Aspergo_2021.jpg
Hammarvägen 10, 387 35 Borgholm, Sverige
10 Hammarvägen Kalmar län 387 35 SE

Aspergo AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi är belägna på Öland och har i över 40 år producerat och distribuerat trycksprutor och verktyg till yrkesfolk inom industri och trädgård med fokus på kvalité, funktionalitet, service och lång livslängd. Vi erbjuder genom schweiziska Birchmeier och tyska Berger marknadens största och mest innovativa utbud av trädgårdssprutor och verktyg med tillbehör för yrkesfolk och privatkonsumenter. Birchmeier har i 140 år tillverkat och utvecklat trädgårdssprutor och produktutbudet omfattar bl.a. sprutor som tål ogräsättika, skumsprutor för stenrengöring, batteridrivna rygg- och trycksprutor, gödningsspridare, spillfria bensindunkar och större kärrsprutor m.m. Berger har i 100 år tillverkat professionella verktyg för trädgårdsarbete med en svårfunnen skärpa och kvalité. Produktutbudet omfattar bl.a. sekatörer, grensaxar, häcksaxar, sågar och teleskopverktyg m.m.

http://www.birchmeier.se  http://www.bergertools.se

Endast för Svenska Kyrkan – 20 % på hela sortimentet!

”Genom stor kunskap, lång erfarenhet och personlig service kan vi hjälpa Er med kyrkans alla behov av trädgårdssprutor och verktyg. Vårt engagemang är med Er hela vägen från köp genom användning till service under hela produktens livslängd. Oavsett om det gäller ogräsbekämpning, stenvård, plantskötsel, beskärning eller gödningsspridning, kontakta oss så hjälper vi Er med rätt produkt till rätt användningsområde. Med snabba leveranser och service är vi alltid nära Er.”

/Andreas Bergland

Andreas Bergland
Andreas Bergland
Duab_2021.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige 21.82 km

Duab är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad.

Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken och du hittar alla produkter på duab.se!

Johan Petersson
Verktygsstallet_2021.jpg
Bolagsgatan 12, 598 40 Vimmerby, Sverige 99.26 km

I Småland, nära Astrid Lindgrens värld, ligger denna guldgruva för Dig som tycker att kvalité och konkurrenskraftiga priser lönar sig. Vi är kända för att erbjuda en hög servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.

Vi har ett stort sortiment av:
• Verktygsmaskiner • Svetsar (Oerlikon’s hela program samt ACE Vårat eget märke)
• Maskintillbehör • Hand- och mätverktyg • Skärande och hållande verktyg
• Tryckluft • Smörjutrustning • Personligt skydd • Oljor • ATV (ÅF för GOES)

Vi importerar det mesta själv, så vi kan hålla bra priser. Vi är företaget med den personliga servicen. Vi tillgodser behovet hos professionella användare såväl som till gör-det-självaren. Välkommen att kontakta oss eller besöka våran lagershop.

”Kvalité behöver inte kosta!”

Rickard Gustavsson