KA_Jonssons_2024.jpg
Birger Jarlsgatan 90, 114 20 Stockholm, Sverige

Företaget grundades år 1902 av svärdfejare Knut Albert Jonsson och 1914 skedde övergången från att få reparera svärd till framställning av kristallkronor. 

Sedan sommaren 2016 driver gördelmakarna Jörgen och Robert verksamheten vidare i dom nya lokalerna på Birger Jarlsgatan 90 i Stockholm.

Vi har under decennier jobbat med renoveringar och reparationer av kyrkans ljuskronor, lampetter, ljusstakar samt andra mässings/silverföremål och vi har ett tätt samarbete med bla. konservatorer och riksantikvarieämbetet.

VD:
Robert Ahlqvist
Kasthall_2024.jpg
Fritslavägen 42, 511 23 Kinna, Sverige

Kasthall har sedan starten 1889 tillverkat vävda och handtuftade mattor i den egna fabriken i Kinna, i Västsverige, där all tillverkning sker än idag. Under åren har Kasthall blivit ett av de världsledande företagen inom design av högkvalitativa mattor i finaste naturmaterial. Mattorna används ofta i offentliga rum tack vare dess unika design och höga slitstyrka.

”Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk och kan genom sin långa erfarenhet skräddarsy både vävda och tuftade mattor gällande färg och form utifrån kundens behov.”

Exempel på kyrkor där vi finns representerade: Göteborgs Domkyrka, Dalstorps Kyrka, Vintrosa Kyrka, Älvestad Kyrka, Holms kyrka, Nässjö Kyrka, Bredaryds kyrka, Angelstads Kyrka, Byarums Kyrka, Grebbestads Kyrka, Krokstads kyrka, Munkfors Kyrka, Umeå Stadskyrka, Visby domkyrka, Braendkjaerkirken Kolding, Stor-Elvdal Kirke Koppang.

VD:
Johan Bergh
KEAB_2024.jpg
Stockholm, Sverige

Vi erbjuder en ansvarsfull och hållbar service av hög kvalitet. 1996 startade vi som ett renodlat städbolag men med tiden har vi utvecklat flera tjänster allt eftersom våra kunder utöver städning har efterfrågat hjälp med olika saker så som garagesopning, vaktmästeri, bygg, trädgårdsarbeten, snöskottning m.m.  Tillsammans med kunden skräddarsyr vi en optimal lösning som tillgodoser respektive kunds aktuella servicebehov.

Vi städar sedan många år ett flertal församlingar/pastorat i Stockholmsområdet. Bland annat Engelbrekts Församling, Botkyrka Pastorat, Österåkers Pastorat, Nacka Församling och Högalids Församling. Totalt cirka 30 fastigheter med mycket olika förutsättningar, allt från 1300-tal till 1900-tal. Städning sker med moderna miljövänliga metoder i kombination med skötselråden från boken ”Att vårda en kyrka”.

VD:
Kyriakos Eleftheriadis
Kellfri_2024.jpg
Storsvängen 2, Skara, Sverige

Vi är med dig genom alla väder och alla säsonger:
Förbered för våren med kellfris ATV-ekipage, kantskärare, räfsor och andra trädgårds-redskap. En liten tippvagn med förhöjningslämmar är ett praktiskt tillbehör för att
frakta trädgårdsavfall och avklippta grenar. Sommarens grönytor är vår specialitet med ett brett utbud av maskiner för både traktorer och ATV. Kundfavoriten för ATV
är vår slaghack med lucka och dubbeldrag.

Stora grönytor tar du hand om med en vertikalklippare på 2,8 meter och har du ännu större områden kan vi tillgodose dig med både traktor och hjullastare. När träden färgas i vackert orange är ett lövsugsaggregat ihop med en större tippvagn en utmärkt kombination.

Gångvägar och uppfarter håller du rent med vägskrapa och harvmatta för ATV. 

Till vinterns vita snötäcken har vi schaktblad, sandspridare allroundskopa. En av våra storsäljare är en handdriven sandspridare med justerbar spridningsmängd. Behöver du rådgivning och personlig service är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon och mail.

Hos oss finner du traktorer, hjullastare och ATV från välkända märken. 

Kent_2024.jpg
Skovbrynet 10, 6752 Glejbjerg, Danmark

Med huvudkontor i Jylland, Danmark, går mer än 50% till export till länder över hela världen. Med 50 års erfarenhet av professionella högtryckstvättar har vi förfinat de enkla och sterila designerna, vilket gör det enklare och billigare att serva KENT än någon annan på marknaden. KENT har servicepartners och återförsäljare i norden og europa.

Med mer än 30 års erfarenhet inom ogräsbekämpning var vi några av de första och snabbast växande på marknaden. Kombinerat med den höga kvaliteten av dansktillverkade pannor har vi några av de mest konkurrenskraftiga priserna inom ogräsbekämpning på marknaden.

Kress_2024.jpg
Jönköping, Sverige

Tyska Kress, som grundades 1966, är numera en del av Positec Group. Med över 6 000 patent erbjuder Kress högkvalitativa batteridrivna elverktyg och trädgårdsmaskiner; exempelvis motorsågar, trimmer, lövblåsar och robotgräsklippare. År 2023 tas nästa kliv, när Kress lanserar en unik laddteknik för handhållna maskiner och en ny generation robotgräsklippare, som finns i modeller som täcker upp till 36 000 kvadratmeter. 

Krima_2024.jpg
Mastgatan 2c, Kumla, Sverige

Krima är ett företag som säljer reservdelar till gräsvårdsmaskiner, vår verksamhet inriktar sig i första hand till alla företag som håller på med grönytemaskiner såsom
kyrkvårdsförvaltningar ,golfklubbar, kommuner, parkförvaltningar, och fastighetsbolag.

”Varuhuset” för reservdelar till proffsgräsklippare

VD:
Andreas Rask
Kulturbelysning_2024.jpg
Kulla Gunnarstorp, Helsingborg, Sverige

Kulturbelysning AB tillverkar och levererar belysningsarmaturer för utomhusmiljöer, i klassiska material som gjutjärn och koppar/mässing samt smide. Ett brett sortiment av nytillverkade klassiska gjutjärnsstolpar med sitt ursprung från sekelskiftet 1800-1900-talet. Armaturer godkända där höga antikvariska krav ställs. 

Parksoffa med gjutjärnsgavlar samt obehandlade eller målade lärkplank. Möjligt med ”namn” i gjutgodset. Förberedda för fastgörning i markjärn. 

Rådgivning och förslag gällande restaurering av befintliga antika belysningsbestånd. Framtagning av nya gjutformar för nytillverkning/komplettering av befintliga belysningsstolpar mm.

VD:
Berth-Inge Lundberg
Kabe-Mattan_2024.jpg
Sågverksvägen 10A, Fjugesta, Sverige

Vi har tillverkat entrémattor och skapat entrélösningar sedan 1944. I mer än 75 år har kvalitet och produktutveckling alltid legat i fokus. Vår Originalmatta är den ledande
produkten på marknaden i Sverige. Våra produkter finns över hela landet, från köpcentrum till bostadsrätter, arenor till kyrkor. Vill Ni göra en bra entré, Välkommen till oss! 

Kontakta oss, vi ger råd om rätt entrélösning för just Er entrémiljö. Det lönar sig! Ring 0585-255 50!

VD:
Jonas Welandson
Kärcher_2024.jpg
Grossistgatan 2, 553 02 Jönköping, Sverige

Som en specialiserad enhet inom Kärcher Group fokuserar Kärcher Municipal på redskapsbärare och sopmaskiner och erbjuder en heltäckande lösning för en professionell markvård. Företaget har sitt säte i Tyskland, där centrala funktioner som t. ex forskning och utveckling finns. 

VD:
Mikael Rasmusson
LA_Takvård_2024.jpg
Industriområdet 31C, Mockfjärd, Sverige

LA Takvård AB hjälper till att hålla ert tak fritt från mossa, alger och lavar. På så sätt förlängs takets livslängd och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus kommer ert tak se trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt.

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper er. Ta kontakt med oss för att boka in ett besök för att få en kostnadsfri offert. 

Taket är husets sköld mot vädrets makter. Det skyddar er fastighet år efter år, därför är det av yttersta vikt att taket underhålls ordentligt. Påväxter som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.

Lantmännen_2024.jpg
Bjurögatan 26, 211 24 Malmö, Sverige

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, lantbruksmaskiner, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19.000 svenska lantbrukare, har ca 10.000 anställda och omsätter 50 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. 

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland annat varumärken som Valtra, Fendt, KUHN och Väderstad. Vi är ca 750 anställda, har ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad och omsätter 3,7 miljarder kr. 

VD:
Peter Annas
Lasses_Kranbilar_2024.jpg
Ringvägen 13E, Aneby, Sverige

Lasses Kranbil har under 20 års tid arbetat med säker och kostnadseffektiv trädfällning i trädgårdar, kyrkogårdar och på ställen där manuell huggning innebär för stor risk för människor, byggnader eller andra objekt man gärna skyddar från ”riskträd”. I dagsläget har vi två lastbilar med högsta miljöklassificering som endast arbetar med trädfällning.
Våren 2023 lanserade vi en bandgående kran utrustad med såg samt personkorg som har möjlighet att komma in på ställen där endast 165 cm bredd behövs.

Vi plockar dina träd snabbt & tryggt

VD:
Erik Kämpe
Lightlift_2024.jpg
Verkstadsvägen 10, 137 37 Västerhaninge, Sverige

Lightlift Esystems AB är ett företag som säljer lösningar för underhåll och hantering av svåråtkomliga, energiförbrukande och/eller servicekrävande anordningar som
exempelvis belysning, fläktar, luftfilter, högtalare m.fl. 

Företaget erbjuder motordrivna belysningshissar i två koncept. Båda omfattar hjälpmedel för höjning och sänkning av högt belägna eller svåråtkomliga objekt för enkel, kostnadseffektivt och energieffektiviserande underhåll. Media och belysningshissar för det offentliga rummet.

Vi har gjort arbeten i:
Bredaryds kyrka • Carolii kyrka i Borås • Fredrikskyrkan i Karlskrona • Högalidskyrkan i Stockholm • Nicolai kyrka i Stockholm • Nyköpings kyrka • Oxelösund kyrka • Råneå kyrka • Skrea kyrka • Viksjö kyrka i Jakobsberg • Vindelns kyrka • Rya kyrka • Örkeljunga kyrka • Skånes Fagerhults kyrka med flera

VD:
Robert Hjelm
Ligier_2024.jpg
Kumlagatan 10, 754 54 Uppsala, Sverige

Pulse 4 är ett smidigt arbetsfordon perfekt för kyrkogårdar, park- och trädgårdsskötsel samt fastighetsskötsel. Finns i lång och kort modell. Pulse 4 L3 (lång) erbjuder fler kombinationer av påbyggnationer såsom tippbart flak, flera lösningar för bevattning och mycket mer. För riktigt trånga passager är Pulse 4 L1 (kort) det perfekta arbetsfordonet. Du navigerar enkelt i smala passager tack vare den korta svängradien. För din trygghet erbjuder vi ett rikstäckande återförsäljarnätverk med serviceverkstäder.

Var trygg med att din Pulse 4 från Ligier Professional får jobbet gjort med minsta möjliga miljöpåverkan. Alla våra fordon drivs på 100% el!

TIPS! Skräddarsy efter dagsform – Beställ bilen utan påbyggnation och anpassa efter situationens behov med vårt Quick Clip System.

Mardam_2024.jpg
Åvägen 7a, Tågarp, Sverige

Mardam AB grundades 1920 och dess dåvarande namn var Tågarps Cementgjuteri. Vid gjuteriets nedläggning 1989 skedde namnändringen till Mardam AB. Bolaget är stabilt, familjeägt och drivs nu av 4:e generationen Jutaren. Mardam AB är beläget i Tågarp, mellan Helsingborg och Landskrona, med en filial i Nässjö. Sedan 2011 ingår även Nordic Cover AB
i vår organisation, som ett helägt dotterbolag. Mardam AB erbjuder nordens bredaste sortiment av Geosynteter, Betäckningar och Dagvatten med hög tillgänglighet och snabba leveranser. Vi strävar efter att vara den mest tillförlitliga leverantörspartnern genom att leverera kvalitetsprodukter och professionell kunskap för att möta utmanande krav inom byggbranschen. Mardam AB erbjuder konkurrenskraftiga priser med bra service i hela Norden. Våra produkter säljs där MIA är Mardam AB registrerade varumärke.

Produkter för en effektiv dagvattenhantering

VD:
Martin Jutaren
Maskino_2024.jpg
Smedbergsvägen 30, Munkedal, Sverige

Vi kan Kubota – svensk generalagent sedan 2007

Maskino AB är experter på Kubota grävare (0,8–8,2 ton), lastare (1,1–5 ton) och dumpers (580 kg–2,7 ton). Vi har en bred kompetens och mångårig erfarenhet av att lösa kunders specifika behov. Vi har även elektrifierade lösningar för dumpers och lastare. 2024 lanserar vi en kostnadseffektiv lösning för att elektrifiera grävare på 2 och 2,7 ton. 

Huvudkontor i Munkedal, med moderna anläggningar och försäljningskontor i Stockholm och Göteborgsregionen.

Makes Hard
Work Easy

Kubota tänker annorlunda
Det har de alltid gjort. Samma sak gäller människorna som använder dem. När andra stirrar sig blinda på kraft och storlek fokuserar Kubota på intelligens och innovativa lösningar så att du kan göra jobbet smartare, bekvämare och effektivare.

VD:
Tomas Andreasson
Maskinparken_2024.jpg
Ritarslingan 4, Täby, Sverige

Maskinparken är Sveriges största och ledande återförsäljare av park- och gatuvårds-maskiner för professionell användning och finns idag på elva orter i Sverige inklusive våra tre storstadsområden. Vi erbjuder en helhetslösning inom området med försäljning, service och reservdelar, allt för att våra kunder ska ha den bästa Maskinparken – Året runt och för årets alla behov.

VD:
Carl Michael Jansson
Maskinring_Småland_2024.jpg
Brogårdsgatan 22, Vetlanda, Sverige

MR Smålands verksamhetsområde är Småland, Öland och Blekinge. Vi utför allt från inventering till säkring av gravstenar enligt CGKs krav. Vi har utfört dessa tjänster sedan kraven kom från CGK. De som utför arbetet finns lokalt hos Er. 

Tveka inte att kontakta oss för beställning och eventuellt mer information! 

MR Småland erbjuder utöver detta även tjänster inom Jord, Skog, Entreprenad och Bemanning. 

MR Småland – En resurs att räkna med! 

VD:
Peråke Nilsson (070-849 04 75)
Miele_Tvätt_2024.jpg
Industrivägen 20, 171 48 Solna, Sverige

Med högsta kvalitet som ledstjärna lever vi vårt motto ”Immer besser”. Som en av få tillverkare testar vi våra produkter för att hålla upp till 30.000 drifttimmar. I över 125 år har vår drivkraft varit att utveckla de bästa lösningarna för våra kunder, så att våra kunder i sin tur kan leverera bästa resultat till sina kunder.

Vi hjälper er att ta fram en tvättlösning som passar era behov.

Vi skräddarsyr lösningar som sätter användaren i centrum med effektiva, lättanvända och hållbara maskiner som passar kyrkans behov.

VD:
Niklas Mair
Showing 41 - 60 of 103 results