DuabHuset.png
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige
3 Södra Vägen Kalmar län 383 34 SE

DUAB är ett familjeföretag som har stor import av maskiner och verktyg samt samarbete med kända tillverkare av utrustning. Vi har postorder samt 5000 kvadratmeter lager, butik och kontor i Mönsterås. Öppettider hittar du på http://www.duabhuset.se eller i våran produktkatalog. Du får teknisk rådgivning, support, montage, service m. m. vid behov.

Tommy Petersson
Styrelseordförande:
Tommy Petersson
Försäljningschef:
Johan Petersson & David Petersson
Kontaktperson:
Johan Petersson & David Petersson
Aspergo.jpg
Hammarvägen 10, Borgholm, Sverige 21.82 km
0485-120 500485-120 50
0485-128 60

Aspergo AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi är belägna på Öland och har i över 40 år producerat och distribuerat trycksprutor till proffs inom industri och trädgård med fokus på kvalité, funktionalitet, service och lång livslängd.
Vi erbjuder genom schweiziska Birchmeier marknadens största och mest innovativa utbud av trädgårdssprutor och tillbehör för yrkesfolk och privatkonsumenter. Birchmeier har i 140 år tillverkat och utvecklat trädgårdssprutor och produktutbudet omfattar bl.a. sprutor som tål ogräsättika, skumsprutor för stenrengöring, batteridrivna rygg- och trycksprutor, gödningsspridare, spillfria bensindunkar och större kärrsprutor m.m.

”Genom stor kunskap, lång erfarenhet och personlig service kan vi hjälpa Er med kyrkans alla behov av trädgårdssprutor. Vårt engagemang är med Er hela vägen från köp genom användning till service under hela sprutans livslängd. Oavsett om det gäller ogräsbekämpning, stenvård, plantskötsel eller gödningsspridning, kontakta oss så hjälper vi Er med rätt produkt till rätt användningsområde. Med snabba leveranser och service är vi alltid nära Er. /Andreas Bergland”

Andreas Bergland
Vetlanda Gjuteri AB.jpg
Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda, Sverige 91.43 km

Skyltarna tillverkas i sandgjuten aluminium eller mässing med text i relief, skyltarna
pulverlackas och bränns i ugn, sedan slipas text och logotyp för att få fram aluminiumets
silverfärg eller mässingens guldfärg, slutligen försluts skylten med pulverklarlack och
bränns i 170 grader för att få bästa beständighet och finish, mässing kan antikbehandlas.

”Gå gärna in på vår hemsida http://www.vetlandagjuteri.se och se lite olika lösningar.
Våra skyltar är minimalistiska och påvisar tradition samt ger ett sobert intryck.”

Jimmy Nilsson
Grönt & rent i småland.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 92.57 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt.  Även ogräsmedel och gräsfrö.
Stenfixaren – Montering tar max 10 min.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+1
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.
Till netto priser
Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

Håkan Ljunggren