Filterteknik.jpg
Dagvindsgatan 2, 652 21 Karlstad, Sverige
2 Dagvindsgatan Värmlands län 652 21 SE

Vi hjälper er med rätt filterlösningar av hög kvalitet, oavsett om det gäller hydraulik, bränsle, vatten, process eller ventilationsfiltrering. Vi samarbetar med erkänt duktiga och kvalitetsmedvetna leverantörer som är marknadsledande och besitter stor teknisk kompetens. Vår roll är att vara en partner som genom kunskap, kvalitativa produkter och serviceinriktade tjänster gör er vardag trygg och enkel.

Vi har över 80 återförsäljare i Sverige, med egen lagerhållning. De har självklart tillgång till vårt webbaserade system LFS, som hjälper er att hålla ordning på vilka maskiner som finns i er maskinpark och vilka filter som används. Du hittar alla våra återförsäljare på filterteknik.se.

Antal anställda:
29
Grundat år:
1986
Omsättning:
120 MSEK
VD:
Per-Arne Forsman
Försäljningschef:
Jon Karrhammar
Kontakt mot Kyrkan:
Jon Karrhammar
Byggcombo.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan 67.78 km

Byggcombo AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten. Vi har upp till 40 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
Kåbemattan.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 76.47 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!

VD:
Anders Åberg
Bison.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige 80.87 km

BISON har i 40 år tillverkat och tillhandahållit mobila körtrappor, musikerstolar, notställ och mobila scener. Med vår 10års garanti på produkterna har vi en långsiktig relation till våra kunder och vi arbetar med hållbarhet i alla led från produktion till leverans. Våra produkter är lättanvända och smidiga att montera och justera. Vi har alltid ett personligt bemötande och många av våra kunder är kyrkor världen över. Vi skräddarsyr lösningar så att det passar just era behov.

”Både stolar och podium fungerar utmärkt under vår konsertsäsong” / Henrik Appeltofft, Storkyrkan
”Bison levererar exakt den lösningen som vi behövde” / Erik Kolind Store Magleby Kirke (DK)

VD:
Hans Norén
Krima.jpg
Stenevägen 710, 692 93 Kumla, Sverige 92.22 km

Krima Trading AB är ett väletablerat företag inom grönytebranschen som grundades 1982, då med inriktning på försäljning av stora gräsklippare till kommuner och golfen. Nu är vi specialiserade på reservdelar och tillbehör till grönytemarknaden. Vi är generalagent för Amerikanska R&R Products, ett av världens största tillverkare av reservdelar med hög kvalité. Vår affärsidé är att tillhandahålla reservdelar till alla typer av professionella gräsklippare och grönytemaskiner till konkurrenskraftiga priser. Vi saluför kvalitetsfilter från Baldwin Filters till de flesta maskiner och fordon.

Välkommen att kontakta oss! Det finns inga för små eller stora för stora problem för att lösas, då vi har ett gediget tekniskt kunnande. Vi har även ett stort antal delar i lager till äldre maskiner.

VD:
Svante Törnqvist
Hasselfors.jpg
Örebro, Sverige 94.94 km

Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. Som ett led i att vara ett självklart val för våra kunder har Kekkilä BVB satt hållbarhet som främst i hela konsumtionskedjan. Företagets slogan Care for Life visar hur våra växtmaterial möjliggör matprouktion, gröna städer och hållbar odling.

Hasselfors Garden’s kvalitetsjordar används både ute och inne: anläggningsjordar för gräsytor, rabatter och trädplantering och torvbaserade odlingsjordar för odling i bäddar och krukor. Vi tillverkar även jord efter eget recept.

Läs mer om våra produkter och återförsäljare av anläggningsjordar på hasselforsgardenpark.se

Götene_Ljud.jpg
Göttorp, Götene, Sverige 95.31 km

Götene Ljud AB erbjuder mångårig erfarenhet av installationer av ljud, bild, guide och tolkanläggningar samt teleslingor för kyrkor och andra offentliga miljöer.
Vi lägger stor vikt vid att installationen skall vara välfungerande, snygg och praktisk. Att anläggningen är lätt att förstå och använda är andra viktiga delar i en bra anläggning. Kundens behov & trygghet sätts i centrum.

Besök gärna vår hemsida för mera information: http://www.goteneljud.se

 

”Vi har erfarenhet från det lilla kapellet till stora katedraler, samlingssalar och mötesrum.”

Visar 6 resultat