DL_Production_22.jpg
Hantverkargatan 16, 681 41 Kristinehamn, Sverige
16 Hantverkargatan Värmlands län 681 42 SE

Vi har arbetat med professionellt ljud i kyrkomiljöer sedan mitten av 90-talet. Idag jobbar vi med att installera och integrera tekniska hjälpmedel i denna miljö för att underlätta för brukaren och åhöraren. Det vi främst jobbar med är ljudinstallation och ljuddesign i akustiskt svåra rum. Hörslingor och hjälpmedel till hörselnedsatta. Kameror för streaming och bildproduktion. Digitalsignage för att få fram budskap via skärmar, projektorer eller videoväggar. Belysningdesign för att få till en bra arbetsmiljö för de medverkande i en gudstjänst och skapa en bra inramning av rummet.

Vi jobbar i hela sverige och har många församlingar under serviceavtal för att enkelt tillsammans kunna planera installationer och även jobba med livscyckelhantering så att man kan förebygga fel och driftsstörningar. Vi fungerar ofta som en teknikrådgivare och bollplank som hjälper er att ta fram teknik som passar till just erat behov.

Daniel Landmark
Daniel Landmark
Kabe-mattan_22.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 43.46 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande
produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

Jonas Welandson
Narkesten_22.jpg
Kumla, Sverige 61.29 km

En stenentreprenör med 40 års erfarenhet och kunskap
Närkesten är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag inom byggprojekt där natursten ingår. Vi åtar oss alla uppdrag från de enkla till de mest komplicerade leveranser och monteringar. Detta omfattar även projektering och konsultbistånd när det gäller att välja rätt material och rätta tekniska lösningar.

Vi har stor kompetens och erfarenhet på fasader och kyrkor. Våra montörer har lång erfarenhet och rutin inom natursten, kakel och klinker. Därför har vi kunnat åta oss de största och mest krävande arbeten. Närkesten har idag även en försäljningsavdelning där vi förädlar och säljer allt inom natursten och kakel/klinker.

Mikael Medin
Flex_applications_22.jpg
Nygatan 15, Örebro, Sverige 62.14 km

Flex Applications har lång erfarenhet av att tillhandahålla kraftfulla och användarvänliga system för ditt företags personaladministration. Vi erbjuder stöd för bemanning, tidrapportering, reseräkning, HR och lön – allt samlat i en molnbaserad helhetslösning på webben, direkt i fickan.

Våra ledord är kvalitet, trygghet, lyhördhet och innovation.

”Med Flex HRM erbjuder vi dig och dina medarbetare en sömlös upplevelse – ett inlogg, ett gränssnitt, en databas och en support. Dessutom anpassat efter Svenska kyrkans specifika avtal och behov.”

Björn Jareblad
Westerstrand_22.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 66.74 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter
levereras över hela världen.

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

Anna Johansson
Gotene_Ljud_2021.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 96.23 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer. Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda  är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”