Ljusslingan 1, Stockholm, Sverige

Vår styrka ligger i produkter som lämpar sig väl för miljöer med kulturhistoriskt värde. Hög visuell komfort, precisa ljusbilder och stor flexibilitet som lämpar sig för ljussättning i kyrkorummet. Sortimentet innehåller armaturer för inom-och utomhusbruk. Våra armaturer är designade för att hålla länge och är miljövänliga. Produkterna kan integreras i helhetslösningar inom ljud, ljus och bild. 

Referensprojekt:
– Gustav Vasa Kyrka, Stockholm
– Söderledskyrkan, Stockholm
– Matteus Kyrka, Norrköping
– Staffanskyrkan, Gävle
– Domkyrkan i Mariestad
– Visnums-kils Kyrka
– Seglora Kyrka
– Ölmevalla Kyrka, Kungsbacka

VD:
Björn Spångmark
Evsa_2024.jpg
Industrigatan 6, Trosa, Sverige

Vi utför besiktning och säkringsarbeten i hela landet. Allt arbete utförs enligt cgk:s riktlinjer för besiktning och säkring av gravvård. Då vi vet att många murar behöver ses över erbjuder vi också renovering av befintliga murar samt hjälp att få ordning på järnstaket runt gravvårdar. Vi erbjuder även administrativa tjänster som digitaliseraing av gravbok, hjälp med att skapa digitala gravkartor, bild på samtliga gravvårdar i gravbok, få struktur i de administrativa arbetet samt rådgivning. 

EVSA AB har personal med bred kunskap inom allt som rör kyrkogårdsförvaltning och kan därför erbjuda er tjänster inom alla led. Vi tillsammans med våra väl utvalda samarbetspartners har lång erfarenhet av alla steg och arbetar i hela landet. Vi garanterar er en bra service och ett väl utfört arbete med hög kvalité.

Fagerhults_Garden_2024.jpg
Snapphaneallén 12, Skånes Fagerhult, Sverige

Jord har varit vår huvudsyssla sedan i slutet på 60-talet. Vi är 4 delägare med stor kompetens inom olika områden vilket gör att vi kan leverera produkter av högsta kvalité. 

Vi kan från Fagerhults Garden erbjuda lösvolymer, storsäck och storbalar i olika sammansättningar och specialblandningar. Tack vare vår paketeringsanläggning kan vi även erbjuda leveranser i säck från 8 liters till 300 liter. 

För att möta våra kunders efterfrågan arbetar vi ständigt med produktutveckling och utökar vårt sortiment för att underlätta våra kunders inköp. Vi kan även erbjuda ett flertal KRAV-certifierade jordar, samt även återvunna jordar. 

Farmers_First_2024.jpg
Modemgatan 10, Vellinge, Sverige

Farmers First är ett svenskt bolag som har samlat allt från information till pris på en plats. För Kyrkan erbjuder vi bland annat häckklippare, slagklippare, saltspridare, lövuppsamlare, vertikalskärare och motor-/eldrivna skottkärror. Vi har även ett stort utbud av verktyg, reservdelar, filter, remmar, olja, drivmedel och batterier för att hålla din utrustning i bästa skick.

Vi samarbetar med välkända producenter som HiFI, Mann Filter, Europart, KS Tools, Q8, Batteribolaget, Hengst, Philips, Varta, Bosch, Banner, Tudor, Wessex, GKB och Muck-Truck. Våra servicelämnare finns över hela landet och våra rådgivare finns tillgängliga för att svara på frågor!

VD:
Anders Fridlund
Flexsell_2024.jpg
Gustav Dahléns gata 9A, Enköping, Sverige

Flexsell grundades 2010 i Enköping och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig aktör inom branschen. Genom åren har vi framgångsrikt utvecklat vårt produktsortiment, vilket inkluderar egen legotillverkning och ett framstående samarbete med våra tillverkande partners.

Vårt sortiment sträcker sig från den mycket populära storsäljaren, absorbenten Spillmate, till minsta specialverktyg. Produkter som IceOff, Triple Action, Glossy, Bioflex med flera har blivit välkända för sin kvalitet och effektivitet. På vår användarvänliga hemsida kan du enkelt överblicka och utforska hela vårt breda utbud.

Vi erbjuder för närvarande omkring 2 000 artiklar med snabba och effektiva leveranser för att möta våra kunders behov. För att säkerställa höga miljöstandarder och främja ett hållbart tänkande är vi certifierade av Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Flexsell strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster samtidigt som vi tar ansvar för miljön och upprätthåller långsiktiga partnerskap med våra kunder
och leverantörer.

Flinks_2024.jpg
104 25 Stockholm, Sverige

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. Vi har fem snabbgrossar i Stockholm och en i Norrköping. Alla på 2 500 kvadratmeter vardera. Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat stenverktyg, Stihl Trädgårds-maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00–17.00 året runt.  

http://www.flinks.se

08-13 12 10 Stockholm | 011-28 37 00 Norrköping

Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.

VD:
Claes Lundqvist
Fofab_2024.jpg
Prinsessvägen 7, 297 72 Everöd, Sverige

Med många års erfarenhet och kunnig personal, erbjuder FOFAB tjänster inom fasadtvätt och fastighetsunderhåll.

Genom att regelbundet tvätta fasaderna ökar man livslängden på ytan och kan därigenom förlänga tiden för underhållsbehov. Vi tvättar fasader, solceller, murar, gravstenar och konstverk, allt med ett rent resultat och en ren miljö.

Förutom miljövänlig fasadtvätt erbjuder FOFAB även löpande fastighetsunderhåll, måleri- och kakeltjänster samt mindre ombyggnadsarbeten. 

Fasad och fönstertvätt med rent vatten är sedan många år tillbaka en metod som enligt tester har visat sig vara det effektivaste sättet att hålla ytor rena. Att dessutom tvätta helt utan kemikalier och med lågt tryck är en vinst för miljön, bra för ytan och prisvärt. Våra kunder omfattar idag stora företag, industrier, kommuner och privatpersoner.

VD:
Katarina Klöfverskjöld
Alimo_2024.jpg
Stockholm, Sverige

Föreläsningen bär titeln ”Varför går hon inte?” vilket inte bara är en titel utan också en fråga som många i samhället ställer. Våld i nära relationer är ett tabubelagt ämne som är komplex, genom spetsinriktad kunskap och samverkan möjliggör vi för en livsviktig förändring. Jag är utbildad jourkvinna med mångårig erfarenhet av att möta våldsutsatta kvinnor och barn på skyddade boenden, jag är också utbildad forensisk sköterska och arbetar på Akut-mottagningen för våldtagna. Jag arbetar även som författare och har skrivit flertal handböcker inom ämnet. Föreläsningen anpassas efter målgrupp och behov, tillsammans skapar vi ett upplägg som passar just er verksamhet bäst. 

Några av de som redan bokat föreläsning:

· Västerås församling · Falkenbergs församling · Tyresö församling · Finspång församling · Huskvarna församling · Arvika församling · Falkenberg församling · Kvinnojouren Huddinge · Friskis & Svettis · Ung Fritid Nynäshamn · Västermalms församling · Finspång församling · Katrineholm & Vingåkers socialförvaltning · Haninge Kvinnojour · Tyresö tjej- och kvinnojour · Skeppsholmens Folkhögskola · Akutmottagningen för våldtagna SÖS · Aleris Handens sjukhus · Abortmottagningen Södersjukhuset · Brännpunkten Sunnerbyskolan · S-kvinnorna Tyresö · Gustaf Vasa församling · Advokatbolaget Opus AB · Beroendecentrum LARO i Luleå · Plushögskolan · Karolinska Institutet · Brottsofferjouren Stockholm-Gotland · Tyresö Bostäder AB · Kvinnojouren Arvidsjaur · Kvinnojouren Sandviken · Socialpsykiatrin Farsta · Alingsås Pastorat · Brottsofferjouren Södertälje · Beroendecentrum Stockholm · Kvinnojouren Boden · Kvinno- och Tjejjouren Borås · Östhammarshem · Telge bostäder AB · STHLM Väst Tjej- och kvinnojour · Kvinnojouren Embla och många fler. 

Glasdon_2024.jpg
7 Allée de la Briquetterie, Villeneuve-d'Ascq, Frankrike

Glasdon kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö! Speciellt för kyrkogårdar erbjuder vi bl.a. moderna och stilrena papperskorgar såsom underhållsfria och hållbara parkbänkar gjorda av återvunna material. Med mer än 60 års erfarenhet i Europa har vi samlat mycket kunskap inom avfallshantering, sopsortering och inredning av utomhusmiljöer.

Företaget utökar ständigt sitt sortiment för att kunna uppfylla sina kunders specialkrav. Betoningen ligger på kostnadseffektiviteten, bra kvalitet och utmärkt kundservice.

Gravlyktan_2024.jpg
Villavägen 4, 374 50 Asarum, Sverige

Företaget är beläget i det vackra Blekinge, och har specialiserat sig på design och produktion av ljusträd och vashållare för minneslundar och askgravlundar. 

Vårt ledord, bra produkt nöjd kund.

Att tända ett ljus
Så enkelt men ändå …
Med en ljusbärare från Gravlyktan erhåller ni en produkt som håller under mycket lång tid, till glädje för alla besökare som kommer för att tända ett ljus.

VD:
Ewe Nilsson
Ground_2024.jpg
Glimmervägen 6, 335 32 Gnosjö, Sverige

Ground är ett företag beläget i Smålands skogar med fokus på att möta kundens behov. Med ett nära samarbete med våra leverantörer anpassar vi produkter efter våra kunders önskemål.

Grounds eget varumärke, Starke, erbjuder en enkel och bekväm stapelbar stol. Med olika utföranden är den utformad för att ge god sittkomfort. Ground erbjuder pålitliga lösningar och strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder. 

VD:
Tomas Grahn
Gron_Stad_2024.jpg
Hammarbybacken 27, Stockholm, Sverige

Grön Stad är ett fristående dotterbolag inom Green Landscaping Group, Nordens ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Vi har kollektivavtal, är certifierade med ISO 9001, 14001 och 450001.

Vi är en helhetsleverantör av skötsel samt anläggning av utemiljöer, från vardagsskötsel till avancerade trädarbeten med klättrande arborister, anläggningsarbeten både av gröna och hårda ytor. 

Behöver du hjälp med ett anläggningsprojekt, snöröjning eller andra löpande åtgärder så tveka inte att höra av dig!

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet, från Arlanda till Södertälje.

VD:
Christoffer Liljendahl
Grönt-Rent_2024.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö. 

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm. 

Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

VD:
Håkan Ljunggren
Gullbergs_2024.jpg

Vi arbetar med stenarbeten inriktat på kulturvård och bevarandet av vårt gemensamma kulturarv. Vårt arbete kan innefatta kyrkfasader, invändigt kyrkor, församlingshem, slott, murar, äldre byggnader o.s.v. Vi jobbar också en hel del med ny sten och montering på nyare byggnader. 

Vi arbetar också med renovering och restaurering av kulturgravar. Det finns även möjlighet till arbete med montering av vanliga gravstenare då vi är certifierade gravstensmontörer. 

Vi kan scanna och lägga upp gravstenar etc för en långsiktig dokumentation vid en framtida nyproduktion eller som ett bevarande dokument

Följ oss gärna på facebook gullbergs sten och fasadvard

samt gullbergs-sten.se

VD:
Stefan Gullberg
GöteneLjud_2024.jpg
Göttorp, Götene, Sverige

Götene Ljud AB säljer och installerar såväl kompletta anläggningar som enskilda komponenter som t. ex. trådlösa mikrofoner och laddningsbara batterier, mixerbord, projektorer och bildskärmar, mobila högtalare, hörstavar etc.

Allt ifrån välkända kvalitetsmärken. När en anläggning behöver service så ombesörjer vi självklart det.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Hestra_2024.jpg
Hestra, Sverige

Familjeföretaget HESTRA grundades 1936 i småländska Hestra. Företaget drivs av tredje och fjärde generationen Magnusson och är idag ett av de internationellt ledande
handskvarumärkena inom skidåkning, friluftsliv, mode och yrke. Design och utveckling sker på huvudkontoret i Hestra. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av handskar för olika åldrar, aktiviteter och ändamål. 

Vi erbjuder snabba leveranser från Malmö i söder till Karesuando i norr, från vårt lager i Hestra. Våra representanter finns tillgängliga om ni är i behov att expertrådgivning eller behöver prova olika modeller och storlekar. För oss är händerna huvudsaken.

VD:
Anton Magnusson
HiUnity_2024.jpg
Drottninggatan 5, 374 35 Karlshamn, Sverige

Hej! Jag heter Linda Åkesson och jag jobbar som formgivare. Jag har skapat ett sortiment för bland annat begravningsverksamheten med produkter som är anpassade för kyrkor, kapell och för kyrkogårdar. Utöver arbetet med att utveckla användbara ceremoni-produkter anpassade efter era behov så erbjuder jag även hjälp med gestaltning av minneslundar, askgravlundar och askgravplatser. 

Nuvarande sortiment: Urnbord, urnpiedestal, ceremoniurna, ljus- och blombärare, golvljusstakar, mullfat, gravlykta, vasbärare, dekorationer, gravstenar, dopljusstake, dopglob.

Har du egna önskemål om en produkts utformning, färg eller funktion? 

Kontakta mig. Varma hälsningar Linda 

VD:
Linda Åkesson
Hydroscand_2024.jpg
Sköndal, Stockholm, Sverige

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation.

SlangExpress är Hydroscands rikstäckande mobila slangjour med fler än 75 servicebussar i hela Sverige, alla utrustade med ett brett produktsortiment. Våra servicetekniker hjälper dig på plats med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll och diagnostik. Med Hydroscands mobila slangservice får du alltid snabb, professionell och säker service.

Förebyggande underhåll
Med diagnostik från SlangExpress får du en genomgång av maskinens slangar. Det förebyggande underhållet minskar risken för kostsamma, oplanerade driftstopp och säkerställer en miljövänlig drift.

Ring 020-46 46 00 eller boka online på hydroscand.se/slangexpress

IMI_2024.jpg
Falköpingsvägen 2, Ljung, Sverige

IMI Hydronic Engineering är ledande inom hydronisk injustering, tryckhållning och rumstemperaturreglering, med erfarenhet från 100 000-tals VVS-installationer världen över. Vi hjälper våra kunder driftoptimera sina VVS-system genom att tillhandahålla de produkter och den kunskap som krävs för att skapa rätt inomhusklimat till minsta möjliga energikostnad. Vi erbjuder även kurser och webinarier.

Största delen av en fastighets energikostnad kommer från uppvärmning. Vårt uppdrag är att se till att varje kWh energi som tillförs i VVS-systemet gör nytta. När VVS-systemet är rätt trycksatt, fritt från luft och korrekt injusterat ger det optimal komfort till minimal energiomsättning.

VD:
Samuel Levin
IS_Intelligent_Sound_2024.jpg
Skolvägen 35, Kungsängen, Sverige

Vi utvecklar och tillverkar våra egna högtalare av yppersta kvalitet. Genom vårt nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda installationer över hela landet och platser i övriga Europa. En ljudanläggning som är enkel att sköta och ger bra ljud i hela kyrksalen. 

Med vår kompetens som grund kan vi hjälpa er att anpassa ljudanläggningen till er miljö och era önskemål. Vi finns som ett alternativ. Innan ni bestämmer er – lyssna på våra anläggningar och jämför. Högtalare, kablar, förstärkare, mixerbord med iPad-styrning, mikrofoner och hörslinga. 

VD:
Petter Hölaas
Showing 21 - 40 of 103 results