KIG_2019_4sound.jpg
Haninge, Sverige

4Sound är Skandinaviens ledande musikaffärskedja. Hos oss hittar du allt från ljudanläggningar till musikinstrument. Våra medarbetare är erfarna musiker som vet vad du behöver och vad som passar bäst just för din verksamhet. Vi jobbar bara med branschens starkaste varumärken som t ex Yamaha, Gibson, Bose och Roland.

KIG_2019_AD_shop.jpg
Skonertgatan 12, Halmstad, Sverige

A.d Shop säljer inredning för kontor och offentlig miljö. Vi väljer noggrant ut vårt sortiment som ska hålla hög kvalitet till bra priser. Våra storsäljare är allt från glasmontrar till skrivbord och soffor/fåtöljer i offentliga miljöer. Välkommen att besöka vår hemsida med över 10.000 prisvärda produkter.

”Vi ritar kostnadsfritt upp kontor och loungemiljöer. Alla våra möbeltyger är för offentlig miljö och håller de krav på brandsäkerhet och slitstyrka som ställs. Vi gör även måttanpassade glasmontrar.”

VD:
Joakim Kjölvmark
KIG_2019_Agrando.jpg
Prästgårdsgränd 2, Älvsjö, Sverige

Specialist på anpassade system till Svenska kyrkans församlingar. Agrando utvecklar system för ekonomi, löner/HR/tidredovisning, kyrkogårdsadministration, kart redigering, diarie föring samt församlingsinriktade system för bokning av verksamheter och
gudstjänstinnehåll. Kundunderlaget utgörs av drygt 400 församlingar med 1000-tals användare. När användarna själv får välja – väljs system från Agrando.

”Agrando är störst på Kyrkogårdssystem och Kartsystem med hälften av landets kyrkogårdsförvaltningar som kunder. TID är det mest anpassade systemet för tid- och särredovisning på kyrkomarknaden med närmare 90 nöjda kunder. Systemet passar perfekt för t.ex. en Kyrkogårdsförvaltning som vill kunna särrredovisa och följa upp både kostnader och timutnyttjande inom olika verksamheter på kyrkogården.”

VD:
Mikael Jonsson
KIG_2019_ajprodukter.jpg
Transportvägen 23, Halmstad, Sverige

AJ Produkter är företaget som via katalog och webb säljer och levererar varor inom kontors-, lager- och verkstadsinredning med egen design och produktion av möbler,
skåp och hyllor. Sedan 1975 har företaget levererat inredning och produkter till företag, skolor och idrottsanläggningar i Sverige och utomlands. Huvudkontoret är beläget
i Halmstad. Under åren har AJ Produkter växt till en koncern och finns idag
representerade i 19 länder med 26 bolag, varav två egna fabriker.

VD:
Anders Johansson
KIG_2019_Stihl.jpg
Glimmervägen 6, Stenkullen, Sverige
0302-248 000302-248 00
0302-231 55

STIHL utvecklar och tillverkar verktyg till trädgård, skogsbruk och landskapsunderhåll. Produkterna säljs endast via den servande fackhandeln med över 400 specialiserade butiker i Sverige. Där du som kund kan få en både personlig och professionell service samt rådgivning.

Det nordiska och svenska huvudkontoret med lager ligger i Stenkullen utanför Göteborg. 2017 omsatte STIHL 3,8 miljarder euro. Koncernen har närmare 16 000 medarbetare i ca 140 länder. Hitta din närmaste återförsäljare och läs mer på http://www.stihl.se.

KIG_2019_Aquademica.jpg
Björnstigen 85, Solna, Sverige

Aquademica är ett oberoende specialistföretag inom läcksökning, skadeorsaksutredning och termografering. Bland våra kunder finns bl.a. byggbolag, försäkringsbolag,
fastighetsägare och förvaltningsbolag,

Våra specialkompetenser:
• Dolda vatten och energiläckage på rörsystem.
• Inläckageutredning av byggnadsskal.
• Inomhusmiljöutredningar av fukt, luft och mögel.
• Statuskontroll av fasad, tak, badrum och kulvert.

”Vi har utfört tjänster åt fler av Svenska Kyrkans olika församlingar de senaste åren; det har rört både diverse läcksökning på bevattningssystemen av kyrkogårdarna samt inomhusmiljöproblem inuti kyrkobyggnader med gott resultat.”

VD:
Björn Harling
KIG_2019_Aquagate.jpg
Danderyd, Sverige

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro.

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig
anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark
– alltid redo hjälpa dig med din anläggning.

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara den, till gagn för våra kunder.”
Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
KIG_2019_Arbetsmiljöforum.jpg

Vi är ett fristående kunskapsforum som verkar för ett friskt och hållbart arbetsliv för alla! Vår mission är att sprida kunskap om hur detta kan uppnås. Därför erbjuder vi olika former av utbildningar: öppna, företagsanpassade och digitala, samt ett kunskapsnätverk med omvärldsbevakning inom aktuella ämnen, tips, inspiration, nyheter och möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning.

”Vi vill göra allt det svåra inom arbetsmiljöarbetet lätt för dig! Därför är vårt huvudfokus att du som utbildningsdeltagare hos oss ska få de bästa förutsättningarna för att tillgodogöra dig den kompetens du behöver för att lyckas i ditt uppdrag.”

VD:
Veronica Törnqvist
KIG_2019_ART_Elektronik.jpg
Almedalsvägen 147, Frillesås, Sverige

Vi levererar och installerar ljud- och bildanläggningar samt hörslingor för kyrkor och offentliga lokaler. Vår huvudsakliga produkt är att sälja en funktion, inte en viss utrustning. Vi sätter ihop en anläggning utifrån kundens behov och önskemål samt lokalens akustiska förutsättningar. Våra kunder finns från Pajala i norr till Trelleborg i söder.

”50 år i branschen! Fler än 1000 ljud- och bildinstallationer i kyrkor, teatrar, hörsalar, konferensrum, arenor, idrottshallar!”

KIG_2019_Artex.jpg
Bruksvägen 3, 595 95 Mjölby, Sverige
0142-133 400142-133 40
0142-13349

Artex AB finns i Mjölby, Tibro och Trollhättan med ca 60 anställda i Sverige respektive ca 180 vid egna fabriker i Lettland. Vi utvecklar och tillverkar textila produkter för möbel, bil och offentliga transporter, samt gör renoveringsprojekt och specialmöbler
för offentlig miljö.

”Artex utför tapetsering/möbelrenovering, absorbenter för bättre ljudmiljö, måttbeställda kyrkodynor, övrig textil inredning samt nyproduktion av möbler.”

VD:
Mats Rydsund
KIG_2019_Arva_Trading.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90
Stockholm: 08-470 58 80 Malmö: 040-43 23 60

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige.

”Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på SoundCop Consulting.”

VD:
Olof Arvidsson
KIG_2019_Bison.jpg
Högelian, Årjäng, Sverige

Bison tillverkar och säljer produkter inom musikinredning så som körtrappor och podier som är anpassade för att lätthanterligt kunna förflyttas och byggas om till varje enskilt behov, samt kör- och musikerstolar och notställ. Vi har sedan 1981 distribuerat våra produkter till många kyrkor, konserthus,skolor och institutioner världen över. Vi specialtillverkar efter kundens behov.

VD:
Hans Norén
KIG_2019_Tradgardsteknik.jpg
Helsingborgsvägen 578, 262 96 Ängelholm, Sverige

Med produkter från egen tillverkning och från världsledande tillverkare förser vi våra kunder med helhetslösningar inom bygg och produktionstekniska system.
I samarbete mellan våra kunder och vår tekniska avdelning för vi standard och kund­anpassade system med den senaste tekniken i linje med vår miljöprofil.

Bolagsgruppen Trädgårdsteknik AB innefattas av:
• Bevattningsteknik AB: http://www.bevattningsteknik.se
• Greenpower AB: http://www.greenpower.se
• Scandifasad AB: http://www.scandifasad.se
• Trädgårdsteknik AB: http://www.tradgardsteknik.se

”Vi skapar hållbara helhetslösningar med detaljer från egen tillverkning och från
världsledande tillverkare.”

VD:
Patric Torle
KIG_2019_Bose.jpg
Bifrostgatan 38, 431 44 Mölndal, Sverige

Ända sedan Bose Corporation grundades 1964 av Dr. Amar G. Bose har målet som förenar alla divisioner inom Bose varit att skapa produkter och upplevelser som du helt enkelt inte kan finna någon annanstans. Tack vare det har Bose’s olika produkter för hemmet, i bilen, på språng, på scener och på offentliga platser blivit ikoniska och förändrat hur vi lyssnar på musik och tal.

KIG_2019_Broderna_Siljendahls.jpg
Västertorpsvägen 135, Hägersten, Sverige

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:
• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
• Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
KIG_2019_Byggspecialisten.jpg
Granliden 10, 712 95, Grythyttan

Byggspecialisten AB är ett företag som utför de flesta byggnadsarbeten men är specialiserad på nyläggning och omläggning av skiffertak. Vi åtar oss jobb som nyläggning, inredningsarbeten, snörasskydd, målning, konservatorarbeten av gamla målningar och de flesta invändiga och utvändiga restaureringar.

Vi är ofta totalentreprenör och vi åtar oss små som stora arbeten.
Många av oss har över 25 års erfarenhet och har utfört arbeten på många kyrkor och herrgårdar. För oss är det viktigt att varje objekt skall vara en god referens med nöjda kunder.

VD:
Jörgen Lindén
KIG_2019_Cowab.jpg
Tumstocksvägen 13B, Täby, Sverige

Ett företag i tiden, som vill vara Er flexibla partner med ett produktutbud av rätt kvalitet till rätt pris. Vår målsättning är att till Er som kund tillhandahålla ett brett sortiment, bidra med kunskap samt snabba leveranser. Vi på Cowab vill ge en personlig service till våra kunder. Cowab etablerades 1933 i Stockholm och den första katalogen gavs ut 1976, där de flesta av produkterna var egentillverkade. Med åren så kompletterades produkt­sortimentet med allt fler produkter från andra tillverkare för att kunna leva upp till devisen.

Vår styrka är bred kunskap inom industri/lager och transport, som kombineras med snabba leveranser till rätt pris.

Vision: alla ska ha råd att arbeta ergonomiskt och säkert.
Affärsidé: brett sortiment till slagkraftiga priser. Som vi ständigt utvecklar.
Varför: vår kunskap och vårt gedigna sortiment ger dig som kund ett tryggt och säkert köp.

Beställ vår katalog eller besök oss på http://www.cowab.com

VD:
Daniel Ström
KIG_2019_CTC.jpg
Näsvägen 8, Ljungby, Sverige

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och ingår sedan 2017
i Nibekoncernen.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Med närmare 100 års
erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar framtidens värmeprodukter i Ljungby. Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

”Åkes El & VVS i Sunne har installerat en CTC värmepumpsanläggning i Sunne Kyrka.Vi är mycket nöjda med anläggningen och redan första året halverades uppvärmningskostnaderna säger Jennie Nilsson Fastighetschef på Sunne Pastorat.”

VD:
Håkan Lennartsson
KIG_2019_Cub_Cadet.jpg
Bangatan 8, Falköping, Sverige

Cub Cadet grundades 1961. Vi erbjuder, konstruerar och bygger trädgårdsmaskiner med hjälp av komponenter av högsta kvalitet som erhålls lokalt och globalt. Genom ett engagerat och omfattande nätverk av återförsäljare levererar Cub Cadet en komplett
serie av högpresterande trädgårdsmaskiner och redskap som täcker alla behov av trädgårdsarbete för yrkesverksamma och husägare – inklusive Zero turn-klippare, Zero turn-klippare med styrspakar, minilastbilar, trädgårdstraktorer, batteri- och bensindrivna redskap och snöslungor med mera. Baserat i Valley City, Ohio, är Cub Cadet ett företag som är erkänt världen över för sin mångåriga tekniska kompetens samt sin progressiva design. Sedan 1981 har Cub Cadet varit en del av MTD Products Inc. Med 10 000 anställda i 183 länder är MTD en av de största leverantörerna av trädgårdsredskap. Inom Europa distribuerar MTD Products AG varumärkena Cub Cadet, WOLF-Garten, Robomow, Arnold och MTD.

”The past we inherit, The future we create”
Theo Moll

VD:
Gerd Vollmer
KIG_2019_DABO.jpg
Kristallen, 754 50 uppsala

Sedan 1987 levererar DABO utrustning och maskiner till kyrkor, församlingshem och föreningslokaler. Rostfri utrustning som måttbeställda diskbänkar, vagnar och hyllor är vår specialitet. Vi besöker på plats för måttagning och konsultation. I vårt sortiment
ingår även diskmaskiner, kaffebryggare, kyl/frysskåp och övrig storköksutrustning.

Dabo är återförsäljare till METOS STORKÖK.

VD:
Dan Rönnquist
Showing 1 - 20 of 97 results