Miele_disk_2024.jpg
Industrivägen 20, 171 48 Solna, Sverige

Med högsta kvalitet som ledstjärna lever vi vårt motto ”Immer besser”. Som en av få tillverkare testar vi våra produkter för att hålla upp till 30.000 drifttimmar. I över 125 år har vår drivkraft varit att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder. Miele Professional tillverkar diskmaskiner för professionella användare som värdesätter snabba program, maximal driftsäkerhet och anpassade lösningar för olika typer av verksamheter.

Vi hjälper er välja rätt diskmaskin för era behov.

En proffsdisk som ser ut som och är lika lätt att använda som din diskmaskin där hemma, men med den stora skillnaden att den diskar på endast 5 minuter. Perfekt för församlingshem eller uthyrningslokaler med många nya användare. Till skillnad från en tankdisk så behöver du inte heller tänka på att byta vatten. Mieles proffsmaskiner diskar endast med färskvatten i höga temperaturer. Med andra ord 100% hygiensäker för alla typer av användare.

VD:
Niklas Mair
Milwaukee_2024.jpg
Stamholmen 147, Hvidovre, Danmark

MILWAUKEE® har ett brett sortiment av kraftfulla professionella trädgårdsverktyg som levererar den kraft, hastighet, vridmoment och hållbarhet som krävs som kedjesågar och häcksaxar, till branschens första utbytbara tanksystem i vår M18™ SWITCH TANK™. Våra batteridrivna skog och trädgårdsmaskiner bidrar till bättre miljö, inga avgaser, tystare miljö för användaren och omgivningen.

Kontinuerlig innovation i över 95 år. Milwaukee Tool är en branschledande tillverkare av kraftfulla elverktyg, tillbehör, handverktyg, personligt skydd och verktygsförvaring för yrkesanvändare över hela världen. 

Ett batteri till flera verktyg – Alla batteriverktyg inom samma system kan användas med samma batteri. M12™ och M18™ är två olika system bestående av verktyg, batterier och andra produkter. Milwaukees REDLITHIUM™-batterier har längre driftstid, högre kraft och färre laddningar än konventionella litiumjonbatterier.

VD:
Thomas Jacobsson
Monark_Cargo_2024.jpg
Kroons väg 1, Vansbro, Sverige

Monark Cargo, er pålitliga partner för hållbar mobilitet i kyrkans tjänst. Vi erbjuder specialanpassade lastcyklar för gröna områden, skapade med omsorg om miljön och
er unika verksamhet.

Hållbarhet i Fokus: Våra elassisterade lastcyklar är en miljövänlig lösning.

Serviceavtal som Trygghet: Med våra skräddarsydda serviceavtal säkerställer vi långvarig och bekymmersfri användning. 

Från trädgårdsarbete till underhåll av kyrkogårdar, våra lastcyklar är designade för att möta era behov. Välj Monark Cargo och omfamna en grönare framtid med varje cykeltur. Vi är redo att stödja kyrkans vision med hållbara och pålitliga transportlösningar. Er trygghet är vår prioritet.

VD:
Daniel Mäkinen
MonoPlus_2024.jpg
Högalidsgatan 36, 117 30 Stockholm, Sverige

Mono+ erbjuder helhetslösningar inom ljud, ljus, och bild, vilket även omfattar interiör- och exteriörbelysning, talat utrymningslarm och hörhjälpmedel. 

Aktuella referenser:
Gustav Vasa kyrka, Stockholm. Nominerad till en Inavation award 2019,
vinnare av mondo award 2019 I kategorin house of worship.
Staffanskyrkan i Gävle, 2021
S:t Paulskyrkan, 2022
Mötesplats Mariatorget/Stockholms stadsmission 2022
Högalidskyrkan 2023

Vi skräddarsyr anläggningar för enkelt användande som ändå öppnar upp för mer avancerade sammanhang. Vi använder oss enbart av produkter vi själva vill använda och litar på.

VD:
Carl Fredrik Moritz
MRON_2024.jpg
Kungsporten 4A, Billdal, Sverige

Hos MRON hittar du effektiva produkter och lösningar, såsom odörsanering, kalkborttagning, fordonsvård, specialrengöringsprodukter, handskar, tejp, kap/slip, lim och mycket annat . Vi har varit leverantör till kyrkor runt om i Sverige i över 20år. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som kund. Blev du nyfiken att veta mer? Kontakta oss idag 031-700 17 80 eller besök http://www.mron.se

Med nyfiket sinne jobbar vi för att förenkla och förbättra våra kunders sortiment av kemitekniska produkter med fokus på människa och miljö.

Vi jobbar varje dag efter våra ledord,
KVALITET, KUNSKAP & ENGAGEMANG

Multibolaget_2024.jpg
Möllersvärdsgatan 5, Uppsala, Sverige

Multibolaget är er helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, transportbilar, park- och grönytemaskiner, kompaktlastare och redskapsbärare. Vi har gedigen erfarenhet och kompetens inom området och hjälper er att hitta rätt maskin och rätt redskap – på era villkor. Vi har också egen verkstad, mekaniker och servicebil.

Multibolaget är generalagent för italienska MultiOne kompaktlastare med återförsäljare och serviceverkstäder runt om i Sverige. Vi är även generalagent för nederländska minilastaren SHERPA, en stark arbetsmaskin i kompakt format för både utomhus-
och inomhusbruk.

Vi samarbetar med ledande kvalitetsmärken såsom MultiOne, IVECO, SHERPA, Bålsta Släpet, Jensen, Pritec och Ariens för att kunna ge er som kund eller yrkesutövare bästa tänkbara service och säkerhet i ert val av produkt.

Multibolaget erbjuder ett brett sortiment av maskiner och redskap för fastighets-skötsel, grönytor, skogs- och parkskötsel. Vår geografiska placering i Uppsala samt vårt återförsäljarnätverk runt om i Sverige garanterar snabb och personlig service.

VD:
Thomas Linnarsson
NIBE_2024.jpg
Hannabadsvägen 5, Markaryd, Sverige

NIBEs fastighetsvärmepumpar är intelligenta, flexibla och passar för fastigheter med stort uppvärmningsbehov. Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från naturen. Med produkter designade och tillverkade i småländska Markaryd, skapas värme, varmvatten, ventilation och kyla – med låg påverkan på miljön och med hög energibesparing. 

Välkommen till vår värld av inomhuskomfort!

”Det här skulle vi gjort för längesen om vi haft ekonomi till det. Vi sparar drygt 500 000 kWh om året och har fått en lättskött och miljövänlig lösning.”

Anders Ivarsson, Åh Stifts- och Konferensgård,
som konverterat tio av 16 byggnader till bergvärme.

VD:
Gerteric Lindquist
Nilton_2024.jpg
Bangårdsvägen 25, Kållered, Sverige

NILTON säljer o tillverkar notställ, notbelysning och väskor för notställ o stativ. Vi har sen 1985 distruberat över 100.000 st notställ av NILTONs modeller. Vi säljer stativ o scentillbehör. NILTON tillverkar o konstruerar speciallösningar efter förfrågan. Vi har en verkstad med CNC-maskiner, 3D skrivare, lång erfarenhet av konstruktioner och tillverkning. Vi jobbar inom musikbranchen samt inom industrin.

VD:
Per Nilsson
Nordicc_2024.jpg
Bergvägen 17, Ljungby, Sverige

Nordicc AB är ett familjeägt företag beläget i Ljungby, Småland, som startade 1994. Vår målsättning är att kunna förse våra kunder med innovativa lösningar inom deras verksamhetsområde.

Vi drivs av en passion att kunna hjälpa våra kunder att spara tid och kunna utföra arbetet lättare. Detta lyckas vi med genom att under många år ha varit lyhörda och jobbat nära våra kunder med utveckling och framtagning av nya produkter och arbetssätt. 

Som kund till oss kommer du att uppskatta den personliga service vi ger dig. Utan dig finns vi inte. Vi har vår förebild i vargen, och håller därför den som vår maskot. Vargen är snabb, uthållig, stark och jobbar effektivt i team.

Nykyrka_2024.jpg
Nykyrka, Sverige

NykyrkaMaskiner är stolt leverantör till kyrkan utav mindre redskapsbärare och kompaktmaskiner sedan tidigare. I vårt sortiment finns ett brett sortiment utav dieseldrivna små lastmaskiner och även ett brett sortiment utav nya mycket miljövänliga elektriskia maskiner. Våra priser tål att jämföras. Vi är stolt leverantör utav Everun och har Sveriges största reservdelslager och maskinförsäljning i Nykyrka/Motala. Vi är även generalagent i Sverige för Sunward’s breda sortiment utav maskiner, med allt ifrån små grävmaskiner på 1ton till stora grävmaskiner på 90ton. 

Besök vår hemsida för aktuella priser och mer information: http://www.nykyrkamaskiner.se 

Rätt maskin till rätt kostnad! Vi utrustar den efter dina behov. Kontakta oss idag, för kostnadseffektiv maskin till din verksamhet. 

VD:
Magnus William
Närkesten_2024.jpg
Kumla, Sverige

En stenentreprenör med 40 års erfarenhet och kunskap
Närkesten är ett av Sveriges ledande entreprenadföretag inom byggprojekt där natursten ingår. Vi åtar oss alla uppdrag från de enkla till de mest komplicerade leveranser och monteringar. Detta omfattar även projektering och konsultbistånd när det gäller att välja rätt material och rätta tekniska lösningar.

Vi har stor kompetens och erfarenhet på fasader och kyrkor. Våra montörer har lång erfarenhet och rutin inom natursten, kakel och klinker. Därför har vi kunnat åta oss de största och mest krävande arbeten. Närkesten har idag även en försäljningsavdelning där vi förädlar och säljer allt inom natursten och kakel/klinker.

VD:
Mikael Medin
Plusmontage_2024.jpg
Lagervägen 56, Skogås, Sverige

Plus Montage AB är ett privatägt företag som grundades 1999. Vi levererar byggnadsställningar, väderskydd, bygghissar och hängställningar. Vi utför alla olika typer av montage och har utfört flertalet specialanpassade montage vid komplicerade och värdefulla miljöer. Kyrkor och andra kulturhistoriska miljöer är något av vår specialitet och vi har många referensprojekt.

Vi använder oss av ett byggnadsställningssystem som heter PlusEight, vi har mindre personhissar från Geda och stora 2 tons hissar från Alimak & Scanclimber. Våra hängställningar kommer från Altrex och är anpassningsbara efter kundens behov. Vi är en STIB auktoriserad ställningsentreprenör. Vi har lång branscherfarenhet och hög kompetens inom bolaget och arbetar mycket med specialprojekt, kyrkor ligger extra varmt om hjärtat för oss alla i bolaget. Vi eftersträvar alltid att arbeta efter våra ledord: kvalité, kunskap och resultat. 

Vi har två depåer och är verksamma i Stockholm och Uppsala län. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Skogås. Vid specialprojekt åker vi landet runt, dit vi behövs. 

VD:
Rolf Strindberg
Preem_2024.jpg
Warfvinges väg 45, 112 51 Stockholm, Sverige

PREEM är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast år 2035 ska Preem producera 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel, och senast 2035 ska vi vara klimatneutrala i hela värdekedjan. Preems raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner. Vi har ett rikstäckande servicenät med drygt 520 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har 1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2022 var Preems omsättning 161 miljarder SEK.

VD:
Magnus Heimburg
Prophon_2024.jpg
Linjalvägen 10C, 187 66 Täby, Sverige

Prophon Audio & Teknik AB har sedan starten 1985, levererat högkvalitativa ljudsystem och högtalare till den svenska marknaden för installation, turné, Bio och commercial audio, tillverkade i Sverige. Vi har ett landsomfattande kontaktnät med installatörer och integratörer för demo, installation, service och support. Vi har hjälpt mängder av kyrkor med ljud genom åren, och fördelarna med svensk-tillverkade ljudsystem är många: hög kvalitet, bra service och support, pålitliga och hållbara installationer. 

I mindre kyrkor installeras oftast diskreta pelarhögtalare eller point-source, och i större kyrkor line array eller större pelarsystem, vi kan leverera specialdesignade ljudsystem för att passa in i befintlig arkitektur med så väl färg som form. För akustiskt svåra miljöer hjälper vi till med ljudsimulering och ljudmätning för att säkerställa ljudkvalitet, direktivitet och SPL.

Vi har jobbat med Prophon i många år, och inte bara levererar de högkvalitativa ljudsystem och lösningar, de är väldigt kunniga, lösningsorienterade och har oslagbar support och service. Ofta är en installation i en kyrka akustiskt utmanande och där hjälper de till med beräkningar och simuleringar för perfekt akustiskt resultat. I många fall behöver ljudsystemet även integreras i befintlig arkitektur, då anpassar de färg och form på högtalare för att diskret passa in.

Prostar_2024.jpg
Vindåkersvägen 8, Falkenberg, Sverige

Prostar Audio & Light innehar agenturen för  Santosom – Professional Cases på den nordiska marknaden. Santosom – Professional Cases bygger kvalitets-flight case till alla på marknaden förekommande varumärken. Ni finner ett stort utbud på http://www.santosom.pt 

Flight Case till ljud, ljus, mixer, bild, turné, kläder mm Allt finns i vårt sortiment. Finner ni inte exakt Er modell på hemsidan, så kolla alltid med oss. För vi har det ni söker. 

Vi företräder även Moveket chain hoist på den svenska marknaden åt dess nordiska agentur. 

Fler varumärken är på ingång Utöver våra kvalitativa varumärken så söker vi på kunds förfrågan efter andra produkter samt varumärken. Både nytt men även begagnat. 

Fullt fokus på kunden, både gällande små samt stora förfrågningar. 

Med stor omsorg om våra kunder så växer vårt kundregister hela tiden. Den lilla affären är lika viktig som den större. Att alltid försöka finna lösningen, även om den alltid inte hör till vårt kärnområde. Ett arbetssätt som gjort att våra kärn/produkt-områden utökats med hjälp av våra kunder. I Falkenberg har vi alltid ca 350 st flightcase i populära modeller för omgående leverans. 

VD:
Fredrik Carlsson Sjöö
Renta_2024.jpg
Vagnvägen 5, Varberg, Sverige

Maskinuthyrning hos Renta

Aldrig har det varit enklare att hyra maskiner. Hos Renta finns vi där du är, från Trelleborg i söder till Boden i norr. Vi erbjuder maskinuthyrning i total världsklass. Och det bästa av allt är att vi älskar det vi gör. Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta.

VD:
Joacim Johansson
Rosengren_Nilsson_2024.jpg
Limhamn, Malmö, Sverige

Rosengren & Nilsson Group är två familjeägda gjuterier i Småland och Skåne. Vi lever med hantverket och levererar produkter i brons, mässing och aluminium till kyrkor i hela Sverige.

Vi producerar bland annat följande i brons eller aluminium:
• Gravskyltar
• Askgravskyltar och informationsskyltar
• Bokstäver i brons
• Gravdekorationer
• Vägvisare

… och mycket mer!

Förutom gjutning så är vi även specialister på 3D-graverade kristallskyltar för askgravlunden. Ny askgravlund? Kontakta oss så skickar vi er vår gratis inspirationsguide.

Välkommen till det nära och familjära företaget. 

VD:
Sören Rosengren
SanSac_2024.jpg
Molijns väg 6, Linköping, Sverige

San Sac är Sveriges ledande leverantör av avfallslösningar. Sedan 1962 är källsortering en helt naturlig del av vår vardag. Vi har kunskap, produkter och innovativa lösningar som hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att göra sitt för den lokala miljön. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

VD:
Stefan Danesand
SELA_2024.jpg
Skebokvarnsvägen 135, Bandhagen, Sverige

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.

VD:
Lennart Johansson
Skalleberg_2024.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:

Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg och Roger Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter. Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.

Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

VD:
Lennart Skalleberg
Showing 61 - 80 of 103 results