Maskinia_2021.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige
2 Nyckelgatan Östergötlands län 589 41 SE

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraul-hammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping & Stockholm/Järfälla.

I övriga Sverige samarbetar vi med återförsäljare som säljer produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist
Försäljningschef:
Carl-Johan Sunnerfjord
Kontaktuppgifter hittar ni på www.maskinia.se
Artex_2021.jpg
Industrigatan 2, 595 41 Mjölby, Sverige 33.46 km

Artex AB finns i Mjölby  och Trollhättan med ca 50 anställda i Sverige respektive ca 200 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkdynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

Mats Rydsund
Hallbara_Utemobler_Pelusa_2021.jpg
Kanalgatan 113, 603 65 Norrköping, Sverige 40.19 km

Företaget har funnits i Sverige sen 2016. Hållbara utemöblers verksamhet består av import och försäljning av Polywood utemöbler från USA. Produkterna är tillverkade av återvunnen plast från livsmedelsindustrin samt hav. De klarar att stå ute året runt där produkterna är anpassade att motstå vädrets makter samt har 20 års garanti.

För oss är det viktigt att förmedla ett klimatsmart sätt att tänka när det kommer till utemöbler. Referenskunder från Svenska Kyrkan finns.

Unika fördelar med produkterna:
– 20 års garanti
– Kan stå ute året runt
– Inget underhåll
– UV-beständiga

Stiga_2021.jpg
Tranås, Sverige 58.21 km

STIGA Group är Europas största tillverkare av trädgårdsmaskiner med varumärket Stiga som flaggskepp. Av tradition och som följd av det nordiska klimatet är kvalitetskraven på trädgårdsmaskiner höga på svenska marknaden. Inga andra tillverkare av trädgårdsredskap i Europa har ett större sortiment eller bredare erfarenhet för att backa upp sina kunder, än STIGA Group.

”STIGA Pro – vårt utbud av professionella produkter. Framtagna för de mest krävande situationer, för suveräna prestationer, förbättrad ergonomi och starkare ekonomi. De är kraftfulla men prisvärda, kostnadseffektiva men ovärderliga.
Gjorda för proffs. För dig.”

Jakob Hägerström
Hags_2021.jpg
Grännavägen 7, 578 33 Aneby, Sverige 81.55 km

På HAGS älskar vi livet utomhus. Den friska luften, friheten, leken och stunderna för återhämtning och reflektion.

Sedan starten 1948 har vi drivits att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Våra produkter är framtagna för att hålla i alla väder och alla tider. På HAGS finns ett brett utbud av produkter för en trevlig, ren och funktionell utomhusmiljö.

Hos oss kan du få hjälp hela vägen – från tips och idéer till färdig installation.

”I en tid då vi fått lära oss att hålla avstånd är det viktigare än någonsin att planera för en god utemiljö. Som den 70+ vi är har vi under många år skaffat oss kunskap om vad vi behöver för att uppskatta vår utemiljö och samtidigt fylla på med energi och gemenskap.”

Mattias Hellqvist
Verktygsstallet_2021.jpg
Bolagsgatan 12, 598 40 Vimmerby, Sverige 82.59 km

I Småland, nära Astrid Lindgrens värld, ligger denna guldgruva för Dig som tycker att kvalité och konkurrenskraftiga priser lönar sig. Vi är kända för att erbjuda en hög servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.

Vi har ett stort sortiment av:
• Verktygsmaskiner • Svetsar (Oerlikon’s hela program samt ACE Vårat eget märke)
• Maskintillbehör • Hand- och mätverktyg • Skärande och hållande verktyg
• Tryckluft • Smörjutrustning • Personligt skydd • Oljor • ATV (ÅF för GOES)

Vi importerar det mesta själv, så vi kan hålla bra priser. Vi är företaget med den personliga servicen. Vi tillgodser behovet hos professionella användare såväl som till gör-det-självaren. Välkommen att kontakta oss eller besöka våran lagershop.

”Kvalité behöver inte kosta!”

Rickard Gustavsson
Westerstrand_Urfabrik_2021.jpg
Verkstadsgatan 1, 545 31 Töreboda, Sverige 97.87 km

Westerstrand Urfabrik AB – Din partner i tid.

Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tidsprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och kyrkor. Våra produkter levereras över hela världen.

Vi har hela produktionskedjan under ett tak, därför har vi möjligheten att utforma produkter helt efter kundens önskemål.

”Westerstrand Urfabrik AB – 100 år i tidens tjänst.”

Anna Johansson
Kabemattan_2021.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige 98.87 km

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss!

”Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig!
Ring 0585-255 50!”

Anders Åberg