Camro_22.jpg
Bergsgatan 126, Sundsvall, Sverige
126 Bergsgatan Västernorrlands län 853 50 SE

CamRo är generalagent i Sverige för Gianni Ferrari gräsklippare och redskapsbärare. Shibaura kompakttraktorer och gräsklippare. BioMant maskiner för ogräsbekämpning. Vi har återförsäljare utspridda i Sverige så att våra kunder har närhet till försäljning, service och reservdelar. 

”Vi ser till att våra kunder blir nöjd med sin investering.”

Antal anställda:
4
Grundat år:
2002
Omsättning:
15 MSEK
VD:
Fredrik Wiklander
Huvudägare:
Fredrik Wiklander
Kontakt mot Kyrkan:
Fredrik Wiklander
Staffare_22.jpg
Utängsvägen, Hudiksvall, Sverige 73.47 km

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi ca 106st anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

VD:
Lars Staffare
Nordingragolvet_22.jpg
Omne, 234, 870 30 Nordingrå, Sverige 79.54 km

Nordingrå Produktion AB har producerat Nordingrågolvet sedan 2015. Företaget är nytt, men konceptet har funnits i mer än 30 år. Vi förenar en gammal svensk golvtradition med småskaliga moderna produktionsmetoder. Råvaran till våra golv kommer från övergrovt timmer av ek, furu och gran. Det är stockarnas mått som bestämmer golvplankornas bredd och längd. Nordingrågolvet är en krysslimmad lamellplanka i tre skikt som ger en unik formstabilitet. Rörelsen, dvs tendensen till att krympa och svälla, är mindre än 2 promille. Vår lilla golvfabrik ligger centralt vid Vågsfjärden i Nordingrå, mitt i världsarvet Höga Kusten. Våra golv är till 100 % rena naturprodukter och produktionen är i princip helt fossilfri. Vi producerar även breda vägg- och takpaneler. Våra golv och paneler levereras till alla delar av Sverige. 

För komplett produktinformation, se http://www.nordingraproduktion.se

Välkommen med din förfrågan. 

”Nordingrågolvet – det breda trägolvet från Höga Kusten”

VD:
Carl Gustaf Nordin
Visar 2 resultat