Ground_2024.jpg
Glimmervägen 6, 335 32 Gnosjö, Sverige
6 Glimmervägen Jönköpings län 335 32 SE

Ground är ett företag beläget i Smålands skogar med fokus på att möta kundens behov. Med ett nära samarbete med våra leverantörer anpassar vi produkter efter våra kunders önskemål.

Grounds eget varumärke, Starke, erbjuder en enkel och bekväm stapelbar stol. Med olika utföranden är den utformad för att ge god sittkomfort. Ground erbjuder pålitliga lösningar och strävar efter att skapa långvariga relationer med våra kunder. 

Företagstyp
Produkter
Antal anställda:
2
VD:
Tomas Grahn
Kontakt mot Kyrkan:
Tomas Grahn
Candelux_2024.jpg
Almedalsvägen 147, Frillesås, Sverige 92.86 km

Candelux har som målsättning att vara en katalysator mellan tillverkare och kunder inom belysningsbranschen. Styrkan ligger i bredden, djupet och kunskapen av de produkter vi kan erbjuda.

Vi täcker både komponentnivå och färdig belysning, ifrån hållare till armatur, ifrån 1 watt för hembelysning till stora ljusplaneringar för offentliga lokaler med många 1000 watt av ljussättning och styrning.

Candelux – The way to the light
Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten. Tillsammans kan vi skapa rätt förutsättningar för hög kvalitet till rätt pris.” 

Innesälj: Mikael Talinsson 0735-15 14 02
Utesälj: Daniel Kvist 0735-15 14 40

VD:
Helen Antblad
Woods_2024.jpg
Maskingatan 2-4, Alingsås, Sverige 95.48 km

Wood’s är ett expertvarumärke inom avfuktning och luftvård. Vi räddar ekonomiska värden med ett komplett utbud inom fukt, sanering av lukter och luftrening. Wood’s avfuktare förebygger fukt och mögelskador på ett snabbt och energieffektivt sätt utan krånglig installation. Oavsett om behovet är att bli av med fukt, rena luften, sanera lukter eller allt sammantaget har vi produkterna för att kunna sammansätta punktinsatserna där de behövs. Wood’s har genom åren sålt över 800 000 stycken avfuktare i Europa i över 25 olika länder. Vi har kunskapen och produkterna för att effektivt förebygga och åtgärda inomhusmiljön på ett kostnadseffektivt sätt. 

Välkommen att kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information: woods.se

”Jag kan verkligen rekommendera Wood’s avfuktare för att effektivt skydda våra historiska byggnader.”
Lars Vernersson
Norra Gotlands Pastorat

VD:
Patrik Tedsjö
Stihl_2024.jpg
Glimmervägen 6, Stenkullen, Sverige 99.27 km

STIHL erbjuder maskiner och produkter för trädgård, skog och grönytor. Via certifierade återförsäljare tillhandahålls bland annat batteridrivna trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, häcksaxar och grästrimmers samt högtryckstvättar, motorsågar, röjsågar och smarta lösningar för såväl konsumenter som professionella användare. 

STIHL är en global koncern med kvalitet och säkerhet som ledord och arbetar för att bidra till en mer hållbar framtid. Koncernen har omkring 20 000 medarbetare och
omsatte 5,06 miljarder euro år 2021. Det nordiska huvudkontoret finns i Sverige med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på http://www.stihl.se.

NIBE_2024.jpg
Hannabadsvägen 5, Markaryd, Sverige 99.44 km

NIBEs fastighetsvärmepumpar är intelligenta, flexibla och passar för fastigheter med stort uppvärmningsbehov. Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från naturen. Med produkter designade och tillverkade i småländska Markaryd, skapas värme, varmvatten, ventilation och kyla – med låg påverkan på miljön och med hög energibesparing. 

Välkommen till vår värld av inomhuskomfort!

”Det här skulle vi gjort för längesen om vi haft ekonomi till det. Vi sparar drygt 500 000 kWh om året och har fått en lättskött och miljövänlig lösning.”

Anders Ivarsson, Åh Stifts- och Konferensgård,
som konverterat tio av 16 byggnader till bergvärme.

VD:
Gerteric Lindquist
Showing 21 - 24 of 24 results