KIG_2019_CTC.jpg
Näsvägen 8, Ljungby, Sverige

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och ingår sedan 2017
i Nibekoncernen.

Rötterna går tillbaka till 1923 då vi började värma svenska hem. Med närmare 100 års
erfarenhet arbetar vi aktivt för ett hållbart och fossilfritt samhälle. Vi utvecklar och tillverkar framtidens värmeprodukter i Ljungby. Vi står för trygghet, kvalitet och hållbarhet!

”Åkes El & VVS i Sunne har installerat en CTC värmepumpsanläggning i Sunne Kyrka.Vi är mycket nöjda med anläggningen och redan första året halverades uppvärmningskostnaderna säger Jennie Nilsson Fastighetschef på Sunne Pastorat.”

Håkan Lennartsson
KIG_2019_NIBE.jpg
Hannabadsvägen 5, Markaryd, Sverige

NIBEs fastighetsvärmepumpar är smarta, flexibla och passar för fastigheter med stort uppvärmningsbehov. Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från naturen. Med produkter designade och tillverkade i småländska Markaryd, skapas kyla, värme, ventilation och varmvatten – med minimal påverkan på miljön. Välkommen till vår värld av inomhuskomfort!

”Nu sköter det sig själv. Jag behöver aldrig tänka på att jag måste hinna dit innan för att få upp värmen så att kyrkbesökarna inte behöver frysa. Dessutom har vi sett att elförbrukningen har minskat med ca 50% per år.”
Kyrkvaktmästaren Agneta Johansson, Rävinge kyrka.

Gerteric Lindquist