KIG_2019_glasfiberprodukter.jpg
Skolgatan 24, 890 54 Trehörningsjö, Sverige
24 Skolgatan Västernorrlands län 890 54 SE

Glasfiberprodukter i Trehörningsjö AB är ett företag med över 30 års erfarenhet av armering med polyester för produkter såsom blomlådor, sandlådor, räddningspulkor, trappor, handikappramper och maskintrallar. Utöver vårt breda produkt­sortimentet så utför vi även uppdragstillverkning ifrån din ritning till färdig produkt i högsta kvalité och leveranssäkerhet.

”Din partner för produkter i kompositer.”

Antal anställda:
10
Grundat år:
1972
Omsättning:
10 MSEK
VD:
Stefan Bylund
Kontakt mot Kyrkan:
Stefan Bylund
KIG_2019_Edvardssons.jpg
895 30 Bredbyn, Sverige 46.22 km

Edvardssons i Bredbyn AB är ett snickeri i Bredbyn, 4 mil utanför Örnsköldsvik. Vår möbelserie Crescendo System består av både stolar, soffor och bord mm. Den röda tråden genom hela systemet är kvalitet och funktion. Det kan tyckas att en stol är väl en stol och det kan inte finnas så många finesser med en sån, men då har man inte sett Crescendo Systems stolar. De är extremt starka och har en mängd klurigheter som gör att stolarna fungerar fantastiskt bra, år ut och år in.. Serien består ju även av bord som går att
förändra i oändlighet, allt för att tillfredsställa olika behov vid olika tillfällen, beroende på hur man vill nyttja borden; hur stora sällskap, hur vill man sitta – långbord eller runt. Crescendo System kan lösa önskemålen.

”Tack vare att så gott som all produktion sker i ett eget snickeri i Bredbyn kontrolleras hela processen – från konstruktion via tillverkning till ytbehandling och montering.”

VD:
Ann Strandberg
Visar 1 resultat