Staffare_22.jpg
Utängsvägen, Hudiksvall, Sverige
4 Utängsvägen Gävleborgs län 824 34 SE

Staffare AB grundades 1982 av Anders Staffare. Resan började i ett litet kontor på Huddig fabriken med 1 anställd och idag är vi ca 106st anställda och finns på åtta orter med fullservice anläggningar i Uppsala, Bollnäs, Hudiksvall, Timrå, Skellefteå & Luleå. I Stockholm & Västerås har vi försäljningskontor.

Hos oss finner ni några av dem största varumärkena inom sina segment, Huddig, Wacker Neuson, Weidemann, Manitou, Massey Ferguson, Rottne, Kverneland, Pöttinger, Trejon m.fl.

Genom att tillhanda hålla produkter och tjänster av högsta kvalitét och ständigt sträva mot att förbättra vår organisation med en långsiktighet i varje agerande & kunden i fokus kan vi vara en Stark Partner till våra kunder, medarbetare och leverantörer.

Antal anställda:
ca 130
Grundat år:
1982
VD:
Lars Staffare
Kontakt mot Kyrkan:
Ola Fredin, Johan Kvist
Camro_22.jpg
Bergsgatan 126, Sundsvall, Sverige 73.47 km

CamRo är generalagent i Sverige för Gianni Ferrari gräsklippare och redskapsbärare. Shibaura kompakttraktorer och gräsklippare. BioMant maskiner för ogräsbekämpning. Vi har återförsäljare utspridda i Sverige så att våra kunder har närhet till försäljning, service och reservdelar. 

”Vi ser till att våra kunder blir nöjd med sin investering.”

VD:
Fredrik Wiklander
Visar 1 resultat