KIG_2019_Arbetsmiljöforum.jpg
Stockholm, Sverige
24 Gustav Adolfs torg Stockholms län 111 52 SE

Vi är ett fristående kunskapsforum som verkar för ett friskt och hållbart arbetsliv för alla! Vår mission är att sprida kunskap om hur detta kan uppnås. Därför erbjuder vi olika former av utbildningar: öppna, företagsanpassade och digitala, samt ett kunskapsnätverk med omvärldsbevakning inom aktuella ämnen, tips, inspiration, nyheter och möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig rådgivning.

”Vi vill göra allt det svåra inom arbetsmiljöarbetet lätt för dig! Därför är vårt huvudfokus att du som utbildningsdeltagare hos oss ska få de bästa förutsättningarna för att tillgodogöra dig den kompetens du behöver för att lyckas i ditt uppdrag.”

Grundat år:
1905
VD:
Veronica Törnqvist
Huvudägare:
Metodicum AB
KIG_2019_Du_Jobbet.jpg
Stockholm, Sverige 0 km

Du&jobbet är Sveriges största prenumererade tidning om arbetsmiljö. Vi är en oberoende tidning riktad till alla som vill göra arbetslivet bättre: skyddsombud, arbetsmiljöansvariga, chefer, HR-personal och fackliga mfl.

Läs papperstidningen och följ oss på webben för inspiration, koll på vad lagen kräver och konkreta råd kring arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering, risker, lärande och nya produkter.

”Sedan 1913 har vi samarbetat med alla goda krafter inom arbetslivet och
drivit på för ett säkert och utvecklande arbetsliv i Sverige.”

VD:
Veronika Törnqvist
KIG_2019_Flinks.jpg
104 25 Stockholm, Sverige 1.1 km
08-13 12 1008-13 12 10
08-618 33 93

Flinks Järn har levererat förnödenheter, arbetskläder, verktyg och maskiner till yrkesfolket sedan 1907. I Stockholm har vi fem snabbgrossar på 2 500 kvadratmeter vardera.
Sortimentet omfattar 20 000 artiklar. Bland annat Rebit stenverktyg, Stihl Trädgårds­maskiner, Felco beskärning, Fiskars redskap och mycket mera. Hör av dig så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen för just ditt behov. Vi har öppet alla helgfria vardagar 06.00 – 17.00 året runt. Telefon 08-131210
http://www.flinks.se

”Vår enda uppgift är att göra yrkesfolkets vardag enklare.”

VD:
Claes Lundqvist
KIG_2019_Nola.jpg
Repslagargatan 15B, Stockholm, Sverige 1.31 km

Under våra mer än 30 år i branschen har vi utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för de urbana rummen. Vi samarbetar med Sveriges främsta formgivare och arkitekter från idé till tillverkning med hållbar produktionen uteslutande i Sverige.
Nola står för kvalitet, estetik och hållbar design för rörelse och förändring i vår offentliga miljö. Vi gör den urbana miljön mer funktionell och designmässigt gångbar, lättare att uppskatta, slita på och njuta av över tid.

Vi tror på god kvalitet, bra funktion och miljötänk i kombination med intressant design, för att skapa rörelse och förändring i vår offentliga miljö. När arkitekter, kunder och distributörer använder sig av våra produkter i det urbana rummet vill vi att de ska känna sig trygga med vetskapen om att de får vår kunskap och erfarenhet med sig på vägen. En produkt från Nola skall tåla tidens tand och ögats kritiska blick, inte ett år utan många.

VD:
Agneta Stake
KIG_2019_Reierstam.jpg
Maria Skolgata 79A, Stockholm, Sverige 1.76 km

Reierstam Arkitektur & Projektutveckling är ledande specialist inom utveckling, omdaning och förnyelse av kyrkliga fastigheter i Sverige. Vi har kyrkouppdrag över hela Sverige; från Kiruna i norr till Malmö i söder. Tillsammans med församlingen och ofta i bred dialog med dess besökare och aktiva medlemmar skapar vi kyrkomiljöer och församlingshem anpassade för moderna krav och aktuella verksamheter.

”Reierstam Arkitektur är unika i att inte bara tänka god arkitektur, utan tar även tillsammans med beställaren ett helhetsgrepp om projektets ekonomiska förutsättningar och kyrkofastighetens eventuella avkastningspotential, i syfte att uppnå kostnadskontroll och maximal nytta och kvalitet av till buds stående budget.”

VD:
Göran Reierstam
KIG_2019_Supplies700.jpg
Partihandlarvägen 27, Årsta 4.23 km

SUPPLIES DIRECT är en ledande städgrossist med STÄDBUTIKER i Årsta, Länna, Bromma, Uppsala, Göteborg och Malmö samt WEBBSHOP.
Vi erbjuder:
STÄDMASKINER med 1 kontakt för kalkylering, inköp, underhåll & service. Flera egna maskinagenturer.
STÄDUTBILDNINGAR i vår CLEANING ACADEMY.
STEINFIX – som generalagent pratar vi gärna UNDERHÅLL AV STENGOLV.
STÄDMATERIEL, städvagnar, hygienpapper, sopsäckar, arbetskläder & skydd mm.

Gör som städbolagen – handla direkt från ”Sveriges närmaste städgrossist”!
Personlig och kunnig support kommer att underlätta för dig och din församling.
Vårt motto lyder REN KUNSKAP. STARK SUPPORT. Du kommer att märka varför.
Kom ihåg att ange ”Kyrkans inköpsguide” när du skapar konto eller handlar.
Välkommen kära kund!

KIG_2019_Arva_Trading.jpg
Industrivägen 14, 171 48 Solna, Sverige 4.32 km
Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90Stockholm: 08-470 58 10 Malmö: 040-43 23 90
Stockholm: 08-470 58 80 Malmö: 040-43 23 60

Arva Trading är generalagent för välrenommerade d&b audiotechnik samt ett flertal andra världsledande tillverkare av professionell ljudutrustning från hela världen. Gemensamt för dessa är att de uppfyller de absoluta krav på ljudkvalitet och tillförlitlighet, som har blivit ett signum för företaget. Arva har kontor i Stockholm, Malmö och Umeå. Ett nätverk av kunniga installatörer finns runt om i Sverige.

”Vi har installerat d&b:s pelarhögtalare xC-Series i ett flertal kyrkor med fantastiskt bra resultat. I Gustav Vasa kyrka, som har en efterklangstid på hela 7,5 sek, var d&b xC-Series ett självklart val för att kunna få ordning på ljudet, säger Jacob Julin på SoundCop Consulting.”

VD:
Olof Arvidsson
KIG_2019_Aquademica.jpg
Björnstigen 85, Solna, Sverige 6.04 km

Aquademica är ett oberoende specialistföretag inom läcksökning, skadeorsaksutredning och termografering. Bland våra kunder finns bl.a. byggbolag, försäkringsbolag,
fastighetsägare och förvaltningsbolag,

Våra specialkompetenser:
• Dolda vatten och energiläckage på rörsystem.
• Inläckageutredning av byggnadsskal.
• Inomhusmiljöutredningar av fukt, luft och mögel.
• Statuskontroll av fasad, tak, badrum och kulvert.

”Vi har utfört tjänster åt fler av Svenska Kyrkans olika församlingar de senaste åren; det har rört både diverse läcksökning på bevattningssystemen av kyrkogårdarna samt inomhusmiljöproblem inuti kyrkobyggnader med gott resultat.”

VD:
Björn Harling
KIG_2019_KAJonsson.jpg
Hägervägen 14 | 122 39 | Enskede 6.12 km

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten ute i Enskede i Stockholm. På senare år har dock tillverkningen fått träda tillbaka för renovering/restaurering av kristall- och ljuskronor.

”Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.”

VD:
Robert Ahlqvist
KIG_2019_Agrando.jpg
Prästgårdsgränd 2, Älvsjö, Sverige 6.32 km

Specialist på anpassade system till Svenska kyrkans församlingar. Agrando utvecklar system för ekonomi, löner/HR/tidredovisning, kyrkogårdsadministration, kart redigering, diarie föring samt församlingsinriktade system för bokning av verksamheter och
gudstjänstinnehåll. Kundunderlaget utgörs av drygt 400 församlingar med 1000-tals användare. När användarna själv får välja – väljs system från Agrando.

”Agrando är störst på Kyrkogårdssystem och Kartsystem med hälften av landets kyrkogårdsförvaltningar som kunder. TID är det mest anpassade systemet för tid- och särredovisning på kyrkomarknaden med närmare 90 nöjda kunder. Systemet passar perfekt för t.ex. en Kyrkogårdsförvaltning som vill kunna särrredovisa och följa upp både kostnader och timutnyttjande inom olika verksamheter på kyrkogården.”

VD:
Mikael Jonsson
KIG_2019_Stockholmsmässan.jpg
Mässvägen, 125 30 Älvsjö, Sverige 6.61 km

Nordiska Trädgårdar är den ledande trädgårdsmässan i Norden. Med 55.000-60.000 besökare, 350-400 utställare och 600 representanter för media kan vi också med fog påstå att vi är den största årliga trädgårdsmässan.

Stockholmsmässan är Nordens största mässanläggning. I mer än 70 år har vi arrangerat mässor och kongresser som ger inspiration, kunskap och affärer. Det personliga mötet är grunden för vår kommunikation som människor. Det finns inte något som kan ersätta det. Det gäller allt från oväntade möten på stan till stora organiserade möten med tiotusentals deltagare.

Det är där vi på Stockholmsmässan kommer in. Vi älskar möten – alla sorters möten. Och därför är vi experter på att arrangera, planera och skapa just möten som gör skillnad. Både i det stora och i det lilla.

VD:
Patrik Sjöberg
KIG_2019_Sela.jpg
Gubbängsvägen 102, Enskede, Sverige 7.44 km

Sela AB är ett företag med lång erfarenhet inom installation av ljud och bildsystem i krävande miljöer så som kyrkor och andra offentliga lokaler. Med vår kompetens och kundens önskemål i fokus, samarbetar vi med kunden för att skapa ett väl fungerande ljud och bildsystem som är anpassat till verksamheten och behov.

”Sela AB är fabrikat och leverantörsoberoende. Vi arbetar med de flesta välkända fabrikat på marknaden. Låt oss hjälpa er med projektering, installation och service.”

VD:
Lennart Johansson
KIG_2019_JW_Plåt.jpg
Stallarholmsvägen 4c, Bandhagen, Sverige 7.46 km

Vår affärsidé går ut på att AB JWP skall vara den självklara leverantören av
entreprenader gällande tak och fasad där vi driver hållbara entreprenader med god arbetsmiljö och hög kvalité. Vi ska vara nytänkande och flexibla där vi tillsammans
med kunden och skicklig personal skapar hållbara projekt.

JW Plåtslageri är idag ett traditionellt takplåtslageri som arbetar med såväl gamla material (koppar, galv, stålplåt) som nyare material (aluminium, rostfritt etc.), vilket vi arbetar med både på tak och fasad. Vi har ett helhetstänk där vi skall ha kompetens
för samtliga takmaterial en fastighetsägare kan ha. Därför har vi plåtslagare, tätskiktsmontörer, skifferläggare samt tegelläggare anställda. Självklart jobbar vi även med snöskottning av tak, fasad och mark på vintern. Vår filosofi är att vi ska vara  totalentreprenören inom tak och fasad där våra kunder har en motpart med kompetens inhouse.

VD:
Andreas Holmberg
KIG_2019_Broderna_Siljendahls.jpg
Västertorpsvägen 135, Hägersten, Sverige 8.07 km

Vi tillhandahåller allt inom måleri- och dekorationsarbeten med äldre metoder och färgval. Men vi utför även lägenhetsrenovering, utvändigt måleri och fönsterrenovering.

Våra mål:
• Att skapa nöjda kunder.
• Att ha långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare.
• Att kvalitet och miljötänk skall ingå som en naturlig del i arbetet hos våra anställda.
• Att vara ett seriöst måleri med god ekonomi.

VD:
Conny Endrell
KIG_2019_Kandyz.jpg
Häradsvägen 255, 141 72 Segeltorp, Sverige 8.52 km

Kandy’z är en godisbutikskedja med butiker med upp till 1000 olika sorter färskt lösgodis. Ett besök på Kandy’z är en upplevelse!
Godis uppskattas av de allra flesta. Särskilt vid högtider som jul och påsk förväntas godis mer än annars. Kandy’z levererar godiskorgar, påskägg och andra fina förpackningar med inslaget lösgodis i hela Sverige. Vid konferenser, läger och andra event är godis populärt. Kandy’z erbjuder allt från fina godiskorgar till uthyrning av fyllda godisställ och popcorn- slushmaskiner för att ert arrangemang ska bli lyckat.

”Kandy’z, en god affär!”

VD:
Sonny Hedblom
KIG_2019_Aquagate.jpg
Danderyd, Sverige 8.85 km

Aquagate är en komplett leverantör av nya bevattningsanläggningar. Vi utför även service och reparationer av befintliga anläggningar. Vi använder kvalitetsprodukter från flera kända varumärken bl a Toro.

Aquagate arbetar även med fontäner och vattenkonst, från projektering till färdig
anläggning. Vi har produkterna som behövs för Era anläggningar på vårt välfyllda lager, med snabba leveranser.

Vår välutbildade personal har välutrustade servicebilar och en komplett maskinpark
– alltid redo hjälpa dig med din anläggning.

”Vatten är en resurs vi har till låns – Aquagate har som målsättning att på ett effektivt, energioptimalt och ekonomiskt sätt ta tillvara den, till gagn för våra kunder.”
Jan-Erik Lindblom VD

VD:
Jan-Erik Lindblom
KIG_2019_Konica_Minolta.jpg
Kronborgsgränd 19, Kista, Sverige 10 km

Konica Minolta är totalleverantör av lösningar inom dokumenthantering och IT för kontors- och produktionsmiljöer. Vi levererar allt ifrån skrivare, kopiatorer, skannings- och arbetsflöden till kompletta IT-miljöer. Skriv ut, kopiera och skanna etc i högklassig kvalitet, kopplat till automatiserat underhåll och förbrukning. Tillsammans med våra partners täcker vårt servicenätverk hela landet, vilket borgar för högsta möjliga tillgänglighet. Svenska Kyrkans fullserviceavtal med Konica Minolta omfattar även garantier gällande kompatibilitet med GIP (Global IT-plattform).

”Användarvänlighet, tillförlitlighet, flexibilitet och molnanslutning är några av våra ledord. Du når oss enkelt för beställning och andra frågor!”

VD:
Lars Wørzner
KIG_2019_Valter_Eklund.jpg
Vällingby, Stockholm, Sverige 12.06 km

Valter Eklund Stenentrepenader AB är ett specialistföretag som utför alla typer av sten­arbeten och stenentreprenader. Bland annat golv, fasader, trappor, badrum, kök, markbeläggningar, murar m.m.

VE Sten AB med import och egen verkstad. Tillverkar, tillhandahåller och säljer alla typer av stenmaterial. Bland annat golv, väggplattor, gat- & kantsten, markhällar, fönsterbänkar, bänkskivor för kök och badrum, trappor, beklädnader, fasader, murar m.m.

VD:
Mikael Stjernborg
KIG_2019_Weber.jpg
Norra Malmvägen 76, Sollentuna, Sverige 14.27 km

Weber är världsledande tillverkare inom torrbruk och utvecklar, tillverkar och säljer innovativa lösningar för samhällsbyggande, inom områdena mur och puts, golvavjämning, betong, fäst och fog, samt lättklinker, lättklinkerblock, -husgrunder och -element, i nära samarbete med kunder och systerföretag. Företaget grundades i Frankrike under tidigt 1900-tal och sedan 1996 ingår Weber i Saint-Gobain koncernen. Webers produkter finns hos över 400 återförsäljare över hela landet. Weber arbetar även med ett nätverk av certifierade entreprenörer inom fasad och golv samt branschutbildade våtrumsentreprenörer som har specialkunskaper om Webers produkter och system.

Weber har marknadens bredaste sortiment av allt från traditionella mur- och putsbruk till moderna fasadsystem, med eller utan isolering.

”Webers arbete med kulturhistoriska byggnader
Fram till 1940-talet var nästan all puts kalkbaserad. Grundregeln vid renovering av dessa ytor är att använda material som är så likt det ursprungliga som möjligt. Weber är behjälplig med att analysera och välja ut så att rätt material används vid murning och putsningsarbeten av äldre byggnader. Weber har ett brett sortiment av kalkbaserade produkter speciellt lämpade för denna typ av renoveringar.”

VD:
Andrew Kristensen
KIG_2019_Cowab.jpg
Tumstocksvägen 13B, Täby, Sverige 15.29 km

Ett företag i tiden, som vill vara Er flexibla partner med ett produktutbud av rätt kvalitet till rätt pris. Vår målsättning är att till Er som kund tillhandahålla ett brett sortiment, bidra med kunskap samt snabba leveranser. Vi på Cowab vill ge en personlig service till våra kunder. Cowab etablerades 1933 i Stockholm och den första katalogen gavs ut 1976, där de flesta av produkterna var egentillverkade. Med åren så kompletterades produkt­sortimentet med allt fler produkter från andra tillverkare för att kunna leva upp till devisen.

Vår styrka är bred kunskap inom industri/lager och transport, som kombineras med snabba leveranser till rätt pris.

Vision: alla ska ha råd att arbeta ergonomiskt och säkert.
Affärsidé: brett sortiment till slagkraftiga priser. Som vi ständigt utvecklar.
Varför: vår kunskap och vårt gedigna sortiment ger dig som kund ett tryggt och säkert köp.

Beställ vår katalog eller besök oss på http://www.cowab.com

VD:
Daniel Ström
KIG_2019_Skalleberg.jpg
Ormbackavägen 67, Järfälla, Sverige 15.55 km

Företaget startades 1956 av Anita & Atle Skalleberg:
Idag ägs företaget av 4st syskon; Oddbjörn Skalleberg, Lennart Skalleberg, Terje Skalleberg Roger Skalleberg och en brorson Joachim Skalleberg.

Handelsträdgården ligger i Järfälla där vi har vår produktion av årstidens krukväxter.
Våra kunder består av: Fackhandel, Gardencenters, Trädgårdsanläggare, Kommuner och Kyrkogårdar.
Vi har en Grossiströrelse i Årsta Partihallar.

VD:
Lennart Skalleberg
Showing 1 - 20 of 28 results