vår filosofi. En filosofi där detaljer och hantverksmässigt utförande skapar hållbara och säregna designföremål.

Hallmöbler, utemöbler, bord, stolar, krukor – listan kan göras lång. Vi låter vår passion för design styra när vi väljer hur och vilka produkter vi tar fram, därför har vi många kategorier i vårt sortiment.

Produktionen av designmöbler, där stål är vårt huvudmaterial, sker i vår fabrik i Reftele, Småland. Vid behov av kompletterande detaljer för färdigställande har vi flertalet goda kontakter med andra firmor i vårt närområde som alltid ställer upp.

En designprocess som vi är stolta över! 

Westerstrand_2024.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 99.01 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid. 

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter levereras över hela världen. 

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

VD:
Anna Johansson
Showing 21 - 24 of 24 results