Duab_2021.jpg
Södra Vägen 3, 383 34 Mönsterås, Sverige
3 Södra Vägen Kalmar län 383 34 SE

Duab är baserat i Mönsterås, där vi har butik och lager. Vi säljer maskiner och verktyg, där våra stora produktområden är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar samt elverktyg, men också produkter för skog & trädgård samt garage & verkstad. 

Du hittar många kända varumärken i sortimentet men även våra egenimporterade märken. Stora delar av vårt sortiment finns tillgängligt för demonstration i butiken och du hittar alla produkter på duab.se!

Antal anställda:
25
Grundat år:
1990
Omsättning:
115 MSEK
VD:
Johan Petersson
Kontakt mot Kyrkan:
David Petersson
Aspergo_2021.jpg
Hammarvägen 10, 387 35 Borgholm, Sverige 21.82 km

Aspergo AB är ett familjeföretag i andra generationen. Vi är belägna på Öland och har i över 40 år producerat och distribuerat trycksprutor och verktyg till yrkesfolk inom industri och trädgård med fokus på kvalité, funktionalitet, service och lång livslängd. Vi erbjuder genom schweiziska Birchmeier och tyska Berger marknadens största och mest innovativa utbud av trädgårdssprutor och verktyg med tillbehör för yrkesfolk och privatkonsumenter. Birchmeier har i 140 år tillverkat och utvecklat trädgårdssprutor och produktutbudet omfattar bl.a. sprutor som tål ogräsättika, skumsprutor för stenrengöring, batteridrivna rygg- och trycksprutor, gödningsspridare, spillfria bensindunkar och större kärrsprutor m.m. Berger har i 100 år tillverkat professionella verktyg för trädgårdsarbete med en svårfunnen skärpa och kvalité. Produktutbudet omfattar bl.a. sekatörer, grensaxar, häcksaxar, sågar och teleskopverktyg m.m.

http://www.birchmeier.se  http://www.bergertools.se

Endast för Svenska Kyrkan – 20 % på hela sortimentet! 

”Genom stor kunskap, lång erfarenhet och personlig service kan vi hjälpa Er med kyrkans alla behov av trädgårdssprutor och verktyg. Vårt engagemang är med Er hela vägen från köp genom användning till service under hela produktens livslängd. Oavsett om det gäller ogräsbekämpning, stenvård, plantskötsel, beskärning eller gödningsspridning, kontakta oss så hjälper vi Er med rätt produkt till rätt användningsområde. Med snabba leveranser och service är vi alltid nära Er.” 

/Andreas Bergland

VD:
Andreas Bergland
Verktygsstallet_2021.jpg
Bolagsgatan 12, 598 40 Vimmerby, Sverige 77.89 km

I Småland, nära Astrid Lindgrens värld, ligger denna guldgruva för Dig som tycker att kvalité och konkurrenskraftiga priser lönar sig. Vi är kända för att erbjuda en hög servicenivå, hög kvalité, snabba leveranser samt mycket attraktiva priser. Vänd er därför med förtroende till oss och vi ska göra allt för att ni ska få rätt produkt vid rätt tillfälle.

Vi har ett stort sortiment av:
• Verktygsmaskiner • Svetsar (Oerlikon’s hela program samt ACE Vårat eget märke)
• Maskintillbehör • Hand- och mätverktyg • Skärande och hållande verktyg
• Tryckluft • Smörjutrustning • Personligt skydd • Oljor • ATV (ÅF för GOES)

Vi importerar det mesta själv, så vi kan hålla bra priser. Vi är företaget med den personliga servicen. Vi tillgodser behovet hos professionella användare såväl som till gör-det-självaren. Välkommen att kontakta oss eller besöka våran lagershop. 

”Kvalité behöver inte kosta!”

VD:
Rickard Gustavsson
Rosengren_o_Nilsson_2021.jpg
Hammargatan 3, 574 33 Vetlanda, Sverige 91.43 km
0383-596 50/040-15 24 500383-596 50/040-15 24 50

Vetlanda Gjuteri AB:
Skyltarna tillverkas i sandgjuten aluminium eller mässing med text i relief, skyltarna pulverlackas och bränns i ugn, sedan slipas text och logotyp för att få fram aluminiumets silverfärg eller mässingens guldfärg, slutligen försluts skylten med pulverklarlack och bränns i 170 grader för att få bästa beständighet och finish.

Rosengrens Metallgjuteri AB:
Rosengrens Metallgjuteri är beläget i Limhamn precis vid brofästet på Öresundsbron. I över hundra år har vi försett kyrkor och församlingar i Sverige och Skandinavien med offentlig utsmyckning. Vi arbetar både utifrån vårt eget sortiment och på uppdrag från designers och arkitekter.

”När två företag blir ett, tillsammans kommer vi kunna erbjuda allt inom skyltning. Aluminium, brons och mässing. Nyhet! Lasergraverad kristall.” 

http://www.vetlandagjuteri.se / http://www.rosengrensmetall.se

info@vetlandagjuteri.se / info@rosengrensmetall.se

VD:
Jimmy Nilsson, VD Vetlanda Gjuteri / Sören Rosengren, VD Rosengrens Metall
MR_Smaland_2021.jpg
Brogårdsgatan 22, 574 38 Vetlanda, Sverige 91.96 km

MR Smålands verksamhetsområde är Småland, Öland Blekinge. Vi utför allt från inventering till säkring av gravstenar enligt CGKs krav. Vi har jobbat med dessa tjänster sedan kraven kom från CGK. De som utför arbetet finns lokalt hos Er. 

Tveka inte att kontakta oss för beställning och eventuellt mer information! 

MR Småland erbjuder utöver detta även tjänster inom Jordbruk, Skogsbruk, Entreprenad
och Bemanning. 

MR Småland – En resurs att räkna med!”

VD:
Peråke Nilsson
Gront_och_Rent_2021.jpg
Östersandsvägen 26, 574 34 Vetlanda, Sverige 92.57 km

Er kompletta leverantör av trädgårdprodukter för skötsel av kyrkogården och övrig utemiljö. Allt inom gödsel, jord, torv, täckbark i säck och lösvikt. Även ogräsmedel och gräsfrö. 

Stenfixeraren – Säker & enkel montering.
Specialité – Special-jord till självvattnande lådor.
Svensktillverkad gödsel – Natur-alg 11-2-7+8FE.
Miljövänligt ogräsmedel – ECOCIN 1+0
Nelsson garden – Gräsfrö, mm.
Till netto priser

Besök vår webshop för att se hela vårat sortiment.
http://www.gront-rent.se ring gärna och beställ 0383-919 90

”Vi marknadsför miljövänliga yrkesprodukter som verkligen fungerar.”
/Håkan Ljunggren

VD:
Håkan Ljunggren
Norrvidinge_2021.jpg
Tornanäs 1, 363 30 Rottne, Sverige 93.69 km

Tillverkning av vårt innovativa gravstensfundament i 100 % återvunnen plast från restprodukter av svensk bilindustri. Produktionen sker i Småland. Vår målsättning är att ta fram hållbara & miljövänliga produkter som tillgodoser kyrkans behov.

Vi har egna montörer och samarbetspartners som säkrar gamla stenar och monterar nya med stabila och miljövänliga Fundament Frid™.

”Vi är det dubbfria alternativet med miljön och säkerheten i fokus.” 

VD:
Hans Klintéd
Visar 6 resultat