DUAB-Huset.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige
3 Södra Vägen Kalmar län 383 34 SE

DUAB-HUSET är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad. Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken.

Johan Petersson
David Petersson
ZERO.jpg
Friluftsvägen 3, Nybro, Sverige 45.73 km

Zero Interiör grundades 1978 med visionen att skapa unika armaturer med högsta kvalitet. Dessa produkter i kombination med en djup förståelse för hur en offentlig inne- och utemiljö ljussätts på bästa sätt, är kärnan i vår identitet.

Per Gill
Vetlanda_Rosengrens.jpg
Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda, Sverige 91.43 km
0383-596 50/040-15 24 500383-596 50/040-15 24 50

Vetlanda Gjuteri AB:
Skyltarna tillverkas i sandgjuten aluminium eller mässing med text i relief, skyltarna pulverlackas och bränns i ugn, sedan slipas text och logotyp för att få fram aluminiumets silverfärg eller mässingens guldfärg, slutligen försluts skylten med pulverklarlack och bränns i 170 grader för att få bästa beständighet och finish.

Rosengrens Metallgjuteri AB:
Rosengrens Metallgjuteri är beläget i Limhamn precis vid brofästet på Öresundsbron. I över hundra år har vi försett kyrkor och församlingar i Sverige och Skandinavien med offentlig utsmyckning. Vi arbetar både utifrån vårt eget sortiment och på uppdrag från designers och arkitekter.

När två företag blir ett, tillsammans kommer vi kunna erbjuda allt inom skyltning. Aluminium, brons och mässing. Nyhet! Lasergraverad kristall.

http://www.vetlandagjuteri.se / http://www.rosengrensmetall.se

info@vetlandagjuteri.se / info@rosengrensmetall.se

Jimmy Nilsson, VD Vetlanda Gjuteri / Sören Rosengren, VD Rosengrens Metall
MRSmåland.jpg
Brogårdsgatan 22, 574 38 Vetlanda, Sverige 91.96 km

MR Småland med verksamhetsområde Småland och Öland bildades 1991. Sedan kraven ökade på att gravstenar skall vara säkrade så har vi jobbat med denna säkring. Vi har nu under slutet av 2019 börjat med att kontrollera gravstenar på uppdrag av Svenska Kyrkan. Exempel på andra tjänster som vi erbjuder är grönyteskötsel, yttre fastighetsskötsel, trädnedtagning, snöröjning, plattsättning med mera.

Våra arbetsområden är ENTREPRENAD, BEMANNING samt JORD och SKOG. Se mer på http://www.mrsmåland.se eller tveka inte att ringa oss!  MR Småland – En resurs att räkna med!

Peråke Nilsson
Grönt-Rent.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 92.57 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö.

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.
Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/ Håkan Ljunggren

Håkan Ljunggren
Aquadrip.jpg
Illervägen 7, 352 45 Växjö, Sverige 99.54 km

Ta kyrkogården till nästa nivå med effektiv och hållbar bevattning. Genom behovsanpassad lösning, efter era förutsättningar, hjälper vi er att nå dit. Med modern teknik uppgraderar vi er befintliga bevattningssystem såväl som utför ny installation. Kanske allt anslutet till automatik för bevattning efter behov och rådande förhållande. Aquadrip lagerför ett stort antal artiklar för omgående leverans.

Varje droppe är värdefull – vi erbjuder produkter och lösningar så att er bevattning kan ske med så låg vattenförbrukning som möjligt. Genom automatik, regnsensorer, droppslang och effektiva spridare, tar vi på bästa sätt tillvara på våra tillgångar. Kontakta oss så guidar vi er vidare.

Jan Carlsson