Sneckenstrom_22.jpg
Brunnsbackagatan 2, Västervik, Sverige
2 Brunnsbackagatan Kalmar län 593 38 SE

Sneckenström AB har sålt innovativa och miljövänliga odlingsprodukter till hängivna odlare sedan 2008. Vi erbjuder produkter både till proffset och amatören. Vi har ett brett utbud av gödningsprodukter, kompostering, odlingssubstrat, kokosprodukter, planteringskärl, brickor, brätten, växtbelysningar, teknikprodukter såsom värmemattor, handredskap, krukor, snigelbekämpning, spännande frö och mycket mer. Vi tycker det är roligt med nya innovationer, pallkrageväxthuset är t.ex. vår egen uppfinning. Sneckenström AB jobbar ständigt med produktutveckling och att hitta smarta produkter för odlaren. Försäljning sker via vår webshop till privatpersoner och föreningar. Vi säljer även till  skolor, kommuner, återförsäljare, proffsodlare, trädgårdsmästare och till kyrkan.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning.”

2–3
3,7 MSEK (2021)
Huvudägare:
Gösta Christiansson
Gösta Christiansson
DUAB_22.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige 83.72 km

Duab är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad.

Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken och du hittar
alla produkter på duab.se!

”Duab.se – Maskiner & verktyg till rätt pris!”

Johan Petersson
Maskinia_22.jpg
Nyckelgatan 2-6, 589 41 Linköping, Sverige 88.16 km

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Bergmann samt återförsäljare för  Epiroc, Husqvarna och Atlas Copcos breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & övriga redskap. Vi har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Vi har maskiner avsedda och specialanpassade för kyrkans verksamhet. Vi är även återförsäljare för samtliga redskap och tillbehör som kan tänkas behövas.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Staffanstorp, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar & Stockholm/Järfälla. I övriga Sverige samarbetar vi
med återförsäljare som säljer våra produkter!

Alla kontaktuppgifter finns på vår hemsida, http://www.maskinia.se

”Välkommen till Maskinia – din maskinpartner!”

Fredrik Holmquist
Himmelstalund_22.jpg
Utställningsvägen 28, Norrköping, Sverige 94.39 km

Himmelstalunds utbildningscentrum erbjuder gymnasieutbildningar inom Naturbruks-programmet med inriktningarna trädgård och djur. Vi har också gymnasiesärskola med trädgårds- och djurinriktning samt vuxenutbildningar inom djur, trädgård och florist. Himmelstalunds utbildningscentrum ligger i det natursköna Himmelstalundsområdet vid södra infarten till Norrköping.

”Landets ledande aktör inom yrkesutbildning. Vill du ha ett fritt och rörligt yrke? Då kan trädgård vara något för dig. Här får du vara kreativ, arbeta praktiskt och blir samtidigt  attraktiv på arbetsmarknaden. Intresserad ? Hör av dig till oss på Himmelstalund!”

Gront_Rent_22.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 99.78 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö.

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.
Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

Håkan Ljunggren