Storhogna.png
Vemdalen, Sverige
2 Centrumgatan Jämtlands län 840 92 SE

Storhogna Högfjällshotel& Spa är vackert beläget vid vägs ände i Vemdalen, 725 m.ö.h., vid gränsen till kalfjället. Vi finns 10 mil söder om Östersund. Vintertid har vi ski in,ski out läge för både längskiddåkning, utförsåkning och turåkning på fjället. Sommartid finns ett varierat utbud av vandringsleder på fjället. Vi är en unik upplevelse- och konferensanläggning såväl sommar som vinter. Vi erbjuder ljusa konferenslokaler med fjällutsikt och boende som går i varm nordisk stil. Vår restaurang  är rekommenderad med 67 p i senaste White Guide. Vårt kök arbetar med säsongens råvaror, gärna lokalt och närproducerat från fjäll, skog och sjö. Vi är Vasaloppscertifierade och har ett prisbelönt Spa.

”Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik och komplett konferens och rekreationsanläggning. Vi har många års erfarenhet av att planera och arrangera kurser, möten och konferenser. Vi har många återkommande möten från bla Södra Jämtlands pastorat och Härnösands stift. Med fjällen och vildmarken som den gränslösa arenan erbjuder vi möjlighet att stärka mötet eller konferensen med välgörande och inspirerande aktiviteter, liksom även vila och återhämtning.
Hos oss lyfter ni  gruppen och kan skapa de bästa förutsättningar för kreativitet, inspiration, motivation och affärsnyta. Efter dagen väntar bastu, spaliv och fina tränings och avkopplingsmöjligheter. I den grönskande Vinterträdgården kopplar ni av, njuter av umgänge och fjällinspirerad mat.”

Antal anställda:
35
Grundat år:
1966
Omsättning:
43 MSEK
VD:
Charlotte Mannerson
Försäljningschef:
Agneta Jonsson
Huvudägare:
Hotels by Charlotte
Kontaktperson:
Agneta Jonsson

No entries were found.

Visar 0 resultat