DUAB_22.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige
3 Södra Vägen Kalmar län 383 34 SE

Duab är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad.

Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken och du hittar
alla produkter på duab.se!

”Duab.se – Maskiner & verktyg till rätt pris!”

Johan Petersson
David Petersson
Sneckenstrom_22.jpg
Brunnsbackagatan 2, Västervik, Sverige 83.72 km

Sneckenström AB har sålt innovativa och miljövänliga odlingsprodukter till hängivna odlare sedan 2008. Vi erbjuder produkter både till proffset och amatören. Vi har ett brett utbud av gödningsprodukter, kompostering, odlingssubstrat, kokosprodukter, planteringskärl, brickor, brätten, växtbelysningar, teknikprodukter såsom värmemattor, handredskap, krukor, snigelbekämpning, spännande frö och mycket mer. Vi tycker det är roligt med nya innovationer, pallkrageväxthuset är t.ex. vår egen uppfinning. Sneckenström AB jobbar ständigt med produktutveckling och att hitta smarta produkter för odlaren. Försäljning sker via vår webshop till privatpersoner och föreningar. Vi säljer även till  skolor, kommuner, återförsäljare, proffsodlare, trädgårdsmästare och till kyrkan.

”Proffsbutiken för dig verksam inom trädgård och anläggning.”

Maskinring_Smaland_22.jpg
Brogårdsgatan 22, Vetlanda, Sverige 91.96 km

MR Smålands verksamhetsområde är Småland, Öland Blekinge. Vi utför allt från inventering till säkring av gravstenar enligt CGKs krav. Vi har jobbat med dessa tjänster sedan kraven kom från CGK. De som utför arbetet finns lokalt hos Er.

Tveka inte att kontakta oss för beställning och eventuellt mer information!

MR Småland erbjuder utöver detta även tjänster inom Jordbruk, Skogsbruk, Entreprenad och Bemanning.

Peråke Nilsson (070-849 04 75)
Gront_Rent_22.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 92.57 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö.

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.
Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

Håkan Ljunggren
Norrvidinge_22.jpg
Tornanäs 1, 363 30 Rottne, Sverige 93.69 km

Tillverkning av vårt innovativa gravstensfundament i 100 % återvunnen plast från restprodukter av svensk bilindustri. Produktionen sker i Småland. Vår målsättning är att ta fram hållbara & miljövänliga produkter som tillgodoser kyrkans behov.

Vi har egna montörer och samarbetspartners som säkrar gamla stenar och monterar nya med stabila och miljövänliga Fundament Frid™.

”Vi är det dubbfria alternativet med miljön och säkerheten i fokus.”

Hans Klintéd