Monark_Cargo_2024.jpg
Kroons väg 1, Vansbro, Sverige
1 Kroons väg Dalarnas län 786 33 SE

Monark Cargo, er pålitliga partner för hållbar mobilitet i kyrkans tjänst. Vi erbjuder specialanpassade lastcyklar för gröna områden, skapade med omsorg om miljön och
er unika verksamhet.

Hållbarhet i Fokus: Våra elassisterade lastcyklar är en miljövänlig lösning.

Serviceavtal som Trygghet: Med våra skräddarsydda serviceavtal säkerställer vi långvarig och bekymmersfri användning. 

Från trädgårdsarbete till underhåll av kyrkogårdar, våra lastcyklar är designade för att möta era behov. Välj Monark Cargo och omfamna en grönare framtid med varje cykeltur. Vi är redo att stödja kyrkans vision med hållbara och pålitliga transportlösningar. Er trygghet är vår prioritet.

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
38
Grundat år:
1996 (1910)
Omsättning:
50 MSEK (2023)
VD:
Daniel Mäkinen
Huvudägare:
Cycleurope AB
Kontakt mot Kyrkan:
Kristiaan Van de Lest (0281-59 49 59) och Fredrik Andersson (0281-59 49 70)
LA_Takvård_2024.jpg
Industriområdet 31C, Mockfjärd, Sverige 39.2 km

LA Takvård AB hjälper till att hålla ert tak fritt från mossa, alger och lavar. På så sätt förlängs takets livslängd och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus kommer ert tak se trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper er. Ta kontakt med oss för att boka in ett besök för att få en kostnadsfri offert. 

Taket är husets sköld mot vädrets makter. Det skyddar er fastighet år efter år, därför är det av yttersta vikt att taket underhålls ordentligt. Påväxter som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.

Sweco_2024.jpg
Södra Mariegatan 18E, 791 19 Falun, Sverige 76.23 km

Sweco erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. I Sverige finns Sweco på ett femtiotal orter och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten och miljö, projektledning, energi-system, geografisk IT, industri samt strategi och analys. Swecos ingenjörer, arkitekter
och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Sweco Mätningsteknik har specialiserat sig på att upprätta digitala gravkartor som är förberedda för koppling mot kundens gravregister. Vi erbjuder även andra typer av tjänster som 3D-laserskanning, 360 fotograferingar och flygfotograferingar med drönare.

VD:
Åsa Bergman
Visar 2 resultat