Ariens_2021.jpg
Ordfører Utnes Vei, Rygge, Norge
8 Industriveien Viken 1580 NO

Ariens Scandinavia AS för traditionen vidare efter Søvde AS, som i över 50 år har varit en ledande leverantör av trädgårds- och parkmaskiner och snöslungor i Norden.

Vi är exklusiv importör av flera mycket starka varumärken med kvalitet och innovation i fokus och våra kvalitetsprodukter finns runtom i Sverige. Våra återförsäljare har lång erfarenhet och är mycket kunniga. De finns till hands för att hjälpa dig.

”Ariens – När du köper en produkt från Ariens blir du ägare till en maskin som är känd för sin höga kvalité och långa hållbarhet.”

Frank Brenn
Huvudägare:
Ariens Co
Erik Backlund
Bison_2021.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige 77.3 km

BISON har i 40 år tillverkat och tillhandahållit mobila körtrappor, musikerstolar, notställ och mobila scener. Med vår 10års garanti på produkterna har vi en långsiktig relation till våra kunder och vi arbetar med hållbarhet i alla led från produktion till leverans. Våra produkter är lättanvända och smidiga att montera och justera. Vi har alltid ett personligt bemötande och många av våra kunder är kyrkor världen över. Vi skräddarsyr lösningar så att det passar just era behov.

Både stolar och podium fungerar utmärkt under vår konsertsäsong”
Henrik Appeltofft, Storkyrkan

”Bison levererar exakt den lösningen som vi behövde”
Erik Kolind Store Magleby Kirke (DK)